Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek tarih yazdı
Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek tarih yazdı Türkiye’yi uluslararası espor arenasında başarılı bir şekilde temsil eden Red Bull sporcusu Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek, VALORANT’ın en büyük turnuvası Champions’ta dünya şampiyonu olarak tarihe geçti. Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek, 1-12 Aralık tarihlerinde Berlin’de düzenlenen VALORANT Champions turnuvasında takımı Acend’le birlikte kupaya uzandı. Turnuvaya katılan 80 oyuncu arasındaki tek Türk esporcu olan ‘cNed’in takımı Acend bu başarıyla ‘tarihin ilk VALORANT Dünya Şampiyonu’ unvanını elde etti.
14.12.2021 E-Spor
Ayhancan Güven: İnşallah bu sene yarışabiliriz
Ayhancan Güven: İnşallah bu sene yarışabiliriz Türkiye'nin en başarılı genç motor sporları pilotlarından biri olarak gösterilen Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, koronavirüs kapsamında evde zaman geçirdiğini ve çalışmalarını simülasyon yarışları yaparak sürdürdüğünü söyledi.
1.07.2020 E-Spor
Sebastian Loeb'in buzla mücadelesi
Sebastian Loeb'in buzla mücadelesi Dokuz kez dünya ralli şampiyonu ve Red Bull sporcusu Sebastian Loeb, yer aldığı farklı motor sporu disiplinlerine Le Mans 24 ve Dakar Rallisi’nden sonra Dünya Rallikros Şampiyonası’nı da ekliyor.
1.03.2016 Diğer Sporlar