Rijkaard

Rijkaard

Son dakika RİJKAARD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan RİJKAARD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan RİJKAARD haber sayfamızda...

Rijkaard

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.107 rijkaard haberi bulunmuştur.
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum'
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum' La Liga'nın 23'üncü haftasında Getafe ile karşı karşıya gelecek Real Madrid'de Carlo Ancelotti düzenlenen basın toplantısında konuştu. İtalyan teknik direktör, 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler ile ilgili soruyu cevapladı.
31.01.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'ye yeni Szymanski! İsmail Kartal onay verdi
Fenerbahçe'ye yeni Szymanski! İsmail Kartal onay verdi Miguel Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin orta saha transferinde gündemine sürpriz bir ismi aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Sebastian Szymasnki'nin vatandaşını takipte olduğu aktarıldı.
31.01.2024 Fenerbahçe
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia Barcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanyol devinde gündeme gelen son isim, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard oldu.
31.01.2024 İspanya La Liga
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda bu sezon Süper Lig'e damga vuran Mauro Icardi hakkına flaş açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat, Arjantinli yıldızın reddettiği transfer teklifini açıkladı.
23.06.2023 Galatasaray
Hem tilki hem aslan: Berlusconi
Hem tilki hem aslan: Berlusconi Mussolini’den sonra İtalya’nın en güçlü siyasetçisi Silvio Berlusconi, atası Machiavelli’yi mahçup etmeyecek bir hayatı geride bıraktı.
18.06.2023 Dünya
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri Barcelona ile teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu kazanan Xavi Hernandez, futbolculuk dönemindeki muhteşem başarılarını sürdürüyor. 43 yaşındaki hoca, 2019 yılında adım attığı antrenörlükte şimdiden 9 kupa kazandı.
21.05.2023 İspanya La Liga
Barcelona'nın kapısından döndü! Andrea Pirlo gerçeği ortaya çıktı
Barcelona'nın kapısından döndü! Andrea Pirlo gerçeği ortaya çıktı Barcelona'da Başkan Joan Laporta'nın, geçen sezon ortasında Koeman sonrası hoca olarak şu an Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo'yu istediği ortaya çıktı. Ancak Laporta'nın, takımın 7 önemli oyuncusundan olumsuz yanıt almasının ardından Xavi ile anlaştığı öğrenildi.
25.10.2022 Karagümrükspor
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Tanrı'nın eli
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Tanrı'nın eli 1986 Meksika, tarihe Maradona’nın İngiltere’ye attığı golle geçti. Ardından Belçika’yı devirerek finale uzanan Arjantin, finalde Almanlar ile karşılaştı. 2-2 devam eden maçta Maradona’nın harika asisti, Burruchaga’nın golüyle Arjantin kupaya uzandı.
23.10.2022 Dünya Kupası
Barcelona'da Xavi'yi şoke eden haber! Koeman'ın gerisinde kaldı
Barcelona'da Xavi'yi şoke eden haber! Koeman'ın gerisinde kaldı Barcelona'nın başında 50. maçına El Clasico'da Real Madrid karşısında çıkan Xavi, Santiago Bernabeu'dan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. 42 yaşındaki teknik adam son dönemde Barcelona'yı çalıştıran teknik direktörler arasında en az galibiyet alan isim oldu.
17.10.2022 İspanya La Liga
Arda Turan'dan tatilde deniz altında şov!
Arda Turan'dan tatilde deniz altında şov! Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve kariyeriyle ilgili henüz net kararını vermeyen Arda Turan'ın tatil paylaşımı gündem oldu.
22.07.2022 Galatasaray
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Wimbledon finali için Londra'da
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Wimbledon finali için Londra'da Tenis sporunun en eski ve en prestijli tenis turnuvası Wimbledon'da büyük heyecan yaşanıyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan eşi Aslıhan Doğan ile Novak Djokovic - Nick Kyrgios şampiyonluk maçını izlemek için Londra'ya geldi.
10.07.2022 Galatasaray
Arda Turan'a sürpriz teklif! Başkan doğruladı
Arda Turan'a sürpriz teklif! Başkan doğruladı Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan'ın yaptığı son açıklamalarının yankısı devam ediyor. Kulüp başkanı Arda'ya teklif yaptıklarını duyurdu.
30.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Arda Turan Beşiktaş teklifini açıkladı! Torrent'e Barcelona göndermesi
