Reeder

Reeder

Son dakika Reeder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Reeder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Reeder haber sayfamızda...

Reeder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 reeder haberi bulunmuştur.
Çağdaş Bodrum, Samsunspor deplasmanında 39 sayı fark attı!
Çağdaş Bodrum, Samsunspor deplasmanında 39 sayı fark attı! Çağdaş Bodrum Bodrumspor, Reeder Samsunspor'u deplasmanda 100-61 mağlup etti.
Sergio Ramos: Irkçıların stadyumlara girmelerini yasaklamalıyız!
Sergio Ramos: Irkçıların stadyumlara girmelerini yasaklamalıyız! Sevilla'nın yıldızı Sergio Ramos, ırkçılık karşıtı mesaj verdi.
30.03.2024 İspanya La Liga
Reeder Samsunspor'un küme düşmesi kesinleşti!
Reeder Samsunspor'un küme düşmesi kesinleşti! Basketbol Süper Ligi'nde küme düşen ilk takım Samsunspor oldu.
Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanında galip!
Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanından 81-77 galip ayrıldı.
Onvo Büyükçekmece, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Onvo Büyükçekmece, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Reeder Samsunspor'u 96-58 mağlup etti.
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü?
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü? Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de Adana Demirspor mesaisi başladı!
Fenerbahçe'de Adana Demirspor mesaisi başladı! Süper Lig'in 31'inci haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe hazırlıklarına start verdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi'
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi' Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Nick Calathes, EuroLeague'deki mevcut durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerde sezon içinde yaşanan başantrenör değişimi hakkında da konuşan Nick Calathes, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u deplasmanda 108-80 mağlup etti.
Alanyaspor'da Kayserispor mesaisi tamamlandı!
Alanyaspor'da Kayserispor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek Alanyaspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sona erdi.
15.03.2024 Alanyaspor
Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u 108-78 mağlup etti.
Galatasaray Ekmas derbide Beşiktaş Emlakjet'i 89-83 mağlup etti
Galatasaray Ekmas derbide Beşiktaş Emlakjet'i 89-83 mağlup etti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibini 89-83 yendi.
Bahçeşehir Koleji evinde farklı kazandı
Bahçeşehir Koleji evinde farklı kazandı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Reeder Samsunspor'u ağırlayan Bançeşehir Koleji rakibini 98-69 mağlup etti.
23.12.2023 Basketbol
A101 KASIM AYI İNDİRİMLERİ 🛒 A101 aktüel ürünler 9 Kasım kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Döküm Tencere, Çamaşır Makinesi, Dik Şarjlı Süpürge, Elektrikli Motorlu Bisiklet...
A101 KASIM AYI İNDİRİMLERİ 🛒 A101 aktüel ürünler 9 Kasım kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Döküm Tencere, Çamaşır Makinesi, Dik Şarjlı Süpürge, Elektrikli Motorlu Bisiklet... A101 mağazalarında her hafta Perşembe gününü özel onlarca farklı ürün Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile satışa sunuluyor. Bu Perşeme A101 mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında yine her zaman olduğu gibi TV, Beyaz Eşya çeşitleri, Cam Ürünler, Tava ve Tencere ürünleri, Cep Telefonu, Yazıcı, Blender Set, Kurutma Makinesi gibi ürünler yer alıyor. İşte A101 mağazalarında bu hafta satışa çıkacak ürünler...
7.11.2023 Bilgi Rehberi
Anadolu Efes deplasmanda 20 sayı farkla kazandı!
Anadolu Efes deplasmanda 20 sayı farkla kazandı! Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6'ncı haftasında Reeder Samsunspor deplasmanından 20 sayı farkla galip ayrıldı.
Samsunspor, Aliağa Petkimspor engeline takıldı!
Samsunspor, Aliağa Petkimspor engeline takıldı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Reeder Samsunspor, Aliağa Petkimspor'a 81-67 mağlup oldu.
Basketbol Süper Ligi'nde ikinci hafta heyecanı
Basketbol Süper Ligi'nde ikinci hafta heyecanı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Pınar Karşıyaka – Fenerbahçe Beko mücadelesiyle birlikte ikinci haftanın tüm maçları 6 Ekim Cuma gününden 9 Ekim Pazartesi’ne kadar beIN SPORTS ekranlarında olacak.
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de!
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de olacak! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
REEDER TEKNOLOJİ İŞLEM TARİHİ: Bugün Reeder borsada ne zaman işlem görecek mi?
REEDER TEKNOLOJİ İŞLEM TARİHİ: Bugün Reeder borsada ne zaman işlem görecek mi? Reeder Teknoloji halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından borsada işlem göreceği tarih merak ediliyordu. Dün tarihler belli olurken "Reeder Teknoloji borsada ne zaman işlem görecek?" sorusu sıkça geliyor.
20.09.2023 Bilgi Rehberi
Reeder Bilişim’e yeni CEO atandı
Reeder Bilişim’e yeni CEO atandı Bu hafta borsada işlem görmeye başlayacak olan Reeder, sürdürülebilir bir gelecek ve global çapta bir büyüme için yeniden yapılanmaya gidiyor. Bu kapsamda en yeni teknolojileri son kullanıcı ile en hızlı ve en doğru kanaldan buluşturmaya odaklı Reeder Bilişim’e CEO olarak Özlem Kalkan atandı.
19.09.2023 Ekonomi
Reeder Teknoloji ne zaman işlem görecek? REEDER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI? Reeder kaç lot verdi?
Reeder Teknoloji ne zaman işlem görecek? REEDER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI? Reeder kaç lot verdi? Reeder Teknoloji talep toplama sona ermesiyle birlikte yatırımcılar sonuçları sorgulama başladı. Kaç lot verildiğini merak edenler şimdi sıklıkla "Reeder Teknoloji halka arz sonuçları açıklandı mı?" sorusuna cevap arıyor.
18.09.2023 Bilgi Rehberi
REEDER HALKA ARZ: Reeder halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
REEDER HALKA ARZ: Reeder halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Halka arz takviminde Reeder Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. de ye alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu bülteni ile halka arzı duyurulan Reeder arz fiyatı ise 9,30 olarak açıklanmıştı. 13 Eylül itibariyle talep toplama işlemi başladı. İlgililer ise Reeder halka arz borsada ne zaman işlem görecek? sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2023 Bilgi Rehberi
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor?
25.08.2023 Televizyon
Yerli cep üreticisi halka arza hazırlanıyor
Yerli cep üreticisi halka arza hazırlanıyor Yeni nesil teknoloji ürünleri üretmek üzere 2010’da kurulan ve Türkiye’nin önde gelen yerli akıllı telefon üreticilerinden olan Reeder Teknoloji, toplam satış hasılatını son 3 yılda bileşik bazda yüzde 98 büyüttüğünü açıkladı.
27.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Reeder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.