Regaip kelimesinin anlamı nedir? Regaip Kandilinin önemi ve bu gece yapılacak ibadetler nelerdir?
Regaip kelimesinin anlamı nedir? Regaip Kandilinin önemi ve bu gece yapılacak ibadetler nelerdir? Regaip Kandili bu gece idrak edilecek. Binlerce müslüman camilerin yanı sıra evlerinde dualar ve yüce kitabımız Kuran-ı Kerim okuyarak bu geceyi geçirecek. Kılınacak olan namaz ve ibadetlerin ardından bu özel gecede Yüce Allah'tan af ve mağfiret dilenecek olan insanlar isteklerini Allah'tan dileyecek. Regaip Kandili olması vesilesi ile vatandaşlar Regaip kelimesi ne anlama gelir, bu gecede nasıl ibadet edilir sorularına yanıt aramaya başladı. Pekşi Regaip Kandilinde nasıl ibadet edilir?
27.02.2020 Gündem
Üç aylar ne zaman başlıyor? Regaip Kandili ne zaman idrak edilecek?
Üç aylar ne zaman başlıyor? Regaip Kandili ne zaman idrak edilecek? Mübarek üç aylar için geri sayım sürüyor. İslam aleminde üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayının içerisinde barındıran mübarek üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili ne zaman sorusu müslümanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Regaip Kandili ne zaman mübarek üç aylar ne zaman başlayacak?
24.02.2020 Gündem
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler...
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde yapılması gerekenler... Regaip kandili için geri sayım başladı. Milyonlarca inanan vatandaşımız merakla Regaip kandili ne zaman sorusunun cevabını arıyor. Peki İslam için büyük önem taşıyan Regaip kandili ne zaman ve Regaip kandilinde nasıl ibadet yapılmalı?
21.03.2018 Gündem
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadet edilir?
Regaip kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadet edilir? Regaip kandili ne zaman? sorusu araştırılmaya başladı. Regaip kandili bu yıl hangi güne denk geliyor? Milyonlarca vatandaşın merak ettiği Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili ne zaman? Regaip kandilinde nasıl ibadetler yapılır?
15.03.2018 Gündem