Depresyon neden kilo yapar?
Depresyon neden kilo yapar? Depresyon kilo aldırır mı? Kilo artışı depresyona neden olur mu? Depresyon ilaçları kilo aldırır mı? Bu soruların cevaplarını Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney verdi. İşte detaylar...
17.08.2020 Sağlık
Tantranın cinsellikteki yeri nedir?
Tantranın cinsellikteki yeri nedir? Son yıllarda oldukça popüler olan tantrik seksi Cinsel Terapist Rıdvan Üney'e sorduk.
20.03.2019 İlişkiler
Seks oyuncaklarının ilişkideki önemi ve yeri nedir?
Seks oyuncaklarının ilişkideki önemi ve yeri nedir? Cinsel çekim sonradan oluşabilir mi? Seks oyuncaklarının ilişkide yeri ve önemi nedir? Uzmanlar seks oyuncaklarını öneriyor mu? Cinsel Terapist Rıdvan Üney, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
20.03.2019 İlişkiler
Kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mı çalışıyor?
Kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mı çalışıyor? Toplum genelinde erkeklerin cinsel dürtülerinin daha fazla olduğu düşünülür. Peki kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mıdır? Cinsel Terapist Rıdvan Üney cevapladı.
20.03.2019 İlişkiler
Cinsel tatminsizlik başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı?
Cinsel tatminsizlik başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı? Cinselliğin doğal olduğu gerçeği ile dejenere ilişkiler arasındaki ince çizgi nasıl korunabilir? Cinsel hayatta tatmin olamama durumları başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı? Cinsel Terapist Rıdvan Üney, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
20.03.2019 İlişkiler
Cinselliğin tabu olması çiftler arasında ilişkiyi nasıl etkiliyor?
Cinselliğin tabu olması çiftler arasında ilişkiyi nasıl etkiliyor? Cinselliğin tabu olduğu bir toplumda çiftler arasındaki ilişki nasıl etkileniyor? Cinsel terapi nedir, neden gerekli? Psikoterapist ve Cinsel Terapist Rıdvan Üney konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2019 İlişkiler
Mastürbasyon hakkında merak edilen her şey
Mastürbasyon hakkında merak edilen her şey Mastürbasyonun yararları ve zararları; mastürbasyon hakkında yanlış bilinenler ve doğrularını Psikoterapist ve Cinsel Terapist Rıdvan Üney açıkladı.
15.02.2019 Cinsellik
Sınav kaygısını yenmenin yolları
Sınav kaygısını yenmenin yolları LYS'ye sayılı günler kala Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney, sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, sınav kaygısını yenmenin yollarını anlattı.
15.06.2016 Eğitim