Yunanistan medyası: NATO teçhizatı taşıyan tren raydan çıktı
Yunanistan medyası: NATO teçhizatı taşıyan tren raydan çıktı Yunanistan medyasından yer alan habere göre, Dedeağaç kentinde NATO tankları ve zırhlı araçlarını taşıyan bir tren raydan çıktı.
3.12.2022 Dünya
Topkapı'da tramvay raydan çıktı
Topkapı'da tramvay raydan çıktı Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay Topkapı'da raydan çıktı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri çift taraflı olarak yapılamadı. Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay, Habipler istikametinde seyir halindeyken, saat 21.30 sıralarında Şehitlik Durağı'nda raydan çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken bildirilmesi üzerine olay yerine İEET'nin teknik ekipleri sevk edildi. Ekipler, kaza nedeniyle hidrolik sistem borularının patladığını belirlerken onarım çalışmaları başaldı.   SEFERLER 06.00'DA BAŞLADI   Kaza nedeniyle seferler çift taraflı olarak yapılamadı. Duraklardaki tramvay yolcuları, İEET tarafından kendilerine ücretsiz olarak tahsisi edilen otobüslere bindirildi. Onarım çalışmaları gece saatlerinde tamamalanırken seferlerin sabahleyin saat 06.00'da başladı. METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA   Kazaya ilişkin Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız T4 Topkapı-Habipler Tramvay Hattında Ali Fuat Başgil ve Topkapı bölgelerindeki teknik arızalar nedeniyle seferler durmuştur. İETT'den otobüs talep edilmiş olup yolcularımıza otobüslerle hizmet verilmektedir." denildi. İETT'den AÇIKLAMA... İETT'den yapılan açıklamada da, "Topkapı-Habipler Tramvay hattında Şehitlik Durağı' da raydan çıkan tramvay sonrasında mağduriyetin giderilebilmesi amacıyla 21 aracımız ücretsiz olarak hizmet vermeye başlamıştır." ifadeleri kullanıldı.
11.09.2019 Haberler
Tramvay raydan çıktı, seferler 2 saat durdu
Tramvay raydan çıktı, seferler 2 saat durdu Eskişehir'de kent içi yolcu taşıyan tramvay, Büyükşehir Belediyesi yakında raydan çıktı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından tramvay seferleri tekrar başladı.
11.09.2019 Haberler
Sarayköy’de yolcu treni raydan çıktı
Sarayköy’de yolcu treni raydan çıktı Denizli-İzmir seferi yapan yolcu treni raydan çıktı. Kazada, yaralanan yolcu olmazken, yolcular karayoluyla İzmir’e gönderildi. Kaza, saat 13.10 sularında Denizli’nin Sarayköy ilçesi tren istasyonun girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli-İzmir seferini yapan Anadolu MT 30015-1 numaralı 4 vagonluk yolcu treni, Sarayköy ilçesinin girişinde raydan çıktı. Kazada yaralanan olmazken, yolcular kısa bir panik yaşadı. Daha sonra yaklaşık 150 yolcu, kara yolu ile İzmir’e gönderildi. Kaza nedeniyle Denizli-Sarayköy arasındaki demiryolu ulaşımı sağlanamazken, İzmir’den gelen yolcular, Sarayköy ilçesindeki tren istasyonunda indirilerek, karayolu ile Denizli’ye gönderiliyor. Öte yandan, kazanın çıkış nedeniyle ilgili çalışmalar sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Hindistan'ın Thane şehrinde tren raydan çıktı
Hindistan'ın Thane şehrinde tren raydan çıktı Hinndistan'ın Nagpur şehrine hareket eden altı vagonlu Duronto Express treni Thane şehri yakınlarında raydan çıktı. Olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri kazada yaralanan yolcu olmadığını duyurdu. Hindistan Demiryolları'nın kapsadığı 16 bölgeden biri olan Central Railway, Twitter üzerinden kaza ile ilgili olarak, "12290 Nagpur- CSMT Duranto Express Asagon ve Vasind bölgeleri arasında raydan çıkmıştır. Kazada yaralanan olmamıştır." dedi. Yetkili makamlar tarafından, yolcuların gidecekleri yere varabilmeleri için otobüsler ayarlandığı duyuruldu. Kaza, Kalyan ve Mumbai arasındaki tren seferlerini etkilemezken, Mumbai ile Thane arasındaki hatlar geçici olarak kullanım dışı kaldı. trenin raydan çıkma sebebi henüz belirlenmezken, olaya Kasara Ghats bölgesinde gerçekleşen ani bir toprak kaymasının sebebp olduğu düşünülüyor. Olay, Hindistan'da ik hafta içinde gerçekleşen üçüncü tren kazası olarak kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Sirkeci'de tramvay raydan çıktı
