Reina Saldırganı

Reina Saldırganı

Son dakika reina saldırganı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reina saldırganı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reina saldırganı haber sayfamızda...

Reina Saldırganı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 reina saldırganı haberi bulunmuştur.
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet Reina’da 2017 yılbaşı gecesinde gerçekleşen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davada saldırgan Abdulkadir Masharipov “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” ve “Kasten öldürme” suçlarından 40 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Diğer suçlardan ise 1368 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2020 Haberler
Son dakika! Reina saldırganı Masharipov’la ilgili yeni gelişme: İki karısı ve çocukları izledi!
Son dakika! Reina saldırganı Masharipov’la ilgili yeni gelişme: İki karısı ve çocukları izledi! Gelen bir son dakika haberine göre; Reina’da yılbaşı gecesi gerçekleşen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davaya saldırgan Abdulkadir Masharipov’un dosyada tutuksuz yargılanan iki eşi ve iki küçük çocuğu katıldı. Ara kararını açıklayan mahkeme, yargılamanın yüz yüze yapılması ilkesi gereğince duruşma tarihinde pandeminin riskine göre sanıkların duruşma salonuna getirilmesine aksi takdirde genel sağlık ilkesinin savunmadan daha önemli olması nedeniyle sanıkların son sözlerinin SEGBİS ile alınmasına karar verdi.
19.06.2020 Gündem
Terör örgütü DEAŞ’ın Çanakkale’ye saldırı planı ortaya çıktı!
Terör örgütü DEAŞ’ın Çanakkale’ye saldırı planı ortaya çıktı! 24-25 Nisan günü Çanakkale'de yapılan Anzak Günleri'nde terör saldırısı yapmayı planladığı değerlendirilen Suriye uyruklu DEAŞ'lı şahıs Abdulkerim Hilef'in korkunç planının ilginç ayrıntıları ortaya çıktı.
9.05.2019 Gündem
Reina davasında 15 Temmuz yalanı
Reina davasında 15 Temmuz yalanı Katliamcı Masharipov’a lojistik destek sağlayanlarla irtibatı olduğu öne sürülen sanık, darbe gecesi Türk bayrağıyla sokağa çıktığını iddia etti, ‘IŞİD’le bağlantım olsa 15 Temmuz’da dışarı çıkmazdım’ dedi
14.12.2017 Gündem
Reina katliamı davasında ikinci gün!  Elinde dosya ile geldi...
Reina katliamı davasında ikinci gün!  Elinde dosya ile geldi... Ortaköy'deki eğlence merkezine yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin davanın ikinci duruşması başladı.
12.12.2017 Gündem
Reina saldırganı hakim karşısında
Reina saldırganı hakim karşısında ORTAKÖY'de yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov, avukatı ile özel görüşme yapmadan konuşmayacağını belirterek susma hakkını kullandı. Mahkeme başkanı "Burası onun şov yeri değildir" dedi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Reina katliamı şüphelisi Asparov ile ilgili Danimarka'dan şok karar!
Son dakika: Reina katliamı şüphelisi Asparov ile ilgili Danimarka'dan şok karar! Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’a silah ve mühimmat temin etmekle suçlanan İbrahimjon Asparov, Danimarka'da serbest bırakıldı.
11.10.2017 Dünya
Son dakika: İtalyan basınından şaşırtan Reina iddiası! Emir Teksas'tan geldi...
Son dakika: İtalyan basınından şaşırtan Reina iddiası! Emir Teksas'tan geldi... İtalya'da yayımlanan haftalık haber dergisi L´Espresso, DEAŞ'ın İstanbul'daki Reina gece kulübünde gerçekleştirdiği saldırının emrinin, ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan bir örgüt mensubu tarafından verildiğini öne sürdü. Dergi bu iddiayı, FBI'ın yürüttüğü bir soruşturmaya dayandırdı.
25.08.2017 Dünya
Reina katliamında FETÖ ayrıntısı! 'İşte katil bu' demişlerdi...
Reina katliamında FETÖ ayrıntısı! 'İşte katil bu' demişlerdi... Reina katliamının ardından “İşte katil bu” diye pasaportu servis edilen Akhe Mashrapov, FETÖ kuryesi çıktı.
