Reality

Reality

Son dakika Reality haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Reality gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Reality haber sayfamızda...

Reality

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.446 reality haberi bulunmuştur.
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Hande Erçel ata bindiği anları paylaştı! 'Kendall Jenner'ın çalmadığın bir hobisi kalmıştı'
Hande Erçel ata bindiği anları paylaştı! 'Kendall Jenner'ın çalmadığın bir hobisi kalmıştı' Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
1.04.2024 Cadde
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Magazin
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat'ta "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde
Lale çılgınlığına hazır mısınız?
Lale çılgınlığına hazır mısınız? İsmi ‘lale çılgınlığı’ anlamına gelen “TULİPOMANİA” sergisi, Ali Bakova’nın küratörlüğünde açılıyor.
15.03.2024 Kültür Sanat
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?'
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?' ABD'li televizyon yıldızı Kristin Cavallari, eşinden boşanmasının ardından kendisinden 13 yaş küçük Mark Estes ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini sosyal medyadan da ilan eden ikilinin arasındaki yaş farkına acımasız yorumlar yapıldı. Cavallari, bir video paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Ayrıca mahkemede yalancı şahitlik yapanlar olduğuna inanılıyor, kanıtlar çelişiyordu. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Ivan Cantu suçsuz yere mi idam edilmişti? Son sözleri bakın ne oldu.
3.03.2024 Yaşam
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Mohammed Alsaloussi, milyoner güzelle aşk mı yaşıyor?
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Mohammed Alsaloussi, milyoner güzelle aşk mı yaşıyor? Eylül ayında sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile beş aylık evliliğini noktalamasıyla sık sık adınan söz ettiren Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin, 'Dubai Bling' adlı reality şov programında yer alan milyoner LJ Loujain Adada ile aşk yaşadığı öne sürüldü.
28.02.2024 Cadde
Yoğun bakıma kaldırılan Turabi'den Survivor paylaşımı!
Yoğun bakıma kaldırılan Turabi'den Survivor paylaşımı! Daha önce kazandığı iki şampiyonlukla Survivor'a büyük iz bırakan Turabi Çamkıran, bir süredir sağlığı ile ilgili haberlerle gündeme geliyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu.
25.02.2024 Cadde
Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor! Eski eşten uyarı geldi
Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor! Eski eşten uyarı geldi Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşinin 'uygunsuz' tarzıyla sık sık gündeme gelmişti. Kardashian'ın, Censori'nin 'müstehcen' tarzıyla ilgili eski eşine bir uyarıda bulunduğu iddia edildi.
17.02.2024 Cadde
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi!
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi! Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Odell Beckham Jr.’la kalacakları lüks otele giriş yaparken paparazzilere yakalandılar. Kim Kardashian, kalbini yeni bir aşka açık tuttuğunu ancak bu kez yaşına uygun bir sevgili aradığını söylüyordu.
12.02.2024 Cadde
Ünlü çiftin tarzı olay oldu! Şeffaf yağmurlukla sokakta dolaştı
Ünlü çiftin tarzı olay oldu! Şeffaf yağmurlukla sokakta dolaştı Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte Los Angeles sokaklarında görüntülendi. İlginç tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden Censori'nin neredeyse çıplak bir şekilde dışarı çıkması çok konuşuldu.
8.02.2024 Cadde
Ünlü rapçi müstehcen fotoğraflarını paylaştığı karısı hakkında soru soran paparazziye saldırdı!
Ünlü rapçi müstehcen fotoğraflarını paylaştığı karısı hakkında soru soran paparazziye saldırdı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, geçtiğimiz haftalarda eşinin müstehcen fotoğraflarını paylaşmasıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün Los Angeles sokaklarında görüntülenen West, kendisine eşiyle ilgili sorular soran bir muhabirin telefonunu elinden alarak, bağırmaya başladı.
