Rishi Sunak

Rishi Sunak

Son dakika Rishi Sunak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rishi Sunak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rishi Sunak haber sayfamızda...

Rishi Sunak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 399 rishi sunak haberi bulunmuştur.
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
BMGK olağanüstü toplandı
BMGK olağanüstü toplandı İran’ın İsrail’e saldırısı sonrasında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün akşam olağanüstü toplandı.
15.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor Lighthouse Reports, yürüttüğü araştırmada Fransız polisinin göçmenlere karşı 'saldırgan yöntemler' kullandığını gösteren görüntüler, belgeler ve tanık ifadeleri elde ettiğini duyurdu.
26.03.2024 Dünya
Prenses Kate’e ‘ilaç’ gibi destek
Prenses Kate’e ‘ilaç’ gibi destek Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan İngiliz Prenses Kate’e kraliyetten, halktan ve dünyadan şifa dileyen mesajlar gönderilmesi moralini yükseltti.
24.03.2024 Dünya
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar İngiltere hükümeti, parlamentoya sunacağı yasa tasarısıyla kulüplerin, Avrupa Süper Ligi gibi ayrılıkçı organizasyonlara katılımı yasaklanacak.
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı 3 milyar sterlinlik HMS Queen Elizabeth birkaç hafta içinde ikinci kez bir sorunla karşı karşıya kaldı, gemi onarım için rıhtımda beklerken alevler yükseldi.
10.03.2024 Dünya
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı Kral III. Charles'ın taç giyme töreni sırasında yakışıklılığıyla tüm dünyadan kadınların kalbini çaldı. Hakkında sayısız haber yapıldı. Törenden sonra 'yakışıklı subay' lakabıyla nam saldı. İnternet fenomeni haline gelerek sayısız hayrana sahip oldu. Ancak görünen o ki, kendisi bu büyük ilgiden rahatsızdı. İngiltere'nin konuştuğu subayın görev yeri değişti.
29.02.2024 Dünya
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz!
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz! Fransa lideri Macron dün adeta Rusya ve NATO askerlerinin karşı karşıya getirecek planını açıkladı. Kremlin ise bu sözlere karşın geri adım atmadı ve gözdağı niteliğinde bir açıklamada bulundu.
28.02.2024 Dünya
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir'
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir' Rus muhalif lider Aleksey Navalni'nin cezaevinde hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Devam eden tartışmalara Ukrayna Askeri İstihbarat Servisi Başkanı Kirilo Budanov da dahil oldu. Budanov, Navalni’nin ölümüne ilişkin Ukrayna’nın sahip olduğunu iddia ettiği bilgileri paylaştı. Putin'in ise cenazenin teslim edilmesi için 2 ültimatom verdiği ortaya çıktı.
27.02.2024 Dünya
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamasında, "Tüm gerçeklerin ortaya konması gerekiyor. Rusya’nın cevaplaması gereken sorular var. Navalny, uzun yıllar boyunca özgürlüğün ve demokrasinin güçlü sesi oldu” dedi.
16.02.2024 Dünya
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak?
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak? İngiltere Kralı III. Charles’ın kansere yakalandığının açıklanması tüm dünyada gündem yaratırken, akla İngiliz tahtıyla ilgili kehanetleri de getirdi.
7.02.2024 Dünya
ABD ve İngiltere’den Husilere yeni hava saldırısı
ABD ve İngiltere’den Husilere yeni hava saldırısı ABD ve İngiltere gece saatlerinde Husilere karşı yeni hava saldırıları düzenledi.
23.01.2024 Dünya
Tartışmalı ‘Ruanda’ tasarısına ilk onay!
Tartışmalı ‘Ruanda’ tasarısına ilk onay! İngiltere’de sığınmacıların Ruanda’ya gönderilmesini engelleyen yasal itirazları durdurmayı amaçlayan tartışmalı tasarı, Avam Kamarası’nda kabul edildi. 276’ya karşı 320 oyla kabul edilen tasarının, yasalaşması için Lordlar Kamarası’nda da onaylanması gerektiği belirtildi.
19.01.2024 Dünya
Kızıldeniz’de durum kritik
Kızıldeniz’de durum kritik Dünyanın en önemli ticaret rotalarından biri olan bölgede kriz büyürken, Husilerin saldırıları devam etti. Son olarak ABD savaş gemisi hedef alındı, bir ticari gemi vuruldu.
16.01.2024 Dünya
İngiltere'den Husilere yeni saldırı mesajı
İngiltere'den Husilere yeni saldırı mesajı ABD ile birlikte Yemenli grubu defalarca uyardıklarını belirten Dışişleri Bakanı Cameron, Kızıldeniz'deki gemilere saldırıların devam etmesi halinde yeniden Husi hedeflerini vuracaklarını kaydetti.
14.01.2024 Dünya
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale!
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale! ABD ve İngiltere, Kızıldeniz’de ticari gemileri hedef alan İran destekli Husilere yönelik hava saldırısı gerçekleşti. Gazze’deki savaşın bölgesel bir hale dönüşmesine yönelik endişeler arttı.
13.01.2024 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak Kiev'de! 'Savaş ne kadar sürerse sürsün yanınızdayız'
İngiltere Başbakanı Sunak Kiev'de! 'Savaş ne kadar sürerse sürsün yanınızdayız' İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kiev’e 2,5 milyar sterlin değerinde askeri destek taahhüdünde bulunurken, “Savaş ne kadar sürerse sürsün yanınızdayız” dedi.
12.01.2024 Dünya
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar ABD ve İngiltere Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerini havadan ve denizden vururken Japonya detayı ise dikkat çekti. Bu saldırılar sayesinde olası bir tepkiye karşılık ABD'nin elinin güçlendiğini söyleyen TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer bölgedeki son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
12.01.2024 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak’tan acil kabine toplantısı
İngiltere Başbakanı Sunak’tan acil kabine toplantısı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, yerel saatle 19.45’te acil kabine toplantısı kararı aldı.
12.01.2024 Dünya
ABD ve İngiltere'den Yemen'e hava saldırısı
ABD ve İngiltere'den Yemen'e hava saldırısı ABD ve İngiltere Yemen'de Husi hedeflerine yönelik havadan ve denizden saldırı başlattı. Yemen'in başkenti Sana'da patlama sesleri duyulduğu belirtildi. ABD Başkanı Biden ile İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'tan saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Biden, "ABD askeri kuvvetleri, Birleşik Krallık ile birlikte Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın desteğiyle Husi isyancıların dünyanın en hayati su yollarından birinde seyrüsefer özgürlüğünü tehlikeye atmak için Yemen'de kullandığı bir dizi hedefe başarıyla saldırı düzenledi." dedi. İşte detaylar...
12.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Rishi Sunak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.