Galatasaray'da Arda Turan Beşiktaş teklifini açıkladı! Torrent'e Barcelona göndermesi Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan, sarı-kırmızılı gündem, kariyeri ve Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Turan, Beşiktaş'tan gelen teklifi açıklarken eski hocası Domenec Torrent'e üstü kapalı eleştiride bulundu. Arda, Fatih Terim ile arasında geçenlerle ilgili özeleştiri yaptı.
29.06.2022 Galatasaray
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un imzası büyük yankı uyandırdı. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı, Jorge Jesus'un imzası sonrası Türk futbolunda geçmişte görev yapan önemli teknik direktörler hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Anıklı, Kocaman için flaş ifadeler kullanırken Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'yi eleştirdi. İşte ayrıntılar...
3.06.2022 Fenerbahçe
Domenech Torrent patladı: Ben bu insanlara ne yaptım?
Domenech Torrent patladı: Ben bu insanlara ne yaptım? Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak seçime çevrildi. Başkan seçildikten sonra teknik direktör Domenech Torrent'in kaderi belli olacak. Görevine devam etmek istediğini vurgulayan İspanyol teknik adam, geride kalan sezonu değerlendirirken önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...
25.05.2022 Galatasaray
Mert Aydın yazdı! 'Dünyada bir ekol; Pep Guardiola'
Mert Aydın yazdı! 'Dünyada bir ekol; Pep Guardiola' New York City... Meraklı ve heyecanlı veliler bir futbol maçı izliyorlar. Birçoğu oyunun nasıl oynandığını bile bilmiyor. Derken hakem sakatlanıyor. Hemen kenara bakıyorlar.
Arda Turan'ın yeni mesleği belli oldu! Futbolu bıraktıktan sonra...
Arda Turan'ın yeni mesleği belli oldu! Futbolu bıraktıktan sonra... Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan ve futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın kariyerini noktaladıktan sonra ne yapacağı belli oldu.
26.04.2022 Galatasaray
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil!
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın unutulmaz savunmacılarından Servet Çetin, stoperler Attila Szalai ile Kim Min-Jae'den, Lugano'ya, Daum'dan Zico'ya, Rıza Çalımbay'dan Feyyaz Uçar'a kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
14.02.2022 Süper Lig
Galatasaray'da Mert Çetin görevinden ayrıldı
Galatasaray'da Mert Çetin görevinden ayrıldı Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Galatasaray Kulübü'nde vedalar gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda idari menajer yardımcısı Mert Çetin görevinden ayrıldığını açıkladı.
13.01.2022 Galatasaray
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu Süper Lig’e damga vuran isimler, Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Galatasaray’daki mücadelesi ile lige damga vuran Harry Kewell. Türkiye’ye gelişinden, unutulmaz gollerine, İstanbul anılarından, oynadığı en iyi futbolculara kadar birçok özel anısını Süper Hikayem’de anlattı.
2.12.2021 Galatasaray
Ajax efsanesi Sjaak Swart, Türkiye-Hollanda maçını değerlendirdi
Ajax efsanesi Sjaak Swart, Türkiye-Hollanda maçını değerlendirdi Hollanda ve Ajax'ın unutulmaz isimlerinden 82 yaşındaki futbol adamı Sjaak Swart, yarın oynanacak Türkiye-Hollanda maçının çok çekişmeli geçmesini beklediğini söyledi.
23.03.2021 Dünya Kupası
Barcelona efsanesi Iniesta, kariyerindeki en özel 10 anı anlattı
Barcelona efsanesi Iniesta, kariyerindeki en özel 10 anı anlattı Barcelona'nın eski yıldızı Andres Iniesta, ligde kazandıkları ilk şampiyonluğu hala unutamadığını söyledi. 
4.03.2021 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı bu sezon daha heyecanlı geçecek
Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı bu sezon daha heyecanlı geçecek Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gol krallığı yarışı büyük heyecana sahne olacak.
19.10.2020 Şampiyonlar Ligi
Geçmişe yolculuk | Frank Rijkaard'ın Ajax formasıyla en iyi golleri
Geçmişe yolculuk | Frank Rijkaard'ın Ajax formasıyla en iyi golleri 268 kez giydiği Ajax formasıyla 62 kez ağları havalandıran Frank Rijkaard'ın en iyi gollerine birlikte göz atalım.
30.09.2020 Futbol
Transfer Haberleri | Rijkaard'dan Hollanda Milli Takımı'na ret
Transfer Haberleri | Rijkaard'dan Hollanda Milli Takımı'na ret Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, Ronald Koeman'ın ayrılığı sonrası hoca arayışlarını sürdüren Hollanda Milli Takımı'nın teklifini reddetti.
12.09.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rijkaard ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.