Red Bull Soundclash

Red Bull Soundclash

Son dakika Red Bull Soundclash haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Red Bull Soundclash gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Red Bull Soundclash haber sayfamızda...

Red Bull Soundclash

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 red bull soundclash haberi bulunmuştur.
SoundClash tarihindeki en iyi beş karşılaşma
SoundClash tarihindeki en iyi beş karşılaşma Gelmiş geçmiş en büyük müzik karşılaşması Red Bull SoundClash, Türkiye müzik tarihine damga vurmaya hazırlanıyor. Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. İki büyük sanatçının bu çok özel karşılaşmasında kazanan ise; önce dostluk sonra müzikseverler olacak.
10.03.2020 Kültür Sanat
Red Bull SoundClash'te en iyi 5 karşılaşma
Red Bull SoundClash'te en iyi 5 karşılaşma Gelmiş geçmiş en büyük müzik karşılaşması Red Bull SoundClash, Türkiye müzik tarihine damga vurmaya hazırlanıyor. Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. İki büyük sanatçının bu çok özel karşılaşmasında kazanan ise; önce dostluk sonra müzikseverler olacak.
9.03.2020 Kültür Sanat
Kenan Doğulu ve Sertab Erener ile Türkiye’nin en büyük müzik karşılaşması!
Kenan Doğulu ve Sertab Erener ile Türkiye’nin en büyük müzik karşılaşması! Müzik tarihinin en büyük karşılaşması Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. İki büyük sanatçının bu çok özel karşılaşmasında kazanan ise; önce dostluk sonra müzikseverler olacak.
27.02.2020 Kültür Sanat
Sertab Erener ve Kenan Doğulu aynı sahnede
Sertab Erener ve Kenan Doğulu aynı sahnede Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. İki büyük sanatçının bu çok özel karşılaşmasında kazanan ise; önce dostluk sonra müzikseverler olacak. 17 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek bu benzersiz etkinlikte yer almak için avantajlı biletler Biletix’te satışa sunuldu.
27.02.2020 Kültür Sanat
Red Bull SoundClash 17 Nisan'da KüçükÇiftlik Park’ta!
Red Bull SoundClash 17 Nisan'da KüçükÇiftlik Park’ta! Aynı anda karşılıklı sahnelerde, iki dev sanatçı… Türkiye müzik tarihinin en büyük çarpışması Red Bull SoundClash, 17 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta.
17.02.2020 Kültür Sanat
Red Bull SoundClash 17 Nisan'da
Red Bull SoundClash 17 Nisan'da Aynı anda karşılıklı sahnelerde, iki dev sanatçı… Türkiye müzik tarihinin en büyük çarpışması Red Bull SoundClash, 17 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta. İki büyük ismin birbirine meydan okuyacağı bu benzersiz deneyimde yer almak için avantajlı biletler kısa bir süreliğine Biletix’te. Türkçe pop müziğinin iki dev ismi olan sanatçıların kim oldukları ise çok yakında açıklanacak.
17.02.2020 Kültür Sanat
Yılın En Büyük Müzikal Çarpışması!
Yılın En Büyük Müzikal Çarpışması! Athena ve maNga ile 14 Aralık'ta İstanbul Küçükçiftlik Park'ta!
11.12.2012 Kültür Sanat
Müziklerin yarışması  değil çarpışması
Müziklerin yarışması değil çarpışması Red Bull SoundClash’te karşılıklı kurulan iki sahneden müzisyenler bizim Anadolu ozanları gibi atışıyor.Türkiye ayağında Athena ile Manga kapışacak
18.11.2012 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Red Bull Soundclash ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.