Redmi

Redmi

Son dakika Redmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Redmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Redmi haber sayfamızda...

Redmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 redmi haberi bulunmuştur.
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları Vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak duyurduğu üniversiteli öğrencilere ÖTV'siz KDV'siz telefon satışı şartları da netleşmişti. Binlerce yükseköğrenim öğrencisi ''Vergisiz telefon satışı başladı mı, nasıl alınır?'' sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2023 Bilgi Rehberi
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar!
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine verilecek cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detaylarını duyurmuştu. Vergisiz cep telefonu düzenlemesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
30.09.2023 Ekonomi
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu!
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu! AK Parti'nin seçim vaatlerinden biri olan öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ayrıntıları belli oldu. İşte gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar...
27.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor?
25.08.2023 Televizyon
Vodafone FreeZone’dan karne kampanyası
Vodafone FreeZone’dan karne kampanyası Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile karne ve tatil kampanyası başlattı. Kampanyada, FreeZone’lular akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 TL’ye varan indirimden yararlanabilecek.
8.06.2023 Ekonomi
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları Cep telefonları insan yaşamının en büyük iletişim araçlarından bir tanesidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her geçen gün yeni özellikleri ile birlikte yeni model telefonlar piyasaya sürülüyor. Telefon fiyatları marka, model ve özelliklerine göre bu yüzden farklılık gösteriyor. Uygun telefon tercih etmek isteyenler için ucuz cihazlar bulunurken üst segmentte pahalı telefonlar da yer alıyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen telefon markaları arasında Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone modelleri yer alıyor. 2022 yılında en uygun ve ucuz akıllı cep telefonu fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.12.2022 Ekonomi
Hepsiburada 30 milyon adet ürün satışıyla Efsane Kasım’da rekor kırdı
Hepsiburada 30 milyon adet ürün satışıyla Efsane Kasım’da rekor kırdı Hepsiburada, 1-28 Kasım tarihleri arasında 200 binden fazla kampanyayla sipariş sayısını geçen yıla kıyasla 1,7 kat artırarak Kasım ayı rekoru kırdı. Hane bütçelerine bir milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanırken 11 Kasım’da Hepsiburada tarihinin en yüksek günlük sipariş sayısı ve ciro rakamına ulaşıldı. Müşteriler en çok çamaşır deterjanı, tuvalet kâğıdı, bebek bezi ve çay satın aldı. Giyim kategorisi siparişleri ise üç katına çıktı.
5.12.2022 Advertorial
Redmi Note 10s: Hem güçlü, hem de bütçe dostu telefon
Redmi Note 10s: Hem güçlü, hem de bütçe dostu telefon Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan ve fiyat/performans telefonlarıyla uzun yıllardır milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran Xiaomi, Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Teknoloji devi, bir yandan amiral telefonlarını sahneye çıkarırken, diğer yandan bütçe dostu telefonlarıyla da daha geniş bir kesime hitap ediyor. Bu kapsamda 2022’nin öne çıkan telefon modellerinden biri olan Redmi Note 10s de pek çok açıdan kullanıcıların ihtiyacına yanıt verebilen ve uygun fiyatlarıyla tercih edilen bir model. Özellikle de Hepsiburada üzerinden Kasım ayında satın aldığınızda fiyat avantajının yanı sıra bir dizi avantaj da sizleri bekliyor.
2.11.2022 Advertorial
1500 TL - 2000 TL Arası En İyi Telefon Modelleri ve Özellikleri 2022
1500 TL - 2000 TL Arası En İyi Telefon Modelleri ve Özellikleri 2022 Hızla ilerleyen teknoloji ile birlikte her geçen gün yeni telefon modelleri piyasaya sürülüyor. Ancak piyasaya sürülen bazı telefonların fiyatları 20 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Fiyatlar arttıkça ihtiyaç duyulan cep telefonlarına sahip olmak da bir o kadar zor oluyor. Genellikle bütçe dostu ve hem de kişinin beklentilerini karşılayacak telefonlar tercih ediliyor. Model ve özelliklerine göre piyasada 1500 – 2000 TL arasından bütçe dostu ve beklentileri karşılayabilecek akıllı cep telefonları bulunuyor. 1500 TL - 2000 TL Arası Akıllı Telefonlar 2022 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
31.05.2022 Teknoloji
Xiaomi’den yeni seri geldi
Xiaomi’den yeni seri geldi Xiaomi, Redmi Note 11 serisini Türkiye’de satışa çıkardı. Seride, Redmi Note 11, Note 11S, Note 11 Pro, Note 11 Pro 5G ve Redmi Note 11 Pro+ 5G modelleri yer alıyor. Serideki modeller 6.67 ve 6.43 inç’lik ekran boyutuyla geldi.
