Realme

Realme

Son dakika realme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan realme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan realme haber sayfamızda...

Realme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 realme haberi bulunmuştur.
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Milliyet Tv
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real”
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real” realme'nin kurucusu ve CEO'su Sky Li, 2024 yılının başında açık bir mektup yayınlayarak bu yılın realme için marka değişim yılı olacağını duyurdu. Mektup, realme'nin yeni misyonunu, marka konumlandırmasındaki ve marka ruhundaki dönüşümü açıklığa kavuşturdu. Sky Li, realme'nin stratejik gelişimi temelinde, “fırsat odaklı” bir marka olmaktan ziyade “marka odaklı” olmaya evrileceğini söyledi.
5.01.2024 Advertorial
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Teknoloji
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları Vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak duyurduğu üniversiteli öğrencilere ÖTV'siz KDV'siz telefon satışı şartları da netleşmişti. Binlerce yükseköğrenim öğrencisi ''Vergisiz telefon satışı başladı mı, nasıl alınır?'' sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2023 Bilgi Rehberi
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri A101 2 Kasım aktüel kataloğu bugün mağazalarda satışa çıktı. Her hafta Perşembe günleri Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile mağazalarda satışa sunulan ürünler arasında bu haftanın en dikkat çeken ürünlerinden bazıları TV, Klavye-Mouse Set, Valiz çeşitleri olarak öne çıkıyor. İşte A101 2 Kasım Aldın Aldın aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler...
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Teknoloji
Dünyanın en iyileri realme’de
Dünyanın en iyileri realme’de Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, 11 Pro Serisi’ni dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam filmi ile lansmanını gerçekleştirdi. realme, bu anlaşma ile kendi alanlarında fazla iyi olan genç sporcularla marka yaklaşımını destekleyecek.
17.10.2023 Advertorial
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar!
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine verilecek cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detaylarını duyurmuştu. Vergisiz cep telefonu düzenlemesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
30.09.2023 Ekonomi
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu!
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu! AK Parti'nin seçim vaatlerinden biri olan öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ayrıntıları belli oldu. İşte gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar...
27.09.2023 Ekonomi
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları Hiç şüphesiz günümüzün en çok kullanılan cihazlarından telefon hayatımızda büyük öneme sahip. İş, haberleşme, eğlence amacıyla kullandığımız telefonlar 7’den 70’e herkes de bulunuyor. Her yıl bir önceki telefon modellerini yenileyen markalar arasında rağbet de artıyor. Dünyanın en iyi telefon markaları sıralamasında adından söz ettiren Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi markalar Türkiye’de de en çok satan telefon markaları arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi ve en Çok satan telefon markaları hangisi?" diyorsanız "Telefon Markaları Sıralaması (2023)" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Realme C53 İncelemesi
Realme C53 İncelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Milliyet Tv
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor?
25.08.2023 Televizyon
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Herkese selam. Bugün İstanbul’un en tarihi, en eşsiz ve en güzel semtlerinden biri olan Balat’tan merhaba demek istedik. Sizlerle Balat’ı gezmek ve bu tarihi semti birlikte keşfetmek istiyoruz. Bu mini yolculukta Realme’nin amiral gemilerinden olan Realme C55 bize eşlik edecek. E ne duruyoruz? Hadi başlayalım.  
22.08.2023 Advertorial
realme c55 şampiyon sahaya çıkıyor
realme c55 şampiyon sahaya çıkıyor Kalite ve performansıyla dikkat çeken realme C55, geniş depolama alanı ve en özel anları ölümsüzleştiren şampiyon kamerasıyla hızlı ve rahat bir kullanım deneyimi sunuyor.
22.08.2023 Advertorial
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Herkese selam. Bugün İstanbul’un en tarihi, en eşsiz ve en güzel semtlerinden biri olan Balat’tan merhaba demek istedik. Sizlerle Balat’ı gezmek ve bu tarihi semti birlikte keşfetmek istiyoruz. Bu mini yolculukta Realme’nin amiral gemilerinden olan Realme C55 bize eşlik edecek. E ne duruyoruz? Hadi başlayalım.
22.08.2023 Teknoloji
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Milliyet Tv
Realme 10 İncelemesi
Realme 10 İncelemesi O, Türkiye akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri ve şimdi 10 serisiyle geliyor. Realme’nin en son teknolojilerini barındıran Real me 10 yanımda… Gelin yakından inceleyelim…
7.08.2023 Milliyet Tv

Benzer Haber Etiketleri

Realme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.