Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Tümör zannediliyor ama gerçek çok başka! İçlerinde 26 yıl beyninde ikizini taşıyan bile var
Tümör zannediliyor ama gerçek çok başka! İçlerinde 26 yıl beyninde ikizini taşıyan bile var Anneler için bebeklerini bekledikleri gebelik süreci heyecanlı olsa da özellikle tek yumurta ikizlerinde bazen pek de beklenmeyen komplikasyonlar gelişebiliyor. Bunlar içerisinde kardeşine 'hamile' olarak doğan ve ya da kardeşinin kalıntısını 26 yıl beyninde taşıyanlar bile var. 'Fetüs içinde fetüs' olarak adlandırılan bu sendromu Op. Dr. Nazlı Korkmaz'a sorduk.
12.03.2023 Dünya
Uzman çavuşu protesto eden sağlık çalışanlarına ceza yağdı
Uzman çavuşu protesto eden sağlık çalışanlarına ceza yağdı Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde '14 Mart Tıp Bayramı'nda doktor Tahir Tarımer'i (26) darbetmediği belirlenen uzman çavuş Ali Aladağlı'yı (32) taburcu olurken alkışla protesto edenler hakkındaki soruşturmayı tamamladı.
3.12.2022 Gündem
Beşiktaş ilk yarıda turu kaptı! Kupada yoluna devam ediyor
Beşiktaş ilk yarıda turu kaptı! Kupada yoluna devam ediyor Ziraat Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş, Serik Belediyespor'u konuk etti. Mücadelede rakibini 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, adını üst tura yazdırdı.
10.11.2022 Türkiye Kupası
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bastık zirvede Zeynep Bastık, müzik platformlarının zirvesinde yer aldı...
7.09.2022 Cadde
Golf Turu'nun galibi Bodrum oldu
Golf Turu'nun galibi Bodrum oldu Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından ilk defa düzenlenen ve Limak’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu'nun ilk ayağı Bodrum'da yapıldı. Golf Turu'nun ilk ayak birincisi Bodrum Golf Kulübü oldu. 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Bodrum Regnum Golf Country’de düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1'inci Ayak müsabakasında, Süper Tur’da 7, 1'inci Tur’da 11 kulüpten, toplamda 18 takımı temsilen 144 oyuncu sahaya çıktı. 
25.04.2022 Golf
Sana Söz dizisi neden final yapıyor? İşte, Sana Söz oyuncuları...
Sana Söz dizisi neden final yapıyor? İşte, Sana Söz oyuncuları... Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz dizisi ekran macerasını noktalıyor. İzleyenler ise 'Sana Söz neden bitiyor?' sorusunu yöneltiyor. İşte, Sana Söz dizisi oyuncuları...
14.12.2021 Cadde
Sana Söz dizi oyuncuları ve rolleri! Sana Söz hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Sana Söz dizi oyuncuları ve rolleri! Sana Söz hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ı buluşturan Sana Söz adlı dizi 2 Kasım'da ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Her hafta alı akşamları yayımlanması beklenen Sana Söz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
7.12.2021 Cadde
Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Organize İşler filmi kaç yılında çekildi?
Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Organize İşler filmi kaç yılında çekildi? Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2005 yılında çekilen filmde Yılmaz Erdoğan hem oynayıp hem filmin yönetmenliğini yaparken filmde Tolga Çevik, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Altan Erkekli ve Özgü Namal gibi birçok usta isim filmde rol almıştır. İşte Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.10.2021 Cadde
12. Uluslararası İstanbul Opera Festivali için geri sayım
12. Uluslararası İstanbul Opera Festivali için geri sayım 12. Uluslararası İstanbul Opera Festivali 1-11 Temmuz Tarihlerinde İstanbul Arkeoloji Müzeleri Bahçesinde yapılacak
23.06.2021 Kültür Sanat
'Kırmızı Oda'da Zafer ve Nihal neyi saklıyor?