25.08.2017 Gündem
Son dakika: Ebu Halik yakalandı! Evde ele geçirilenler şok etti!
Son dakika: Ebu Halik yakalandı! Evde ele geçirilenler şok etti! Reina saldırganı Masharipov'un, hücresindeki kilit isim olan Ebu Halik kod adlı Khaban Gulomov yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda, 12 adet Kalaşnikof ele geçirildi.
17.05.2017 Gündem
Son dakika: Ebu Halik yakalandı! Evde ele geçirilenler şok etti!
Son dakika: Ebu Halik yakalandı! Evde ele geçirilenler şok etti! Reina saldırganı Masharipov'un, hücresindeki kilit isim olan Ebu Halik kod adlı Khaban Gulomov yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda, 12 adet Kalaşnikof ele geçirildi.
17.05.2017 Gündem
Reina canisinin imam nikahı kıydığı kadın hamile çıktı!
Reina canisinin imam nikahı kıydığı kadın hamile çıktı! Reina canisi Masharipov’un imam nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
16.02.2017 Gündem
Reina saldırısının planlayıcısı hakkında flaş gelişme
Reina saldırısının planlayıcısı hakkında flaş gelişme Reina saldırısının planlayıcısı hakkında ablasından 'terör nitelikli kayıp' başvurusu yapıldığı ortaya çıktı.  Asıl mesleği oto tamirciliği olan şahıs, DEAŞ saflarında savaşıp 2015 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yapmış.
15.02.2017 Gündem
Son dakika: Reina saldırısıyla ilgili flaş karar! 5 kişi tutuklandı
Son dakika: Reina saldırısıyla ilgili flaş karar! 5 kişi tutuklandı Reina saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Masharipov’un dini nikahlı eşi Tere Traore, saldırganı evde saklayan Ali Jameel Mohammed'in de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Savcılığın sevk yazısında; saldırgan Masharipov ile aynı evde yakalanan Tene Traore’nin olaydan sonra Esenyurt’daki evde dini nikah kıydıkları ve ikilinin anlaşabilmek için google translate aracılığıyla iletişim kurdukları belirtildi.
15.02.2017 Gündem
Reina katliamında bir tutuklama daha
Reina katliamında bir tutuklama daha Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı, Burdur’da hakkında tutuklama kararı verilen İstanbul’daki Reina saldırısının planlayıcılarından olduğu belirlenen Türk asıllı Fransız vatandaşı A.S.’nin İstanbul’da yakalandığını bildirdi. Savcılık, şüphelinin üzerinden Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’un kaldığı evin kira kontratının ele geçirildiğini açıkladı.
14.02.2017 Gündem
Son dakika: Reina saldırısının planlayıcısı yakalandı! Üzerinden o belge çıktı
Son dakika: Reina saldırısının planlayıcısı yakalandı! Üzerinden o belge çıktı Reina saldırısının planlayıcılarından olduğu belirlenen Türk asıllı Fransız vatandaşı A.S., İstanbul'da yakalandı. Savcılık, şüphelinin üzerinden Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un kaldığı evin kira kontratının ele geçirildiğini açıklandı.
14.02.2017 Gündem
Riena saldırganından mahkemeye " İdam hükmü verilse iyi olur"
Riena saldırganından mahkemeye " İdam hükmü verilse iyi olur" 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamını gerçekleştiren ve 11 Şubat'ta tutuklanan Abdulkadir Masharipov nöbetçi mahkemeye verdiği ifadesinde, "Bana Türkiye aleyhine çalışıyor. Türkiye'ye karşı diyorlar, ben Türkiye Devleti'ne karşı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Türkiye karşıtı bir harekette bulunmadım. Öç aldım. Yaptıklarımdan pişman değilim. Kısas yaptığımı düşünüyorum" dedi.