5.04.2022 Ekonomi
Türkiye’de üretilen ve çok ses getirecek uygun fiyatlı Xiaomi telefonlar
Türkiye’de üretilen ve çok ses getirecek uygun fiyatlı Xiaomi telefonlar Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Xiaomi, oldukça geniş bir ekosisteme sahip, dev bir marka. Çin pazarının en güçlü oyuncularından biri olarak yola çıkan ve global pazara açılmasıyla birlikte girdiği pazarlarda büyük kitlelere ulaşmayı başaran Xiaomi, Türkiye’de de başarılı çizgisini sürdürüyor. Global iş ortağı Salcomp’un Avcılar’da kurduğu fabrikada Xiaomi telefonlarınınüretimine başlamasıyla birlikte de Türkiye’ye verdiği önemi gözler önüne seren şirket, Türkiye’de üretilen Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S ve ve Redmi 10 2022 model telefonlarıyla kullanıcıların dikkatini çekiyor.
7.03.2022 Teknoloji
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor Türkiye’de yerli üretim cep telefonları adetsel bazda pazarın yüzde 60’ını ele geçirdi. Ancak kurlardaki artışın ardından üretimin çok avantajlı hale gelmemesi nedeniyle firmalar önlem bekliyor. Sektörün istihdamı da 10 binlere dayandı.
11.01.2022 Ekonomi
Redmi Smart Band Pro hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı
Redmi Smart Band Pro hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı Akıllı bileklik tarafında yeni bir model olarak karşımıza çıkan Redmi Smart Band Pro hakkında ilk detaylar belli oldu. Cihaz kısa bir süre içinde kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor.
25.10.2021 Teknoloji
Yeni akıllı saat modeli Redmi Watch 2’nin tasarımı belli oldu
Yeni akıllı saat modeli Redmi Watch 2’nin tasarımı belli oldu Redmi hem akıllı telefon tarafında hem de akıllı saat tarafında yeni modeller üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda ele alındığında yeni akıllı saat modeli de yolda. Redmi Watch 2 için ortaya çıkan görseller cihazın tasarımını ve geleceği renkleri gözler önüne seriyor.
24.10.2021 Teknoloji
Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı!
Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı! Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli olması beklenen Mi 12 modeli için geçen yıllarda alınan bir patente dayandırılarak bazı tasarım görüntüleri ortaya çıktı.
24.10.2021 Teknoloji
Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi
Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi Xiaomi imzalı Redmi serisi oldukça büyük ses getiren modellerle gündemden düşmezken, Note 11 serisi için hem tarih hem de ilk görseller geldi. İşte detaylar:
20.10.2021 Teknoloji
Uygun fiyatlı ve yerli üretim Redmi Note 10S incelemesi
Uygun fiyatlı ve yerli üretim Redmi Note 10S incelemesi Xiaomi ürettiği telefonlarla milyonlarca kişiye seslenirken Note 10 serisinin bir üyesini Milliyet Teknoloji olarak inceledik. Xiaomi’nin Türkiye’de üretmiş olduğu en son akıllı telefon olması bu cihazı birkaç adım öne çıkarıyor. Cihazın tasarımıyla, performansıyla ve kullanım tarafında sunduklarıyla sizleri video ile baş başa bırakalım.
