Regaip kelimesinin anlamı nedir? Regaip Kandilinin önemi ve bu gece yapılacak ibadetler nelerdir?
Regaip kelimesinin anlamı nedir? Regaip Kandilinin önemi ve bu gece yapılacak ibadetler nelerdir? Regaip Kandili bu gece idrak edilecek. Binlerce müslüman camilerin yanı sıra evlerinde dualar ve yüce kitabımız Kuran-ı Kerim okuyarak bu geceyi geçirecek. Kılınacak olan namaz ve ibadetlerin ardından bu özel gecede Yüce Allah'tan af ve mağfiret dilenecek olan insanlar isteklerini Allah'tan dileyecek. Regaip Kandili olması vesilesi ile vatandaşlar Regaip kelimesi ne anlama gelir, bu gecede nasıl ibadet edilir sorularına yanıt aramaya başladı. Pekşi Regaip Kandilinde nasıl ibadet edilir?
27.02.2020 Gündem
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadet edilir?
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadet edilir? Regaip kandili ne zaman? sorusu araştırılmaya başladı. Regaip kandili bu yıl hangi güne denk geliyor? Milyonlarca vatandaşın merak ettiği Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadetler yapılır?
15.03.2018 Gündem
Kandil gecelerinde nasıl ibadetler edilir hangi ibadetler yerine getirilir? Regaip Kandili yapılacak ibadetler...
Kandil gecelerinde nasıl ibadetler edilir hangi ibadetler yerine getirilir? Regaip Kandili yapılacak ibadetler... Regaip Kandilinde hangi ibadetler yapılır? Recep ayının ilk cuma gecesi Regaip Kandili gecesi olarak eda ediliyor. Kandil gecelerini ibadet ile geçirecek olan binlerce vatandaş kandil gecesi nasıl ibadet edilir sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki Regaip Kandili gecesi nasıl ibadet edilir?
3.02.2022 Gündem
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler İslam alemi Regaip kandili heyecanını yaşıyor. Regaip Kandili Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece idrak edilir. Regaib kandilinde hangi ibadetlerin yapılması makbuldür?
22.03.2018 Gündem
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler...
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler... Regaip kandili için geri sayım başladı. Milyonlarca inanan vatandaşımız merakla Regaip kandili ne zaman sorusunun cevabını arıyor. Peki İslam için büyük önem taşıyan Regaip kandili ne zaman ve Regaip kandilinde nasıl ibadet yapılmalı?
21.03.2018 Gündem
Regaib Kandili ne zaman idrak edilecek? Regaib Kandili'nde yapılması gereken ibadetler...
Regaib Kandili ne zaman idrak edilecek? Regaib Kandili'nde yapılması gereken ibadetler... Mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan Üç Aylar 19 Mart itibariyle başladı. Regaib Kandili de Perşembe gecesi idrak edilecek. Peki Regaib Kandilinde oruç tutulur mu? Kandilde oruç kaç gün tutulur? İşte Regaib kandilinde yapılması gereken ibadetler...
20.03.2018 Gündem
Regaip kandilinde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar
Regaip kandilinde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandili bu akşam idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem