Razer Phone

Razer Phone

Son dakika Razer Phone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Razer Phone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Razer Phone haber sayfamızda...

Razer Phone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 razer phone haberi bulunmuştur.
Razer'dan Sevgililer Günü'ne özel yeni Quartz
Razer'dan Sevgililer Günü'ne özel yeni Quartz Razer, yaptığı bir duyuru ile Razer Quartz Pembe tadıyla farklı bir atmosfer sağlayan yeni üst düzey performans ürünlerini tanıttı.
8.02.2019 Teknoloji
Razer Raiju Mobile inceleme
Razer Raiju Mobile inceleme Razer, akıllı telefon oyun endüstrisine ilk olarak Razer Phone ile girdiğinden beri, mobil oyunlar için çıtayı sessizce yükseltiyor.
8.02.2019 Teknoloji
Razer Hammerhead USB-C kulaklık inceleme: Sağlam bas ve detaylı tizler
Razer Hammerhead USB-C kulaklık inceleme: Sağlam bas ve detaylı tizler Razer’ın Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi için gereken gücü akıllı telefonunuzdaki USB-C portu üzerinden alan kulaklık modeli Hammerhead USB-C’yi sizler için inceledik. Sağlam baslara sahip Razer Hammerhead USB-C satın alınmaya değer mi gelin görelim…
21.01.2019 Teknoloji
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Huawei Mate 20 Pro inceleme: İstediğinizden daha fazla sunuyor
Huawei Mate 20 Pro inceleme: İstediğinizden daha fazla sunuyor Huawei Mate 20 Pro, firmanın en son amiral gemisi telefonu. Ekran içi parmak izi tarayıcısı ve dört kameraya sahip. Kablosuz olarak şarj edebilmesinin dışında kamera alanında sınırları zorluyor. Biz de Huawei Mate 20 Pro’yu sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
10.12.2018 Teknoloji
Razer'dan hem oyun hem de iş için klavye: Blackwidow Lite
Razer'dan hem oyun hem de iş için klavye: Blackwidow Lite Razer, hem oyun hem de iş için tasarlanmış yeni mekanik klavyesi Razer Blackwidow Lite'ı tanıttı. Razer BlackWidow Lite, mümkün olan en iyi sessiz yazma deneyimini sağlıyor.
16.11.2018 Teknoloji
Razer Phone 2 Snapdragon 845 işlemci ve 8GB RAM ile gelecek
Razer Phone 2 Snapdragon 845 işlemci ve 8GB RAM ile gelecek Razer, ikinci jenerasyon Razer Phone'un geleceğini doğrulamıştı. AnTuTu sonuçlarına göre Razer Phone 2, Snapdragon 845 işlemci ve 8GB RAM ile gelecek.
11.09.2018 Teknoloji
Oyuncu odaklı Razer Phone 2 onaylandı
Oyuncu odaklı Razer Phone 2 onaylandı Razer, ikinci jenerasyon Razer Phone'un geleceğini doğruladı. Oyun markası, bilgisayar hizmetlerini mobil cihazlara getireceğini de sözlerine ekledi. Razer Phone 2'un Snapdragon 845 ve 120Hz ekran ile gelmesi bekleniyor.
4.09.2018 Teknoloji
Fortnite'ın Android betasına katılacak tüm cihazlar belli oldu
Fortnite'ın Android betasına katılacak tüm cihazlar belli oldu Fortnite’ın şu an yalnızca belli Samsung Galaxy cihazlara açık olan Beta’sı başladı. Beta’nın tüm cihazlara açılış tarihi olarak 13 Ağustos belirlenirken Beta’ya katılacak cihazların listesi de açıklandı.
10.08.2018 Oyun
Asus ROG Phone'un fiyatı ne kadar olacak?
Asus ROG Phone'un fiyatı ne kadar olacak? Asus'un oyuncu odaklı akıllı telefonu ROG Phone'un  fiyatı sonunda ortaya çıktı. Asus ROG Phone için ön siparişte belirlenen fiyat 999 euro.
8.08.2018 Teknoloji
Razer Phone 2 yıl sonuna kadar tanıtılacak
Razer Phone 2 yıl sonuna kadar tanıtılacak Razer Global Başkan Yardımcısı, Razer Phone 2'nin yıl sonunda geleceğini söyledi. Razer Phone 2, Qualcomm'un en yeni işlemcisine sahip olacak.
6.08.2018 Teknoloji
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek?
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek? Fortnite Battle Royale'in Android sürümü ilk önce sadece Galaxy Note 9'a gelebilir. Fortnite Battle Royale, ilk önce masaüstü bilgisayara, ardından konsollara iOS'a gelmişti.
