Red Dead Redemption 2 PC sürümü için video yayınlandı!
Red Dead Redemption 2 PC sürümü için video yayınlandı! Geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından biri seçilen Vahşi Batı temalı Red Dead Redemption 2, bildiğiniz gibi yalnızca konsol platformları için piyasaya sunulmuştu. 5 Kasım'da PC için piyasaya sunulacak yapımdan yeni bir video paylaşıldı.
20.10.2019 Oyun
Red Dead Redemption 2 inceleme: Tüm zamanların en iyi açık dünya oyunu
Red Dead Redemption 2 inceleme: Tüm zamanların en iyi açık dünya oyunu Red Dead Redemption 2 (RDR2), içinde kaybolmak için son derece kolay, çünkü sizlere şaşırtıcı derecede etkileyici bir dünya sunuyor. At sürmek, vahşi batı hayatını hissetmek dışında manzaranın etkileyiciliği, sizi öldürmeye istekli hayvanlar, hırsızlar oyunda bolca mevcut. Red Dead Redemption 2’de yapabileceğiniz o kadar çok şey bulunuyor ki, hikayeyi devam etmeden de eğlenebilir ve atmosferin tadını çıkartabilirsiniz. O halde 8 yıl sonra gelen Red Dead Redemption 2 ile vahşi batı hayatına kaldığımız yerden devam edelim…
3.11.2018 Teknoloji
Red Dead Redemption 2, tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu oldu
Red Dead Redemption 2, tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu oldu Vahşi Batı video oyunu Red Dead Redemption 2 (RDR2), Rockstar'a göre, satışa çıktığı ilk üç günd 725m dolar elde etti. Red Dead Redemption 2, böylece konsoldaki satışlarıyla tüm zamanın en çok satan 2. oyunu oldu.
1.11.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri