Reçine

Reçine

Son dakika reçine haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reçine gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reçine haber sayfamızda...

Reçine

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 332 reçine haberi bulunmuştur.
Rekor miktarda metamfetamin ele geçirildi
Rekor miktarda metamfetamin ele geçirildi İstanbul’da dün düzenlenen “Narkoçelik-5” operasyonunda tek seferde rekor seviyede metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
9.03.2024 Gündem
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-5' operasyonu!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-5' operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 'Narkoçelik-5' operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu.
8.03.2024 Haberler
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-5' operasyonu!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-5' operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 'Narkoçelik-5' operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu.
8.03.2024 Gündem
10 ay hapis yattı: Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı
10 ay hapis yattı: Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı Seyahat uygulamasıyla aracına aldığı kadın hayatını kararttı. 10 ay suçsuz yere cezaevinde yattığını belirten Erkan Oti; "Bu uygulamayı herkes kullanıyor, Türkiye'de resmi bir uygulama. Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı" diyerek yaşadıklarını anlattı.
16.02.2024 Haberler
10 ay hapis yattı: Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı
10 ay hapis yattı: Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı 10 ay suçsuz yere cezaevinde yattığını belirten Erkan Oti; "Bu uygulamayı herkes kullanıyor, Türkiye'de resmi bir uygulama. Bu uygulamayı kullandım diye başıma gelmeyen kalmadı" diyerek yaşadıklarını anlattı.
16.02.2024 Gündem
Emeklilik sonrası hobi olarak başladı, şimdi üretimlerini Avrupa'ya satıyor
Emeklilik sonrası hobi olarak başladı, şimdi üretimlerini Avrupa'ya satıyor İzmir’de emekli olduktan sonra aldığı eğitimlerin neticesinde 35 metrekarelik atölyede hobi olarak başladığı ahşap oymacılığı işinde ürettiği eserleri yoğun talep gören Arif Uçar ürünlerinin birçoğunu Avrupa’ya satıyor.
15.01.2024 Gündem
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok Avusturalya’da silikozis vakaları nedeniyle yasaklanan suni mermer Türkiye’de yaygın olarak kullanılıyor. Milliyet, akciğerleri bitiren bu mermerin etkisini uzmanlarına sordu…
25.12.2023 Gündem
Nar kabuğunu sakın çöpe atmayın! O hastalıklara adeta savaş açıyor
Nar kabuğunu sakın çöpe atmayın! O hastalıklara adeta savaş açıyor Kış mevsiminin en lezzetli meyvesi olan nar sadece içindeki tanecikleri ile değil dış kabuğu ile de sağlığa oldukça faydalı. Çöpe attığımız bu kabukların faydalarını duyunca şok olacaksınız.
4.12.2023 Sağlık
Bakan Yerlikaya paylaştı: 20 ilde 'Narkogüç' operasyonu
Bakan Yerlikaya paylaştı: 20 ilde 'Narkogüç' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 90 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.
30.09.2023 Gündem
İnkaya Mağarası’nda 46 bin yıllık yaşam kazılıyor
İnkaya Mağarası’nda 46 bin yıllık yaşam kazılıyor Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Bahadırlı köyünde bulunan İnkaya Mağarası’ndaki kazı çalışmalarında, mağarada yaşamın 86 bin yıl önce başladığı ve 46 bin yıl boyunca devam ettiği ortaya çıktı.
18.09.2023 Arkeoloji
Daha çekici bir gülüş isterken hayatı karardı! Kolunu kaldıramıyor, duş alamıyor
Daha çekici bir gülüş isterken hayatı karardı! Kolunu kaldıramıyor, duş alamıyor Daha çekici bir gülümsemeye sahip olmak için TikTok fenomenlerinden gördüğü işlemi dişlerine yaptırmaya karar verdi. Ancak başına gelenler yüzünden hayatı bir anda kâbusa döndü. Sadece 2 hafta sonra vücudundaki değişimlerle acı içinde kıvranan genç kadın, tanınmaz hale geldi. "Sebebi anlaşılamayan aşırı yorgunluğa dikkat" diyen Prof. Dr. Ahmet Akçay çarpıcı gerçeği açıkladı.
16.09.2023 Genel Sağlık
86 bin yıllık iz! Çalışmalar sonuç verdi
86 bin yıllık iz! Çalışmalar sonuç verdi İnkaya Mağarası kazı çalışmalarında, mağaradaki tabakalarda 86 bin yıl öncesine kadar inen insan yaşam izlerine rastlandı.
21.08.2023 Gündem
Denizden geldi denize döndü
Denizden geldi denize döndü Alper Aydın’ın Ordu’da gerçekleşen sergisi “Fata Morgana”da yer alan bir eseri dalgalar yok etti. Sanatçının geçtiğimiz ay ziyarete açılan ve ismini bölgede sıkça görülen bir doğa olayından alan sergisinde, Sülü Burnu’nda yer alan eser, Karadeniz’in dalgalarına daha fazla dayanamayarak yok oldu