Sirkeci'de tramvay raydan çıktı Sirkeci'de tramvay raydan çıktı. Belediye ekipleri kazaya müdahale ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Ölü sayısı 36’ya yükseldi
Ölü sayısı 36’ya yükseldi Hindistan’da trenin raydan çıkması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 36’ya yükseldi. Hindistan’da trenin henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıkması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi. Yetkililer, 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığını bildirdi. Yetkililer, Jagdalpur’dan Bhubaneswar’a giden trenin Kuneri istasyonunda raydan çıktığını ifade etti. Hindistanlı yetkililer, kurtarma operasyonunun son bulduğunu, önceliğin yaralıların tedavisi olduğunu belirtti. Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Demiryolları Bakanlığının çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. (İHA)
11.09.2019 Haberler
Hindistan’da tren raydan çıktı: 26 ölü
Hindistan’da tren raydan çıktı: 26 ölü Hindistan’da yolcu treni raydan çıktı, 26 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı. Ülkenin güneydoğusunda yer alan Andhra Pradeş eyaletinde bir yolcu treni, bilinmeyen bir sebeple raydan çıktı. Bazı vagonların birbirine girdiği, bazılarınınsa devrildiği kazada 26 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
11.09.2019 Haberler
Yük treni raydan çıktı
Yük treni raydan çıktı Zonguldak’ta raydan çıkan yük treni için ekipler seferber oldu. Ancak kazada korkulan olmadı. Edinilen bilgiye göre İstasyon Caddesi’nde yük taşıyan trenin vagonlarından biri raydan çıktı. Yaşanan kazanın ardından 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine hareket etti. Şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmazken, yük treninin Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen TTK ekipleri ise treni kurtarma çalışmaları başlattı. Emniyet ekipleri ise çevre güvenliğinin alınmasının ardından bölgeden ayrıldı.
11.09.2019 Haberler
Yolcu trenleri raydan çıktı: 24 ölü!
Yolcu trenleri raydan çıktı: 24 ölü! Hindistan’da iki yolcu treninin köprüden geçerken raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı. Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletinde iki yolcu treni, kısmen sularla kaplı bir köprüden geçtiği sırada raydan çıktı. İlk olarak Mumbai’den Varanasi istikametine giden Kamayani Express treni raydan çıkarken bir süre sonra da karşı yönden gelen Janata Express treni kaza yaptı. Yetkililer, ülkenin başkenti Yeni Delhi’ye 950 kilometre uzaklıkta bulunan bir köprü üzerinde yaşanan olayda en az 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin yaralandığını 300 kişinin de kurtarıldığını söyledi. Raydan çıkan yolcu trenlerine ait bazı vagonların nehre düştüğünü de sözlerine ekleyen yetkililer, yolculuk sırasında trenlerde kaç yolcunun olduğuna dair kesin bir bilginin bulunmadığını belirtti. "KAZANIN SEBEBİ ANİ SU BASKINI" Kamayani Express şirketi sözcüsü Anil Saksena aşırı yağışlar nedeniyle nehir suyunun yükseldiğini belirterek, “Bu talihsiz kaza raylarda ani su baskını sonucu meydana geldi, yol çöktü. Kamayani Express trenine ait 6 vagonun raydan çıkmasıyla sonuçlandı” dedi. Trenin raydan çıktığı sırada karşı yönden gelen trenin de ani su baskını ile karşılaştığını belirten Saksena, “Bu trenin de en az 2 vagonu kısmen nehir sularına gömüldü. Çok sayıda yolcu kurtarıldı. Ancak yetkililer çok sayıda yolcunun hastaneye kaldırıldığını söyledi” ifadelerini kullandı. Hindistan Başbakanı Narenda Modi ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kaza sırasında hayatını kaybeden yolcuların ailelerine baş sağlığı diledi. Ülkenin Uttar Pradesh eyaletinde de Mart ayında bir yolcu treni raydan çıkmış, en az 34 kişi hayatını kaybetmişti.
