Rekor Kırıldı

Rekor Kırıldı

Son dakika rekor kırıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rekor kırıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rekor kırıldı haber sayfamızda...

Rekor Kırıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.362 rekor kırıldı haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi Diyarbakır’ın coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan ve porsiyonu 300 liradan satılan ‘ciğer kebabı’, Ramazan Bayramı’nın 3 gününde 24 ton tüketildi.
13.04.2024 Gündem
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı NBA All-Star maçında Doğu Konferansı, Batı Konferansı'nı devirdi. Mücadeleyi 211-186 skorla kazanan Doğu Konferansı rekor kırdı.
19.02.2024 NBA
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları!
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları! Bu seneki turnuva geleceğe yönelik pek çok göstergeyi içermesi açısından da ayrıca önemliydi. Örneğin erkeklerde de kadınlar tenisinde olduğu gibi daha sürprizli ve sonu tahmin edilemez turnuvalara hazır olmak gerekiyor. Kadınlar şampiyonu Sabalenka ise Melbourne’de Serena sonrası yeni bir tekli dominasyonu başlatmış olabilir.
4.02.2024 Diğer
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların galibiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.
3.02.2024 Galatasaray
Futbola çılgın para! 9.6 milyar dolar, 94 milyon çocuğa çare olabilirdi
Futbola çılgın para! 9.6 milyar dolar, 94 milyon çocuğa çare olabilirdi FIFA 2023 Global Transfer Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, uluslararası transfer ücretlerine 9,63 milyar dolar harcanarak 2022 yılına kıyasla yüzde 48,1’lik bir artış kaydedildi. Başarıyı transfere odaklı düşünen kulüpler, bonservis bedeli ödemekten çekinmedi ve futbol tarihinde rekor rakamlara ulaştı.
1.02.2024 Futbol
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı bugün açılıyor
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı bugün açılıyor İstanbul'da, 'Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı' bugün hizmete girecek. Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. İşte İstanbul Havalimanı'na ulaşımı daha da kolaylaştıracak o projenin ayrıntıları...
29.01.2024 Ekonomi
EuroLeague'de rekorların maçı Avrupa basınında!
EuroLeague'de rekorların maçı Avrupa basınında! Real Madrid’in dördüncü uzatmada Anadolu Efes’i mağlup ettiği karşılaşma rekorlara sahne oldu. İspanyol coach Mateo “Maç her iki takımın da karakterini gösterdi. Kaybetseydik de mutlu olurdum” dedi.
Derleme kitapta rekor kırıldı
Derleme kitapta rekor kırıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kitap derleme çalışmalarında 2023’te rekora imza atıldığını duyurdu.
5.01.2024 Kültür Sanat
Babadağ’da uçuş rekoru
Babadağ’da uçuş rekoru Dünyanın en popüler yamaç paraşütü pistlerinden Muğla, Fethiye’deki 1.900 rakımlı Babadağ, adrenalin tutkunlarının gözdesi...
5.01.2024 Gündem
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi!  Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi! Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın oyunu takdir topladı. Siyah-beyazlı takımın performansını spor yazarları köşelerinde değerlendirdi.
26.12.2023 Beşiktaş
Pekin'de 1951'den beri en soğuk Aralık ayı!
Pekin'de 1951'den beri en soğuk Aralık ayı! Çin’in başkenti Pekin’de 1951 yılından bu yana en soğuk Aralık ayı yaşanıyor. Kentte, sıcaklık 300 saaat boyu sıfırın altında seyretti.
25.12.2023 Dünya
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ilginç rekor! Bu sezon bir ilk
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ilginç rekor! Bu sezon bir ilk Süper Lig'in 18. haftasında şampiyonluk yarışındaki kritik mücadelede Fenerbahçe konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'la golsüz berabere kaldı. Yoğun ikili mücadelenin yaşandığı ve 7 sarı kartın çıktığı zorlu müsabakada rekor kırıldı.
25.12.2023 Fenerbahçe
Pancar üretiminde rekor
Pancar üretiminde rekor Karaman’da rekoltenin yüksek olması nedeniyle alım noktalarında pancar dağları oluştu. Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, Karaman’da bu yıl pancar üretiminde rekor kırıldığını söyledi.
19.12.2023 Ekonomi
Gabar'da rekor miktarda petrol üretildi! TPAO açıkladı
Gabar'da rekor miktarda petrol üretildi! TPAO açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar'da rekor petrol üretimi yapıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren TPAO "Günlük 30 bin varil üretim ile rekor kırıldı" dedi ve yıl sonu hedefi de açıkladı. İşte detaylar...
11.12.2023 Ekonomi
Kasımda ihracat 23 milyar doları aştı
Kasımda ihracat 23 milyar doları aştı Ticaret Bakanlığı, kasım ayına ilişkin dış ticaret verilerini açıkladı. 2023 yılı Kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre, ihracat yüzde 5,2 oranında artışla 23 milyar 11 milyon dolar, ithalat yüzde 5,6 oranında azalışla 28 milyar 931 milyon dolar oldu.
3.12.2023 Ekonomi
Gram altında büyük yükseliş! Tüm zamanların rekoru geldi, işte sebebi
Gram altında büyük yükseliş! Tüm zamanların rekoru geldi, işte sebebi Altın fiyatları geçtiğimiz gün büyük artışlara sahne oldu. Ons altın 5.5 ayın zirvesini test ederken, gram altın tarihi rekor kırdı. Bugün ise gram altın rekor serisini sürdürerek çok kritik bir eşiğin daha üzerine çıktı. Öte yandan gram altında yıl sonu tahmini de belli oldu. İşte detaylar...
29.11.2023 Uzmanpara
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
Kapadokya'da ziyaretçi rekoru
Kapadokya'da ziyaretçi rekoru Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini 2023 yılının ilk 10 ayında, 4 milyon 256 bin 129 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek, rekor kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılının ilk 10 ayında bugüne kadar görülen en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşıldığını görmekteyiz" dedi.
9.11.2023 Ekonomi
İzmir'de şakalaşan 2 çocuk otomobilin altında kaldı
İzmir'de şakalaşan 2 çocuk otomobilin altında kaldı İzmir'in Buca ilçesinde yol üzerinde şakalaşırken bir aracın altında kalan 2 çocuk ağır yaralandı. Korkunç kaza çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
1.11.2023 Gündem
İstanbul'da raylı sistem kullanımında tarihi rekor kırıldı
İstanbul'da raylı sistem kullanımında tarihi rekor kırıldı İstanbul'da toplu ulaşıma ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Metro İstanbul, tarihinde ilk defa bir günde 3 milyonun üzerinde yolcu taşıma rekorunu kırdı.
1.11.2023 Ekonomi
Anıtkabir’de 100. yıl rekoru
Anıtkabir’de 100. yıl rekoru Cumhuriyet’in 100. yılında, Cumhuriyet’in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğu saygı ve minneti göstermek isteyenler Anıtkabir’e koştu.
31.10.2023 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan eleştirilere cevap! 'Çok fazla ciddiye almıyorum'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan eleştirilere cevap! 'Çok fazla ciddiye almıyorum' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, kendisine sosyal medyadan yapılan eleştirilere cevap verdi.
1.10.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Kırıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.