Revize

Revize

Son dakika Revize haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Revize gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Revize haber sayfamızda...

Revize

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.676 revize haberi bulunmuştur.
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamuda tasarruf ve fahiş fiyatla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
23.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Ekonomi
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bağdat’a yapacağı ziyaretin gündeminde öne çıkan üç konu içinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi ile Kalkınma Yolu Projesi’nin yanı sıra Dicle ve Fırat’ın sınır aşan suları yer alacak. Irak’taki görüşmelerde su sorununun aşılmasına yönelik önemli adımların atılması bekleniyor.
19.04.2024 Gündem
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor Almanya'daki şirketler bu yılki yatırım planlarını aşağı yönlü revize ediyor.
18.04.2024 Uzmanpara
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu ABD Hazinesi, 2024 yılının ilk ayında yaşanan çıkışın ardından şubat ayında ülkeye net sermaye girişi yaşandığını açıkladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Oturup Cumhurbaşkanımızla değerlendirme yapacağız sonrasında sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması lazım bu toplantıda. Belli bir sayı olsaydı Cumhurbaşkanımız söylerdi” dedi.
17.04.2024 Gündem
ABD'de sanayi üretimi arttı
ABD'de sanayi üretimi arttı ABD'de sanayi üretimi mart ayında piyasa beklentilerine paralel artış gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Euro Bölgesi’nde sanayi üretimi yükseldi
Euro Bölgesi’nde sanayi üretimi yükseldi Euro Bölgesi’nde sanayi üretimi şubatta aylık bazda yüzde 0.8 seviyesine yükseldi.
15.04.2024 Uzmanpara
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular...
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular... Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Ekonomi
Çin'de enflasyon yavaşladı
Çin'de enflasyon yavaşladı Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin'in tüketici enflasyonu mart ayında gıda ve seyahat fiyatlarındaki gerilemeyle sert bir şekilde düştü.
11.04.2024 Uzmanpara
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Çin'in kredi notunu teyit ederken, görünümünü aşağı yönlü revize etti.
10.04.2024 Uzmanpara
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı Piyasaların merakla beklediği ABD'nin tarım dışı istihdam verisi analist tahminlerinin üzerinde geldi.
5.04.2024 Uzmanpara
ABD'de özel sektör istihdamı beklentileri aştı
ABD'de özel sektör istihdamı beklentileri aştı ABD'de 25 milyondan fazla çalışanın bordro bilgileri üzerinden hesaplanan ve tarım dışı istihdam verileri için öncü gösterge olarak kabul edilen özel sektörde istihdam piyasa tahminlerinin üzerine çıktı.
3.04.2024 Uzmanpara
Avustralya'da iş ilanlarında düşüş sürüyor
Avustralya'da iş ilanlarında düşüş sürüyor Avustralya'da iş ilanları sayısı üst üste ikinci ayında da düşüş gösterdi.
2.04.2024 Uzmanpara
S&P, JP Morgan'ın görünümünü yükseltti
S&P, JP Morgan'ın görünümünü yükseltti S&P Global, JP Morgan Chase'in not görünümünü, emsallerinden daha iyi performans gösteren genişleyen kredilendirme-ticaret işinin gücünü gerekçe göstererek durağandan pozitife revize etti.
2.04.2024 Uzmanpara
Japonya'da duyarlılık endeksi geriledi
Japonya'da duyarlılık endeksi geriledi Japonya'da büyük imalatçılar arasındaki duyarlılık Japonya Merkez Bankası (BoJ) anketinde son dört çeyrektir ilk kez kötüleşti.
1.04.2024 Uzmanpara
Almanya'nın büyüme tahmini düşürüldü
Almanya'nın büyüme tahmini düşürüldü Almanya'nın önde gelen ekonomik araştırma kuruluşları 2024 için GSYH büyüme tahminlerini düşürdü.
27.03.2024 Uzmanpara
Euro Bölgesi için büyüme tahminleri düşürüldü
Euro Bölgesi için büyüme tahminleri düşürüldü S&P Global, Euro Bölgesi için 2024 yılı büyüme beklentisini aşağı yönlü revize etti.
26.03.2024 Uzmanpara
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti Almanya'da ihracatçıların hissiyatı mart ayında gözle görülür bir şekilde iyileşti.
25.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Revize ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.