31.01.2024 Cadde
Ünlü rapçinin binlerce dolar harcadığı dişleri eşinin telefonunun arka planında!
Ünlü rapçinin binlerce dolar harcadığı dişleri eşinin telefonunun arka planında! Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, geçtiğimiz günlerde dişlerinin tamamını titanyumla kaplatmasıyla gündeme gelmişti. Ünlü çift, son olarak Los Angeles sokaklarında görüntülendi. Censori'nin telefonunun arka planında eşinin dişlerinin fotoğrafı olması ise dikkat çekti.
23.01.2024 Cadde
Ünlü model dondurucu soğuğa aldırmadı! Mini elbisesiyle lüks restoranda yemek yedi
Ünlü model dondurucu soğuğa aldırmadı! Mini elbisesiyle lüks restoranda yemek yedi Geçtiğimiz ay rapçi Bad Bunny ile ilişkisini sonlandıran model Kendall Jenner, soluğu Aspen'de aldı. Ünlü isim, ailesiyle yemek yiyeceği lüks restorana giderken dışarıdaki soğuk ve karlı havaya rağmen mini elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla görüntülendi.
19.01.2024 Cadde
42 yıllık eşinin ihanetlerini bile affetmişti! 'Artık kocamla cinsel olarak yakınlaşmak istemiyorum'
42 yıllık eşinin ihanetlerini bile affetmişti! 'Artık kocamla cinsel olarak yakınlaşmak istemiyorum' Ozzy Osbourne'un eşi ve üç çocuğunun annesi Sharon Osbourne, rock yıldızıyla özel hayatlarına dair yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çekti. Daha önce defalarca Ozzy'nin ihanetine uğrayan Sharon, cinsellik itirafıyla çok konuşuldu.
9.01.2024 Cadde
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı, sosyal medyada tepki yağdı! 'Bu sene pantolon yok'
Karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı, sosyal medyada tepki yağdı! 'Bu sene pantolon yok' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
4.01.2024 Cadde
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Göğüslerini küçülttü, kabusu yaşadı! 'Olabilecek en kötü şeylerden biri oldu'
Göğüslerini küçülttü, kabusu yaşadı! 'Olabilecek en kötü şeylerden biri oldu' Reality şov yıldızı Blac Chyna, geçtiğimiz sene vücuduna yasa dışı bir şekikde yaptırdığı tüm silikonlardan kurtulma kararı almıştı. Son olarak göğüslerini de küçültmek isteyen ünlü isim, ameliyat sonrası oluşan bir komplikasyon yaşadığını ve zor günler geçirdiğini açıkladı.
2.01.2024 Cadde
Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü
Kendall Jenner ve Bad Bunny'den üzen haber! Mutlulukları kısa sürdü Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. NBA yıldızı Devin Booker ile geçtiğimiz yıl ayrılık kararı alan Jenner, şarkıcı Bad Bunny ile fırtınalı bir aşka yelken açmıştı.Ünlü ismin mutluluğu yine kısa sürdü.
19.12.2023 Cadde
Survivor All Star 2024 takımları belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu: İşte yeni kadro
Survivor All Star 2024 takımları belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu: İşte yeni kadro Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. 1 Ocak'ta başlayacak yarışmadaki takımların kadrolarını Acun Ilıcalı açıkladı. İşte detaylar...
11.12.2023 Cadde
Jennifer Fessler zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu: Pizza yiyerek kilo verdim!
Jennifer Fessler zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu: Pizza yiyerek kilo verdim! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Cadde
44 yaşında anne olmuştu! Oğlunun plasentasından yapılan hapları kullanıyor
44 yaşında anne olmuştu! Oğlunun plasentasından yapılan hapları kullanıyor 'Keeping Up with the Kardashians' adlı reality şovuyla tanınan Kourtney Kardashian, geçtiğimiz ayın başlarında Travis Barker ile evliliğinden dünyaya gelen, Rocky adını verdikleri oğlunu kucağına almıştı. Ünlü isim, sağlığa iyi geldiğini öne sürerek; bebeğinin plasentasından yapılan hapları kullanmaya başladığını açıkladı.
2.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Reality ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.