31.07.2023 Kültür Sanat
6 yıl sonra üretimine yeniden başlandı! Kilosu 5 bin lira
6 yıl sonra üretimine yeniden başlandı! Kilosu 5 bin lira Dünyada sadece Güney Amerika, Honduras ve Muğla’da yetişen, Mısır uygarlığında başta firavunlar olmak üzere mumyalama malzemesi olarak kullanılan, buzul çağından günümüze kadar ilaç ve kozmetik sanayiinde kullanılan 'sığla yağı' üretimi 6 yıl aradan sonra tekrar başladı.
17.07.2023 Kobi
Yoldaki sesi 10 desibel düşürecek
Yoldaki sesi 10 desibel düşürecek İstanbul’da araç sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre İstanbul’da trafiğe kayıtlı toplam 4 milyon 940 bin 10 araç bulunuyor. Bu sayı 23 ilin toplam nüfusu kadar
4.07.2023 Gündem
İnsan bu gezegenin neresinde?
İnsan bu gezegenin neresinde? Alper Aydın’ın Ordu’da dört ayrı mekânda gerçekleşen sergisi “Fata Morgana” ekolojik süreçte insan ve mekânın varoluşunu sosyolojik, tarihsel, arkeolojik bir altyapıyla irdeliyor.
25.06.2023 Kültür Sanat
Seyahat uygulamasıyla aracına aldığı kadın hayatını kararttı!
Seyahat uygulamasıyla aracına aldığı kadın hayatını kararttı! Erzurum’un Aşkale ilçesinde otomobilinin bagajındaki poşet ve turşu bidonunda uyuşturucu hap ve esrarla yakalanıp, tutuklanan Erkan Oti (29) ile yanındaki İran uyruklu Mahdıeh Naroueı Nasab (23) hakkında uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla dava açıldı. Ankara’da oto alım satımı yapan Oti ifadesinde Nasab’ı milyonlarca üyesi bulunan popüler yolculuk paylaşım uygulaması üzerinden anlaşıp aracına aldığını ve uyuşturucudan haberinin olmadığını söyledi.
15.06.2023 Haberler
Seyahat uygulamasıyla aracına aldığı kadın hayatını kararttı!
Seyahat uygulamasıyla aracına aldığı kadın hayatını kararttı! Erzurum’un Aşkale ilçesinde otomobilinin bagajındaki poşet ve turşu bidonunda uyuşturucu hap ve esrarla yakalanıp, tutuklanan Erkan Oti (29) ile yanındaki İran uyruklu Mahdıeh Naroueı Nasab (23) hakkında uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla dava açıldı. Ankara’da oto alım satımı yapan Oti ifadesinde Nasab’ı milyonlarca üyesi bulunan popüler yolculuk paylaşım uygulaması üzerinden anlaşıp aracına aldığını ve uyuşturucudan haberinin olmadığını söyledi.
15.06.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İzdihama yol açtı Gülşen, Antalya’da Nirvana Otel’in Cosmos Theatre sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı...
6.02.2023 Cadde
Geleceği Kazanmak İçin Dış Cephe Isı Yalıtımı
Geleceği Kazanmak İçin Dış Cephe Isı Yalıtımı Türkiye’nin lider dış cephe ısı yalıtım markası Dalmaçyalı, 9-15 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla ısı yalıtımının iklim krizi ile mücadelede acil önlemler arasında yer aldığına dikkat çekti.
30.01.2023 Mimarlık
Tutankamon'un kayıp mezarından çıkan sır! Sonunu getiren bir sinek oldu
Tutankamon'un kayıp mezarından çıkan sır! Sonunu getiren bir sinek oldu Öldüğünde çok gençti. Başkası için yapılan bir mezara gömüldü. Tutankamon'un kayıp mezarı yine bir başka mezar sayesinde korunmuştu. Genç hükümdarın beklenmedik ölümünün sebebi ise ne bir savaş yarası ne de kafasına aldığı bir darbeydi. Gizemli ölümdeki 'sinek' detayı ise yıllar sonra anlaşıldı.
14.01.2023 Dünya
Bakan Soylu açıkladı: Edirne'den ülkeye giren TIR'da 35 kg kokain ele geçirildi
Bakan Soylu açıkladı: Edirne'den ülkeye giren TIR'da 35 kg kokain ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uzun süreli takip sonucunda ülkeye giriş yapan TIR'da; 35 kg kokain, 2 kg metamfetamin, 460 kg ecstasy, 760 gr reçine esrar, 9 tüp likit esrar ele geçirildi." dedi.
25.12.2022 Gündem
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Bakan Varank tarafından hizmete açıldı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Bakan Varank tarafından hizmete açıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) iştiraki olan Denizli AB İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) bünyesinde kurulan Denizli Teknik Tekstil Merkezi (DTTM), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla hizmete açıldı.
22.12.2022 Ekonomi
Fas’tan Türkiye’ye yutarak getirdi! 1,5 kilo esrarı kokusu ele verdi
Fas’tan Türkiye’ye yutarak getirdi! 1,5 kilo esrarı kokusu ele verdi Yalova'da şüphe üzerine durdurulan takside yolculuk yapan Fas uyruklu Zahr Zıani’nin (34) gelen yoğun koku üzerine yapılan üst aramasında, koltuğunun altına gizlediği poşet içerisinde kapsüller halinde 339 gram reçine esrar ele geçirildi.
14.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Reçine ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.