30.09.2021 Teknoloji
Uygun fiyatlı ve yerli üretim Redmi Note 10S incelemesi
Uygun fiyatlı ve yerli üretim Redmi Note 10S incelemesi Türkiye’de üretilen bir telefon olan Redmi Note 10S, uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor. Kendi segment grubunda bir adım öne çıkan cihaz, kamera tarafında makro çekimleriyle artı puanı topluyor. MediaTek Helio G95 işlemcisinden gücünü alan telefon, 5.000 mAh pil ile uzun bir kullanım sunuyor. Videoda Redmi Note 10S'nin öne çıkan detaylarının tamamını öğrenebileceksiniz. Sponsorlu içerik
1.11.2021 Teknoloji
Xiaomi bazı cihazlarını devre dışı bırakıyor
Xiaomi bazı cihazlarını devre dışı bırakıyor Akıllı telefon modellerine hızla talep artarken Xiaomi yeni telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Yeni bildirilen haberlere göre Xiaomi içe aktarılan bazı cihazlarını devre dışı bırakıyor.
12.09.2021 Teknoloji
Türkiye’de ilk kez kullanılan işlemcisiyle Redmi Note 10 5G incelemesi
Türkiye’de ilk kez kullanılan işlemcisiyle Redmi Note 10 5G incelemesi Türkiye’de aktif olarak satılan Redmi Note serisinin ‘5G’ özellikli versiyonu gerçekten de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Performans yarışçısı olarak konumlandırılan telefonun incelemesini Milliyet Teknoloji olarak gerçekleştirdik. İşte öne çıkan özellikleriyle Redmi Note 10 5G incelemesi:
12.09.2021 Teknoloji
Xiaomi Redmi Note 10 5G Telefon İncelemesi
Xiaomi Redmi Note 10 5G Telefon İncelemesi Performans yarışçısı Xiaomi Redmi Note 10 5G akıllı telefon, Milliyet.tv teknoloji editörünün kadrajı altında! Nilay Kamu, Türkiye'de MediaTek Dimensity 700 işlemcisine sahip ilk akıllı telefon Redmi Note 10 5G'yi inceledi. Çok daha yüksek performansı ve enerji verimliliği ile segmentinde öne çıkan telefon hem oyun hem de çoklu görev performansı ile sınırları zorluyor, enerji tüketimi konusunda dikkat çekiyor. Sosyal medyada veya oyun başında geçirilen saatleriniz için göz dolduran bir pil ömrüne sahip olan Redmi Note 5G, 5000mAh'lik pili ve 18W hızlı şarj özelliği ise tam olarak telefonu elinden bırakamayanlar için yaratılmış! Akıllı telefon 5G’yi de desteklediği için, 5G kullanılan bölgelerde çok daha yüksek bir İnternet hızına sahip oluyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra, Redmi Note 10 5G’nin ön ve arka kamera özellikleri, farklı çekim modları, ekran yenileme hızı, oyunlar sırasındaki performansı gibi pek çok konuda daha fazla detay öğrenmek, kullanıcı deneyimi hakkında çok daha fazla bilgi almak için Milliyet Teknoloji Editörü Nilay Kamu'nun videosunu izleyebilirsiniz! #işbirliği
1.11.2021 Teknoloji
Xiaomi’den yerli üretim yeni model
Xiaomi’den yerli üretim yeni model Xiaomi, Türkiye’de ürettiği yerli modellerin sayısını artırıyor.
17.08.2021 Ekonomi
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste Her ay yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor. Bazıları performansa bazılarıysa bütçe dostu olmasıyla bizleri karşılıyor. İşte tam da bu noktada AnTuTu akıllara geliyor. Mobil performanslarıyla telefonları sıralayan AnTuTu, Temmuz 2021 için en güçlü Android telefon modellerini sıraladı.
5.08.2021 Teknoloji
Redmi Note 10T 5G detaylarıyla ortaya çıktı!
Redmi Note 10T 5G detaylarıyla ortaya çıktı! Redmi Note 10T 5G tüm özellikleriyle ortaya çıktı. Telefon önceki seriye göre önemli yükseltmeleri de bünyesinde barındırıyor.
14.07.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Redmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.