30.07.2018 Oyun
Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor
Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor Razer ve Xiaomi'nin ardından Samsung'un da oyun odaklı bir akıllı telefon geliştirdiği söyleniyor. Hatta Samsung’un kendi oyun telefonu için çalışmaya başladığı da belirtiliyor.
24.07.2018 Teknoloji
Asus ROG Phone 10GB RAM ile gelebilirdi
Asus ROG Phone 10GB RAM ile gelebilirdi Asus, ROG Phone'u geçtiğimiz günlerde açıkladı.  Roland Quandt’a göre Asus, oyuncu telefonu ROG Phone'u 10GB RAM ile piyasaya sürmeyi planlıyormuş.
8.06.2018 Teknoloji
Asus'un ROG markalı oyuncu telefonu hangi özelliklere sahip olacak?
Asus'un ROG markalı oyuncu telefonu hangi özelliklere sahip olacak? Asus, ROG (Republic of Gamers) markası altında oyun odaklı telefonunu 5 Haziran'da tanıtmaya hazırlanıyor. Peki Asus'un ROG markası altında piyasaya sürüleceği iddia edilen telefonun teknik özellikleri neler olacak?
1.06.2018 Teknoloji
Netflix, HDR desteğini genişletmeye devam ediyor
Netflix, HDR desteğini genişletmeye devam ediyor Netflix, daha fazla sayıda abonenin içerikleri daha yüksek dinamik aralığında görüntülemesi için HDR desteğini genişletti. HDR videolar, sadece uygun bir ekrana sahip cihazlarda kullanılabilir. Uyumlu akıllı telefonların sayısı hala küçük olsa da, listede artık toplam 10 farklı telefon modeli var.
17.05.2018 Teknoloji
Razer Phone’a Android Oreo 8.1 güncellemesi geldi!
Razer Phone’a Android Oreo 8.1 güncellemesi geldi! Razer, oyun odaklı akıllı telefonu Razer Phone için Android Oreo 8.1 güncellemesini sundu. Bugün dağıtımına başlanan güncelleme OTA yoluyla tüm dünyadaki Razer Phone kullanıcılarına sunulacak ve önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tüm telefonlara iletilmiş olacak.
17.04.2018 Android
Razer, CES 2018'de 25 ödül birden aldı
Razer, CES 2018'de 25 ödül birden aldı Razer, toplamda aldığı 25 ödülle CES 2018'de neden bu kadar ön plana çıktığını kanıtlamış oldu. Dünyanın ünlü teknoloji sitelerin Project Linda’yı "CES’in En İyisi" ödülüne layık görürken benzer ödüller diğer büyük teknoloji yayın organlarından da geldi.
15.01.2018 Teknoloji
Razer Phone, Netflix'te HDR video ve Dolby Digital 5.1 ses desteği sunacak
Razer Phone, Netflix'te HDR video ve Dolby Digital 5.1 ses desteği sunacak Razer Phone yeni bir yazılım güncellemesi sayesinde Netflix uygulaması içinden HDR video ve Dolby Digital 5.1 çevresel ses desteğini sunacak. Razer Phone, Netflix’te bu ses ve görüntü formatlarını bir arada destekleyen ilk mobil cihaz olacak.
10.01.2018 Teknoloji
Dünyanın en güçlü pil ömrüne sahip akıllı telefonu hangisi?
Dünyanın en güçlü pil ömrüne sahip akıllı telefonu hangisi? XeeTechCare, 2017'nin en iyi pil ömrüne sahip amiral gemisini belirlemek için bir 'Dünya Pil Ömrü Şampiyonası' düzenledi. Peki testte hangi amiral gemileri var ve kim birinci oldu?
4.01.2018 Teknoloji
Razer'ın oyun tutkunlarına özel ilk akıllı telefonu Razer Phone tanıtıldı
Razer'ın oyun tutkunlarına özel ilk akıllı telefonu Razer Phone tanıtıldı Razer, bir süredir beklenen ve çeşitli özellikleri internete sızan ilk akıllı telefonu sonunda duyurdu. Razer Phone adlı telefon, 1440p çözünürlüklü 5.7 inç ekranı ve 120 Hz yenileme oranıyla dikkat çekiyor. Peki Razer'ın ilk akıllı telefonu Razer Phone'un fiyatı ne kadar?
2.11.2017 Teknoloji
Bu ürünler göz kamaştırdı
Bu ürünler göz kamaştırdı Bu yıl Ultra HD televizyonlarımızı izlerken, cep telefonumuza bağlı akıllı bileklik kalp ritmimizi ölçecek, egzersiz yaparken akıllı çorabımızdan destek alacağız...
10.01.2014 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Razer Phone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.