13.02.2017 Gündem
Reina saldırganı hakkında karar
Reina saldırganı hakkında karar Ortaköy’de bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırının zanlısı Abdulkadir Masharipov çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Son dakika... Reina katliamcısından şok ifadeler! Oğlunun intihar eylemcisi olmasını istemiş
Son dakika... Reina katliamcısından şok ifadeler! Oğlunun intihar eylemcisi olmasını istemiş Günün son dakika haberine göre; Yılbaşı gecesi Reina’da 39 kişiyi katleden DEAŞ mensubu Abdulkadir Masharipov çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.  Masharipov’un 27 Aralık 2016 tarihinde çektiği veda videosunda intihar eylemi yapacağını söylerken, oğlunun da büyüyünce kendisi gibi intihar eylemi yapması tavsiyesinde bulunduğu tespit edildi. Veda videosunun ise saldırganın eşi Zarina Nurullayeva tarafından çekildiği ortaya çıktı.
12.02.2017 Gündem
Emir'in yardımcısı da hakim karşısında
Emir'in yardımcısı da hakim karşısında İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aralarında saldırının planlayıcılarından biri olduğu belirtilen Abdurrauf Sert'in de bulunduğu 10 kişi “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
8.02.2017 Gündem
Reina saldırganının eşi Türk yargısından yardım istedi
Reina saldırganının eşi Türk yargısından yardım istedi Ortaköy’de bir gece kulübüne düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturmada tutuklanan, saldırgan Abdulkadir Masharipov’un eşi Zarina Nurullayeva ifadesinde, DEAŞ tarafından kaçırılan oğlunun bulunması için Türk yargısından yardım istedi. Eşinin Pakistan’da DEAŞ’a biat ettiğini söyleyen Nurullayeva, “Eşim DEAŞ’a katılmak üzere Suriye’ye gitmemiz gerektiğini söylemişti” dedi.
4.02.2017 Gündem
Son dakika: Reina saldırısı hakkında flaş gelişme! 11 şüpheli...
Son dakika: Reina saldırısı hakkında flaş gelişme! 11 şüpheli... Reina saldırısı soruşturmasında 11 şüpheli “DEAŞ örgütü üyesi olmak” ve “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Savcılığın hakimliğe gönderdiği sevk yazısında şüpheli Zarina N.'nin saldırgan Abdulkadir Masharipov’un eşi olduğu ve DEAŞ terör örgütü mensubu olduğuna dikkat çekildi.
4.02.2017 Gündem
39 kurban için 39 kez müebbet
39 kurban için 39 kez müebbet Yılbaşı gecesi 39 kişinin öldüğü Reina saldırısına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltında bulunan ve aralarında İlyas Mamaşaripov da bulunduğu 14 kişiden 9’u “Silahlı terör örgütü üyeliği” ve “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” suçlarından tutuklandı.
31.01.2017 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Tutuklu sayısı artıyor
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Tutuklu sayısı artıyor Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısına ilişkin açılan soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 9'u tutuklandı. 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İzmir'de de Reina saldırısıyla ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu öne sürülen 10 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Böylelikle soruşturma kapsamında bugün tutuklananların sayısı 19'a yükseldi.
31.01.2017 Gündem
Günün Ardından- 31.01.2017
Günün Ardından- 31.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   2017 yılının ilk MGK'sı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.   Reina saldırısıyla ilgili yeni gelişme var.   FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Pamukkale Üniversitesi yapılanmasına yönelik, aralarında profesör ve doçentlerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.   HDP Sözcüsü ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, terör soruşturması kapsamında Diyarbakır'da tutuklandı.   Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının Pazar günü gidip inceleme yaptığı Muğla Kardak kayalıklarının çevresinde bugün sıcak dakikalar yaşandı.   Batılı ülkelerle yaptığı nükleer anlaşmanın ardından İran'ın balistik füze denemesi yaptığı haberi, gündemi sarstı.   Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde Babalı sahili soğuk suda vurgun yiyen tonlarca istavritle kaplandı.   Kilis’te, iki otomobilin kırmızı ışık ihlali sonucu birbiri ile çarpışması MOBESE kameralarına yansıdı.   Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında olan "çöl varanı" sarnıçta ölü bulundu.   Sosyal medyada bu fotoğraf tartışılıyor…
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Reina Saldırganı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.