Remi Walter

Remi Walter

Son dakika Remi Walter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Remi Walter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Remi Walter haber sayfamızda...

Remi Walter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 remi walter haberi bulunmuştur.
Malatyaspor'dan 17 takviye
Malatyaspor'dan 17 takviye Yeni Malatyaspor, 2020/2021 Sezonu transfer döneminde 17 oyuncuyu kadrosuna katarken, 13 isimle de yollarını ayırdı.
6.10.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor’da yeni transferlere tam not
Yeni Malatyaspor’da yeni transferlere tam not Yeni Malatyaspor’un yeni transferlerinden Fransız orta saha Remi Walter ve Mısırlı sol bek Karim Hafez, Galatasaray karşısındaki performanslarıyla sarı-kırmızılı taraftarlardan tam not aldılar.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Walter: "Takımın başarısı için  elimden geleni yapacağım"
Walter: "Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Remi Walter, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti!
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti! Süper Lig'de ara transfer dönemi biterken, transferde ligin en hareketli takımları MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Hes Kablo Kayserispor oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş'e güveniyor
Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş'e güveniyor Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Teknik Direktör Kemal Özdeş'e güvendiklerini belirterek, "Onun yönetiminde çıkacağımız ilk maçı kazanıp camiamıza da güven aşılamak istiyoruz" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'da Kemal Özdeş'e güvenoyu
Yeni Malatyaspor'da Kemal Özdeş'e güvenoyu Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın yeni teknik direktörü Kemal Özdeş'e güvendiklerini belirterek, "Kemal hocamız kalitesini ispatlamış, kişiliğiyle gönüllere taht kurmuş bir teknik adamdır. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni transfer Remi Walter sağlık kontrolünden  geçti
Yeni transfer Remi Walter sağlık kontrolünden geçti Süper Lig takımlarından BtcTurk Yeni Malatyaspor'un kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Remi Walter, sağlık kontrolünden geçti.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor'dan savunma ve forvet hamlesi
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor'dan savunma ve forvet hamlesi Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Yeni Malatyaspor Nice'den transfer ettiği merkez orta saha Remi Walter’den sonra savunmaya ve forvete de takviye yapmaya hazırlanıyor.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor, Remi Walter ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı
Transfer haberleri | Yeni Malatyaspor, Remi Walter ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı Süper Lig takımlarından BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fransız futbolcu Remi Walter'ı kadrosuna kattı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Son dakika transfer haberleri | Remi Walter, Yeni Malatyaspor'da
Son dakika transfer haberleri | Remi Walter, Yeni Malatyaspor'da Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Fransa'nın Nice ekibinde forma giyen Remi Walter'ı kadrosuna kattı. 24 yaşındaki futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Walter ikiye katlayacak!
Walter ikiye katlayacak! Nice ile olan sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Fransız oyuncuya 750 bin euro önerildi. Eski kulübünden 375 bin euro alan 24 yaşındaki futbolcunun gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Fiyat etiketli formayla gol sevinci
Fiyat etiketli formayla gol sevinci Galatasaray'dan ayrılarak Fransa'nın Nice ekibine giden Wesley Sneijder'in ilk maçında futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Sneijder ilk maçına çıktı
Sneijder ilk maçına çıktı Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Fransız ekibi Nice ile sözleşme imzalayan Wesley Sneijder, yeni takımında ilk maçına çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Türkiye, teknik adam değişiminde zirvede
Türkiye, teknik adam değişiminde zirvede Spor Toto Süper Lig, 10 teknik direktör değişikliği ile Avrupa'nın önemli liglerinin önünde yer aldı.
1.07.2020 Futbol
Ne varsa "yerlide" var
Ne varsa "yerlide" var Türkiye, Fransa, Hollanda, Almanya, İtalya ve Portekiz futbolunda bütün kupaları yerli çalıştırıcıların takımları kazandı. Türkiye’de şampiyonluklara, son beş sezonda olduğu gibi yine yerli teknik direktörlerin takımları ulaştı.
28.05.2012 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Remi Walter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.