'Kırmızı Oda'da Zafer ve Nihal neyi saklıyor? 'Kırmızı Oda'nın 30. bölümünde iki yeni hikâyeye "Merhaba" dedik. Nazlı'nın ve Kumru'nun yerini, Nihal, Zafer ve Recai aldı. Sadi'nin hikâyesine devam ettiği, Nihal ve Zafer'in mutsuz evliliklerini dinlediğimiz, Recai'nin ise zor bir çocukluk geçirdiğine tanık olduğumuz 'Kırmızı Oda'nın 30. bölümünde neler oldu? Gelin, hep birlikte öğrenelim...
30.03.2021 Ekran
'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek?
'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek? 'Kırmızı Oda'nın 29. bölümünde bizler sırayla Kumru'nun, Nazlı'nın ve Delikanlı Sadi'nin hikâyesini dinledik. Kumru ve Nazlı bizlere veda ederken Sadi ise hikâyesine devam etti. Peki 'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek?
22.03.2021 Ekran
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı!
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı!  66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, 4 Kasım Saat 18.15’te Volkswagen Arena’da gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak. Dev ödül töreni TV 8’den canlı yayınlanacak… 
28.10.2020 Süper Lig
İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana geliyor
İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana geliyor İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. 28 Haziran 2012 yılında yayınlanmaya başlanan İşler Güçler dizisi bu akşam tekrar bölümleri ile yeniden ekrana gelecek. Dizinin tekrar bölümlerini izleyecek olan ekran başındaki seyirciler İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
2.04.2020 Gündem
Nefesleri kesen yarış: Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri
Nefesleri kesen yarış: Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük çekişme sürüyor. www.milliyet.com.tr adresinden ve gazete kuponlarıyla rekor sayıda oy yağdıran yaklaşık 4 milyon sporsever müthiş bir heyecan fırtınası yarattı
1.07.2020 Diğer
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 66. yıl için söz sırası sporseverlerde
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 66. yıl için söz sırası sporseverlerde 1954 yılından bu yana düzenlenen ve beşinci kez Gillette sponsorluğunda gerçekleştirilen 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, Türk spor tarihinin hafızalardan silinmeyen anlarına imza attı.  
12.02.2020 Skorer
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde 66. Yıl...
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde 66. Yıl... 1954 yılından bu yana düzenlenen ve beşinci kez Gillette sponsorluğunda gerçekleştirilen 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, Türk spor tarihinin hafızalardan silinmeyen anlarına imza attı.
1.07.2020 Süper Lig
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylamaya açıldı
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylamaya açıldı Erkek bakımının lider markası Gillette ile Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için jürinin ön aday belirleme süreciden sonra söz sırası şimdi sporseverlere geldi.
1.07.2020 Süper Lig
Söz sırası sizde! 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri
Söz sırası sizde! 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Dile kolay; tam 65 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl beşinci kez Gillette’in değerli iş birliği ile 7 kategoride start alıyor. Okurlarımız iki ay boyunca kullanacakları oylarla 2019 yılının en iyilerini seçecekler, şeref kürsüsünü belirleyecekler
1.07.2020 Diğer
3. Altın Marka Ödül Töreni’nde, GAÜ’ye “Yılın Eğitim Markası” ödülü
3. Altın Marka Ödül Töreni’nde, GAÜ’ye “Yılın Eğitim Markası” ödülü Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 3. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Eğitim Markası” ödülüne layık görüldü.
17.12.2019 Gündem
FETÖ'nün KOSGEB yapılanması davasında 26 sanık hakkında istenen ceza belli oldu
FETÖ'nün KOSGEB yapılanması davasında 26 sanık hakkında istenen ceza belli oldu FETÖ'nün KOSGEB yapılanması davasında, eski başkan Mustafa Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 26 sanık hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
29.05.2019 Gündem
Acılı baba o anları anlattı: Onları görünce...
Acılı baba o anları anlattı: Onları görünce... Şule Çet'in babası İsmail Çet, "Mahkeme salonunda şüphelilerle karşılaştım. Onların bulunduğu ortamda bir an nefes alamadığımı zannettim" dedi.
10.02.2019 Gündem