Referandum Sonuçları

Referandum Sonuçları

Son dakika Referandum sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Referandum sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Referandum sonuçları haber sayfamızda...

Referandum Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 529 referandum sonuçları haberi bulunmuştur.
Son dakika... Cezayir'de referandum sonuçları onaylandı
Son dakika... Cezayir'de referandum sonuçları onaylandı Cezayir'de Anayasa Konseyi, yüzde 66,8 oranında evet oyunun çıktığı Anayasa değişikliği referandumunu onayladı.
12.11.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
11.05.2019 Siyaset
İş birliğinde kritik hafta
İş birliğinde kritik hafta Teknik görüşmeleri yürüten CHP’li Tezcan ve İYİ Partili Aydın, sonuçları bu hafta liderlere sunacak. İş birliği çalışmaları, başta İstanbul, Ankara olmak üzere dokuz il için yoğunlaştı
19.11.2018 Siyaset
CHP’nin oyları 10 ilde de düştü
CHP’nin oyları 10 ilde de düştü Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik ve Yalova Cumhur İttifakı’nı, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir ise Millet ittifakını seçti
25.06.2018 Siyaset
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu Google, 2017 yılında Türkiye'den en çok aranan kelimeleri ve yükselen trendleri paylaştı. Nusret ise Google'a damga vuran en önemli isim oldu. İşte 2017 yılı boyunca Türkiye'de en çok aranan kelimeler ve yükselen trendler...
13.12.2017 Ekonomi
Son dakika... Barzani'den Türkiye açıklaması!
Son dakika... Barzani'den Türkiye açıklaması! IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, tartışmalı referandumdan sonra Türkiye ile diyaloğu geliştirmek istediklerini söyledi.
27.09.2017 Dünya
Son dakika: Referandum sonrası Barzani'den flaş açıklamalar
Son dakika: Referandum sonrası Barzani'den flaş açıklamalar Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani,  gayrimeşru referandum sonrası yaptığı ilk açıklamada "Bağdat ile ciddi şekilde  diyaloğa girmeye hazır olduklarını" belirtti.
27.09.2017 Dünya
Son dakika... Referandum sonrası Barzani'ye tepkiler çığ gibi büyüyor!
Son dakika... Referandum sonrası Barzani'ye tepkiler çığ gibi büyüyor! Irak'ın kuzeyindeki oylamanın ardından uluslararası tepkiler bağımsızlık yanlılarını hayal kırıklığına uğrattı. Rusya, Irak'ın toprak bütünlüğünü desteklediğini resmen duyurdu, Almanya referandumun bağlayıcı bir sonucu olmayacağını ilan etti. Avrupa Birliği ise referandumun yapılmasından üzüntü duyduğunu açıkladı.
26.09.2017 Dünya
Son dakika: Şaibeli referandum sonuçları! Dünyaya rezil oldular
Son dakika: Şaibeli referandum sonuçları! Dünyaya rezil oldular Barzani yönetimi, bağımsızlık referandumuna katılım oranını yüzde 72 olarak verdi ancak kendi yayın organlarında verilen şehirlere ait oranlar yüzde 85-90 bandında seyrediyor. Muhalif Kürtlerin kalesi Süleymaniye'de katılım oranı yüzde 55'te kaldı. Katılımın düşük olduğu yerlerin sonuçlara yansıtılmadığı tahmin ediliyor. BBC, Türkmen mahallelerinde kimsenin sokağa çıkmadığı Kerkük'te kutlama yapanların uzun namlulu silahları özellikle Türkmen caddelerinde ateşlediğini bildiriyor. ABD Dışişleri Bakanlığı, tek taraflı bağımsızlık referandumundan derin bir hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.
26.09.2017 Dünya
‘Bir saldırı olursa  operasyon yaparız’
‘Bir saldırı olursa operasyon yaparız’ Referandumun ardından yaşanacak gelişmelerle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ‘Türkmenlere yönelik fiili müdahale olursa askeri operasyon hemen olur’ dedi
25.09.2017 Siyaset
Erbil'de sonuç açıklanmadan kutlama başladı
Erbil'de sonuç açıklanmadan kutlama başladı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde,  anayasaya aykırı olarak yapılan tartışmalı referandum sonuçları henüz  açıklanmadan kutlamalar başladı.
25.09.2017 Dünya
Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan sert açıklama! Güvenlik ihlali durumunda...
Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan sert açıklama! Güvenlik ihlali durumunda... Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumunun yok hükmünde olduğunu vurgulayan Dışişleri Bakanlığı, muhtemel bir milli güvenlik ihlali durumunda Türkiye'nin harekete geçeceğini ilan etti. Açıklamada dikkat çeken cümlelerden biri, "Tüm uluslararası toplumun ve özellikle bölgesel ülkelerin referandum konusunda ortaya koydukları tutarlı yaklaşımı bundan sonra da sürdürmeleri ve bu gayrimeşru girişimin sonuçlarını tanımaktan kaçınmaları önem taşımaktadır" oldu. Kuzey Irak'a yönelik seyahat uyarısını Duhok, Erbil ve Süleymaniye olarak genişleten Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Irak'taki Türklerin bölgeden ayrılmasını istedi.
25.09.2017 Siyaset
CHP referandum sonuçları için AİHM'e başvuruyor
CHP referandum sonuçları için AİHM'e başvuruyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 20. günü öncesinde, referandumda YSK'nın mühürsüz oy pusulası kararına ilişkin hazırlanan itiraz dilekçesini imzalayarak, AİHM'e başvuracaklarını açıkladı.
4.07.2017 Siyaset
Bakan Ağbal: 'Türkiye nereden nereye geldi'
Bakan Ağbal: 'Türkiye nereden nereye geldi' Maliye Bakanı Ağbal "Bugün Körfez'de bir kriz meydana geliyor, bakıyorsunuz ki oradaki ülkeler, Türkiye Cumhuriyeti'nin Katar'daki üssünün kaldırılmasını bir şart olarak Katar'dan istiyor. Bunlar çok tarihi, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gösteren hadiselerdir" dedi.
25.06.2017 Ekonomi
Son dakika..İbrahim Kalın: İdlib'de Türkiye ve Ruslar yer alacak
Son dakika..İbrahim Kalın: İdlib'de Türkiye ve Ruslar yer alacak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "İdlib'de Türk ve Rus askeri konuşlanabilir"açıklaması yaptı. ABD'nin silah güvencesi için de konuşan kalın "Bu bizim için yeterli değil" dedi. Katar krizine de değinen Kalın, "Katar tarafına Kuveyt üzerinden bir liste ulaştırılacak.  Burada, somut talepler ve Katar'ın yapması gereken olacak. Ağırlıklı olarak Suudi  Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır olmak üzere dört ülkenin  taleplerini ileteceklerini ifade ettiler. Biz de bunun takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.
22.06.2017 Siyaset
Sandığa gitmeyen  seçmen sayısı artıyor
Sandığa gitmeyen seçmen sayısı artıyor 58 milyon 291 bin 898 seçmenin kayıtlı olduğu 16 Nisan referandumuna 49 milyon 798 bin 855 seçmen katıldı. 1 Kasım’a kıyasla 16 Nisan’da seçmen sayısı 1 milyon 342 bin 889 artmasına karşın, seçime katılma oranının ise sadece 0.20 puan arttığı görüldü.
29.04.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım BBC World'e konuştu
Başbakan Yıldırım BBC World'e konuştu Başbakan Binali Yıldırım BBC World'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım açıklamasında "Milletin kabul ettiğini ana muhalefet partisi kabul etmese ne yazar?  Milletin verdiği kararı mahkemede dönüştürmeye hiç kimsenin hakkı yok. Ne Avrupa  İnsan Hakları Mahkemesi ne Anayasa Mahkemesinde ne de başka bir mahkeme milletin  verdiği kararı değiştiremez. Milyonların verdiği kararı yine millet değiştirir" dedi.
28.04.2017 Siyaset
Referandum sonuçları Resmi Gazete'de  yayınlandı
Referandum sonuçları Resmi Gazete'de  yayınlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), halk oylamasına ilişkin  kesin sonuçları içeren 663 sayılı kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında  yayımlandı.
27.04.2017 Gündem
Son dakika: YSK referandumun kesin sonuçlarını açıkladı
Son dakika: YSK referandumun kesin sonuçlarını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu 16 Nisan'da yapılan halk oylamasının kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre 16 Nisan'da yapılan Anayasa halk oylamasında 'Evet' oyları yüzde 51,41, 'Hayır' oyları ise yüzde 48,59 oranında kesinleşti.
27.04.2017 Gündem
Olağan döneme dönme mesajı
Olağan döneme dönme mesajı Anayasa Mahkemesi’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan tören, siyasiler arasında buzları eriten törene dönüştü. Ev sahibi AYM Başkanı Arslan, OHAL döneminde kendilerine yapılan başvuru sayısının 76 bini aştığına işaret ederek olağan döneme geçilmesi mesajı verdi
25.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye ne zaman döneceğini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye ne zaman döneceğini açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Routers'e verdiği röportajda "Resmi sonuçları bekliyorum, AK Parti'nin başına döneceğim." açıklamasında bulundu.
25.04.2017 Siyaset
Bahçeli: Hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz
Bahçeli: Hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Memleket meselelerinde elimizi taşın altından çekmiyoruz ama bu hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz." dedi.
23.04.2017 Siyaset
Bahçeli: Hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz
Bahçeli: Hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Memleket meselelerinde elimizi taşın altından çekmiyoruz ama bu hükümet ortağı olacağız anlamı taşımaz." dedi.
23.04.2017 Siyaset
Doğu morali
Doğu morali Referandum sonuçlarını mercek altına alan Ak Parti’nin “Oyumuzu en çok artırdığımız 10 il” başlıklı sunumunda, Hakkâri, Şırnak, Muş ve Ağrı ilk dört sırada yer aldı. Bu illeri Bitlis, Kars, Van, Mardin, Siirt ve Osmaniye illeri izledi
20.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.