Restoran

Restoran

Son dakika restoran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan restoran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan restoran haber sayfamızda...

Restoran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.362 restoran haberi bulunmuştur.
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
Barış Boyun azmettirdi
Barış Boyun azmettirdi Altı önce İstanbul Beşiktaş’ta, havaya ateş eden motosikletli 2 kişinin tabancasından çıkan kurşunlar Nusret’in restoranına isabet etmişti.
28.03.2024 Gündem
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Haberler
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgayı motokurye kardeşler anlattı.
23.03.2024 Haberler
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgayı motokurye kardeşler anlattı.
23.03.2024 Gündem
Darülaceze sakinlerini unutmadı
Darülaceze sakinlerini unutmadı Tuğba Özay, Darülaceze sakinleri için iftar yemeği düzenledi.
23.03.2024 Cadde
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?'
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?' 'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Milano'ya gitmişti. Tekrar yurda dönen Atagül, önceki gün Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Milano tatili hakkında konuştu.
21.03.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor'
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor' Survivor'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. İletişim oyununun kazananı final turunda belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.
18.03.2024 Ekonomi
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı Dünyaca ünlü, Michelin yıldızlı şefin elinden çıkan 'virüslü pilav' hem düğün sahipleri hem de davetliler için korku dolu anlar yaşattı. 50'den fazla kişinin hastanelik olduğu olayda mahkeme sorumlulara ceza yağdırırken, bu olayın ardındaki ihmal önemli bir riski de gündeme taşıdı.
14.03.2024 Dünya
Restoranda korkunç patlama: Ortalık savaş alanına döndü!
Restoranda korkunç patlama: Ortalık savaş alanına döndü! Çin’in Hebei eyaletindeki bir restoranda meydana gelen patlama sonucu iki kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı. Patlamada, ortalık savaş alanına döndü.
13.03.2024 Haberler
Neslihan Atagül: Milano'ya gidiyorum!
Neslihan Atagül: Milano'ya gidiyorum! Oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün Etiler'de bir restoran çıkışı objektiflere yansıdı. Yeni saç stili ve kovboy çizmeleri ile dikkat çeken Atagül, ayaküstü basın mensuplarının soruları cevapladı.
13.03.2024 Cadde
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünlersisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Tankerler artık kültür taşıyor
Tankerler artık kültür taşıyor Beykoz’daki petrol tankerleri yani Çubuklu Silolar, İBB Miras ve İBB Kültür tarafından kültür-sanat, yaşam alanına dönüştürüldü.
12.03.2024 Kültür Sanat
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Perakendede lezzetli dönüşüm
Perakendede lezzetli dönüşüm Değişim ve dönüşüm odağında yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan CarrefourSA CEO'su Kartallıoğlu, "Geleceğin perakendesini şekillendirecek projeleri arka arkaya devreye alıyoruz" dedi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Ekrem İmamoğlu restore edilen Çubuklu silolarını hizmete açtı
Ekrem İmamoğlu restore edilen Çubuklu silolarını hizmete açtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da restorasyonu tamamlanan Çubuklu siloları ile Beykoz Onçeşmeler Meydan düzenlemesinin açılış törenine katıldı.
10.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm işini halletmeliyiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm işini halletmeliyiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ümraniye’de Dudullu Osmangazi Millet Bahçesi, Hekimbaşı ve Esenkent atık aktarma merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.
9.03.2024 Gündem
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta İstanbul Ortaköy camisine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bir binada büyük bir yangın çıktı. Yangının dumanları kısa sürede Boğaz'ın birçok noktasından göründü.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Restoran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.