Mide yanması hayatı zehir etmesin! Reflüye şifa 6 yöntem
Mide yanması hayatı zehir etmesin! Reflüye şifa 6 yöntem Reflü elbette ilaçla tedavi edilebilir. Ancak bunu hafifletmek ve hatta önlemek için yapabileceğiniz bazı basit yaşam tarzı değişiklikleri de vardır.
14.12.2023 Genel Sağlık
Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri
Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri Son yıllarda tüm dünya ülkelerinde görülme sıklığı hızla artan reflü, ülkemizde de her 4 kişiden birinin kabusu! Özellikle bir buçuk yılı aşkın süredir devam eden pandemi sürecinde hareketsizlik ve beslenme alışkanlıklarındaki değişikliklerin reflüde artışı tetiklediğini belirten Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Oya Yönal, konu hakkında bilgi verdi.
28.07.2021 Genel Sağlık
Reflü hastalığının teşhis ve tedavisi
Reflü hastalığının teşhis ve tedavisi Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Doç. Dr. Salih Boğa reflü hastalığının teşhisi ve tedavisini anlattı.
29.09.2020 Genel Sağlık
İşte reflüye yol açan nedenler
İşte reflüye yol açan nedenler İnsanların yüzde 7’si her gün yemek borusunda bir yanma hissi yaşıyor. Ağza acı su gelmesi ve göğüste yanma gibi reflü belirtilerini gece yaşayanların sayısı ise oldukça yüksek. Peki reflü nedir, reflüye yol açan nedenler nelerdir? Gastroenteroloji Uzmanı Prof.Dr. Melih Özel anlattı
25.10.2019 Genel Sağlık