Galatasaray maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Real Madrid GS maçını yayınlayan kanal...
Galatasaray maçını hangi kanallar şifresiz canlı veriyor? Real Madrid GS maçını yayınlayan kanal... Real Madrid Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Cimbom, ilk 3 puanını İspanyol devi Real Madrid karşısında arıyor. Peki hangi kanallar bu zorlu maçı şifresiz canlı veriyor? İşte ayrıntılar...
6.11.2019 Gündem
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Devler liginde bu yıl ülkemizi temsil eden Galatasaray, A Grubu'ndaki 4. maçında Real Madrid deplasmanına çıkıyor. İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan temsilcimiz, bu kez 3 puanı kazanan taraf olmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçı
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçı Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, 4. maçında İspanyol devi Real Madrid'e Santiago Bernabeu'da konuk olmaya hazırlanıyor. Grupta ilk 3 maçında galibiyetle tanışamayan Cimbom, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi