Redd

Redd

Son dakika Redd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Redd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Redd haber sayfamızda...

Redd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 329 redd haberi bulunmuştur.
Tazminat davası reddedildi!
Tazminat davası reddedildi! Manga solisti Ferman Akgül, Redd grubu üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile Aylin Aslım’a açtığı davayı kaybetti.
21.03.2024 Kültür Sanat
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru NBA'de heyecan geçtiğimiz gün oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers'ın karşılaştığı maça Giannis Antetokounmpo damgasını vurdu.
14.12.2023 NBA
Şifa şehri Manisa
Şifa şehri Manisa Manisa’nın, Yunanistan’ın Teselya Bölgesi’ndeki Pelion Dağı civarından göç eden Magnetler tarafından kurulduğu tahmin edilmektedir. Bölge; M.Ö. 546 yılından M.Ö. 334 yılına kadar Pers egemenliğinde kalmıştır.
29.10.2023 Gündem
Son dönemin trendi: Senfonik konserler
Son dönemin trendi: Senfonik konserler Şebnem Ferah’tan Bulutsuzluk Özlemi’ne, mor ve ötesi’nden Cem Adrian’a pek çok ismin senfonik konserleri pek sevildi. Eleştirmenlere göre bu sentez riskli ama başarılı örnekleri de var.
27.09.2023 Kültür Sanat
Müzik
Müzik Birlikte sahnede Redd ve Tuğkan, 8 Şubat Çarşamba akşamı Bursa Suare müzikseverlerle bir araya geliyor...
5.02.2023 Kültür Sanat
Konser coşkusu Türkiye’yi saracak
Konser coşkusu Türkiye’yi saracak  KerkiSolfej, dolu dolu konser programıyla şubat ayında da sanatseverlere müzik dolu zamanlar yaşatacak.
4.02.2023 Cadde
KüçükÇiftlik Park’ta yıldızlar geçidi
KüçükÇiftlik Park’ta yıldızlar geçidi Pop, Rap ve Rock dünyasının en sevilen isimlerini tek sahnede buluşturacak olan #BtcTurkPRO Netd Festival, 14-15 Ekim tarihlerinde şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek.
3.10.2022 Gündem
100. yılda sanat coşkusu
100. yılda sanat coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul ve Ankara’da düzenlenen etkinlikleri sizler için derledik.
30.08.2022 Kültür Sanat
‘Biat değil inat’
‘Biat değil inat’ İzmir’in Pamucak Sahili’nde festivalseverler “Biat değil inat” sloganıyla buluşuyor.
7.08.2022 Kültür Sanat
Rockçılar sahnede
Rockçılar sahnede 1996 yılında Doğan Duru, Güneş Duru, Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu’nun kurduğu Redd, 6 Ağustos’ta Dorock XL Kadıköy sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.
31.07.2022 Kültür Sanat
Müzikte 50. yılını dostlarıyla kutladı
Müzikte 50. yılını dostlarıyla kutladı Bülent Ortaçgil, henüz genç bir müzisyenken yıllardan 1974, “Benimle Oynar Mısın?” diye seslendi insanlara. Pek de alışık değildik kent müziğine… O da öncüsü kabul ediliyor bu tarzın.
27.06.2022 Kültür Sanat
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak Bülent Ortaçgil 50. sanat yılını “Elli Buçuk” albümü ile taçlandırmıştı. 12 yıl aradan sonra gelen albüm müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.
24.06.2022 Kültür Sanat
Büyük kutlama
Büyük kutlama Bülent Ortaçgil müzikteki 50’nci yılını Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle kutluyor...
5.06.2022 Kültür Sanat
The White  Buffalo  gecesi
The White Buffalo gecesi The White Buffalo, +1 Rock Fest kapsamında, Vigor Event ve Freebird Agency organizasyonu ile 7 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da sahne alacak!
2.04.2022 Cadde
Redd’in solistinden yeni tekli
Redd’in solistinden yeni tekli Türkiye’nin hatırı sayılır rock gruplarından Redd’in solisti Doğan Duru ikinci solo albümünde yer alan beşinci teklisi “Öyleyse Ölürüm”ü sevenleri ile buluşturdu.
6.02.2022 Kültür Sanat
Rock müziğe doyacağız
Rock müziğe doyacağız Jake Smith, sahne ismi ile The White Buffalo, ikinci kez İstanbul’da konser verecek
5.02.2022 Cadde
The White Buffalo 7 Mayıs'ta İstanbul'da!
The White Buffalo 7 Mayıs'ta İstanbul'da! The White Buffalo, +1 Rock Fest kapsamında, Vigor Event ve Freebird Agency organizasyonu ile 7 Mayıs Cumartesi günü Volkswagen Arena’da sahne alacak.
4.02.2022 Kültür Sanat
Doğan Duru'dan yeni tekli
Doğan Duru'dan yeni tekli Müzik eleştirmenleri tarafından 2021 yılının en iyi albümlerinden biri seçilen ‘Epoch’un sahibi Doğan Duru, ilk solo projesinin devamı niteliğindeki yeni albümünün habercisi ‘T’ARAF’ı , Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.
7.09.2021 Kültür Sanat
Konserler geçidi
Konserler geçidi Türkiye’nin ünlü isimleri ülkemizin farklı bölgelerinde sevdikleriyle bir araya gelip, müzik coşkusu yaşattı
30.08.2021 Cadde
Bülent Ortaçgil ve REDD aynı sahnede
Bülent Ortaçgil ve REDD aynı sahnede Yaşayan en büyük şehir ozanlarından Bülent Ortaçgil ve sevilen alternatif rock grubu REDD , ilk kez aynı sahnede buluşacak.
25.08.2021 Kültür Sanat
İrtidat Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? İrtidat Etmek Ne Demek?
İrtidat Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? İrtidat Etmek Ne Demek? Dilimize Arapçadan geçmiş olan İrtidat kelimesi ‘’redd’’ sözcüğünden türetilmiştir. Redd, kabul etmemek, karşı çıkmak ve olumsuz yanıt vermek anlamına gelirken, irtidat, doğru yoldan sapmak, hakka değil batıla inanmak demektir. İslam dininden dönüp başka bir dine intisap edenler için de aynı kelime kullanılır. İrtidat nedir, TDK sözlük anlamı ne demek tüm detayları ile derledik.
13.08.2021 Sözlük
Vadide konser!
Vadide konser! Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava konserleri, yarın Melike Şahin ile başlayacak.
12.08.2021 Cadde
IF Performance Hall Beşiktaş kapılarını açıyor
IF Performance Hall Beşiktaş kapılarını açıyor IF Performance Hall Beşiktaş, yenilenen konseptiyle 30 Temmuz’dan itibaren müzikseverlerle buluşmak için kapılarını açıyor.
22.07.2021 Kültür Sanat
Tereddüt Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Tereddüt Etmek Nedir?
Tereddüt Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Tereddüt Etmek Nedir? Dilimize Arapçadan geçmiş olan tereddüt kelimesi, ''redd'' kökünden türetilmiştir. Redd, geri getirmek anlamına gelirken tereddüt, iki seçenek arasında kararsızlık yaşamak ve bocalamak demektir. Tereddüt eden kişiye ise mütereddit denir. Tereddüt TDK sözlük anlamı nedir? Tereddüt etmek ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.07.2021 Sözlük

Benzer Haber Etiketleri

Redd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.