Süper Kupa şampiyonu Real Madrid! Atletico Madrid'i penaltılarla geçti
Süper Kupa şampiyonu Real Madrid! Atletico Madrid'i penaltılarla geçti İspanya Süper Kupa finalinde ezeli rakipler Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. 90 dakikalık bölüm ve uzatma bölümleri 0-0 eşitlikle sona erdi. Real Madrid penaltıları 4-1 kazanarak şampiyon oldu. Suudi Arabistan, Süper Kupa'ya katılan takımlara 800 biner avro, finali kaybedene 1,4 milyon avro kupayı kaldıran takıma da 2 milyon avro verdi. 
1.07.2020 İspanya La Liga
Real Madrid - Atletico Madrid: 2-4
Real Madrid - Atletico Madrid: 2-4 Ezeli rakipler Real Madrid ve Atletico Madrid, UEFA Süper Kupası için karşı karşıya gelirken maçı uzatmalarda bulduğu gollerle Atletico Madrid 4-2 kazandı.
16.08.2018 Futbol
Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Real Madrid Atletico Madrid maçı için geri sayım başladı.Şampiyonlar Ligi şampiyonunu belli edecek olan Real Madrid Atletico Madrid maçı nefesler tutuldu. Peki Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detayları haberimizden takip edebilirsiniz..
1.07.2020 Futbol