11.09.2019 Haberler
Yolcu treni raydan çıktı!
Yolcu treni raydan çıktı! Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, İzmir’in Torbalı ilçesinde raydan çıktı. Edinilen bilgiye göre, Makinistliğini Erkan Birsen ve Nezir Gök’ün yaptığı Denizli-İzmir seferini yapan 32260 nolu DMU seti ile işletilen yolcu treni saat 18.48’de Torbalı ilçesi Pancar Tren İstasyonu yakınlarında seyir halindeyken tren dizisinde 2’nci sırasında bulunan 30013 nolu vagon henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı raydan çıktı. Kazada herhangi bir yaralının olmadığını açıklayan yetkililer, trende bulunan 180 yolcunun kara yolu ile en yakın istasyonlara aktarıldı. Kaza nedeni ile Pancar-Cumaovası tren hattı kapatıldı. Ayrıca Basmane-Ödemiş, Ödemiş-Basmane, Basmane-Söke, Denizli-Basmane, Basmane-Denizli arasından yapılacak olan sekiz seferin yolcuları ise Torbalı-Cumaovası arasında kara yolu ile aktarılacak. Ayrıca raydan çıkan trenin, raya tekrar oturtulması için çalışmalar sürüyor. Çalışmaların son bulması ile tren yolu sabah saatlerinde ulaşıma tekrar açılacak. Olayı gören vatandaşlar yaralıların olmadığını, trenin çıkış için hareketlendiği esnasında hızlı olmamasının olası bir faciayı önlediğini aktardı.
11.09.2019 Haberler
Bariyerlere sıkışan kamyona çarpan tren raydan çıktı
Bariyerlere sıkışan kamyona çarpan tren raydan çıktı Bir hemzemin geçitte bariyerler arasında kalan bir kamyona çarpıp ardından raydan çıkan trenin kaza anının görüntüleri ortaya çıktı. ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde meydana gelen kazayı yapan tren Charlotte'dan New York'a gidiyordu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yolcu treni raydan çıktı!
Yolcu treni raydan çıktı! Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında bir yolcu treninin 3 vagonu raydan çıkarak devrildi. Kaza nedeniyle yaşanan panik ve arbedede 3 kişi hafif yaralandı
14.09.2013 Gündem
Yozgat'ta yolcu treni raydan çıktı!
Yozgat'ta yolcu treni raydan çıktı! Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında bir yolcu treni, raydan çıktı. Olayda, trenin 1 vagonu yan yatarken, ölen olmadığı, bazı yolcuların ise hafif yaralandığı bildirildi. Alınan bilgilere göre, Ankara'dan Kayseri istikametine gelmekte olan yolcu treni, Yerköy ilçesi yakınlarında raydan çıktı ve trenin 1 vagonu yan yattı. Trendeki yolcular, kaza nedeniyle büyük panik yaşarken, ölen ya da ağır yaralananın bulunmaması teselli kaynağı oldu. Kazanın haber verilmesinin ardından olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri, hafif yaralanan, panikleyen ve şok geçiren yolculara müdahale etti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri