Rita Wilson

Rita Wilson

Son dakika rita wilson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rita wilson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rita wilson haber sayfamızda...

Rita Wilson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56 rita wilson haberi bulunmuştur.
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında
Efsanevi Hollywood tabelası 100 yaşında Hollywood’un simgesi olan görkemli kocaman harfler tam 100 yaşında... Tepeleri, zorlukları aşıp ona ulaşsanız bile dokunmanız yasak. Çünkü o yıldızların bile ulaşmak için çabaladığı en büyük yıldız! Ve 100 yıldır temsil ettiği şan, şöhret ve para uğruna verilen kavgaları izliyor.
12.03.2023 Dünya
Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran
Titreyen elleri gündem olmuştu! Tom Hanks'i öfkelendiren hayran İki sene önce eli Rita Wilson ile birlikte koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileşen dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, 'Elvis' filminin galasında ellerinin titrediğinin göründüğü bir video ile gündem oldu. Hayranları aktörün sağlık durumu hakkında endişelenirken, sosyal medya kullanıcıları Hanks ile ilgili yorumlarını paylaştı. Öte yandan Hanks, New York'ta yemek yedikleri restorandan çıkarken hayran kalabalığının eşini itmesi üzerine öfkesine hakim olamadı. İşte detaylar...
17.06.2022 Cadde
Bir yıl önce neler yaşadıklarını anlattı
Bir yıl önce neler yaşadıklarını anlattı Rita Wilson ve eşi Tom Hanks, koronavirüs salgını başladığı dönemde ilk hastalanan ünlü isimlerden olmuştu. 64 yaşındaki ABD'li aktris, o günler hakkında açıklama yaptı.
16.03.2021 Cadde
Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor?
Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor? Bir zamanlar dünyaca ünlü isimlerin vazgeçilmez mekânı olan Hollywood, artık vazgeçilmez değil. Öyle ki ünlü isimler Hollywood'u tek tek terk etmeye başladı. Peki Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor? Gelin Molatik olalım...
21.08.2020 Ünlüler
Tom Hanks'in Yunan vatandaşı olmasına neden tepkiliyiz?
Tom Hanks'in Yunan vatandaşı olmasına neden tepkiliyiz? Oscar ödüllü, hatta iki kez Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktör Tom Hanks, eşiyle birlikte resmen Yunan vatandaşı olmuş. Ancak ortalık karışmış. İyi de neden? Tom Hanks'in Yunan vatandaşı olmasına verdiğimiz garip tepkilerin sebebi ne?
28.07.2020 Ünlüler
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson resmen Yunan vatandaşı
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson resmen Yunan vatandaşı Holywood yıldızı Tom Hanks ve eşi Rita Wilson Yunan vatandaşı oldu. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis ikiliye belgelerini verdi.
28.07.2020 Cadde
Yunanistan vatandaşı oldu
Yunanistan vatandaşı oldu ABD’li aktör Tom Hanks (64) ile Yunan asıllı eşi Rita Wilson, Yunan vatandaşı olduklarını, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile çektirdikleri fotoğrafla duyurdu.
28.07.2020 Dünya
9 Temmuz Korona tablosu açıklandı - Vaka sayısı ve ölü sayısı bugün kaça yükseldi? - Bakan Koca yayınladı
9 Temmuz Korona tablosu açıklandı - Vaka sayısı ve ölü sayısı bugün kaça yükseldi? - Bakan Koca yayınladı 9 Temmuz koronavirüs tablosu bu akşam saat 20:00 sularında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Gün itibariyle yayınlanan son tabloya göre test sayısının toplamda 3.832.623'ü gördüğü günde toplam vaka sayısı ise 209.962'e ulaştı. 18 vatandaşımızın ise hayatını kaybettiği açıklanırken toplam iyileşen sayısı ise 190.390 olarak duyuruldu...
9.07.2020 Gündem
Tom Hanks'ten corona virüs çıkışı
Tom Hanks'ten corona virüs çıkışı 64. doğum gününü kutlayan Tom Hanks, yayınladığı bir videoda corona virüse karşı alınan önlemlere uymayan kişilere saygı duymadığını ve bahanelerine karnının tok olduğunu söyledi
9.07.2020 Cadde
'Çok rahatsız edici semptomların olduğu günler geçirdim'
'Çok rahatsız edici semptomların olduğu günler geçirdim' Corona virüse yakalanan Amerikalı oyuncu Tom Hanks, üzerinde çalıştığı filmin çekimlerine ne zaman dönebileceklerini bilmediğini söyledi. Hastalık süreci hakkında yeni açıklamalarda da bulunan ünlü aktör, "Çok rahatsız edici semptomların olduğu günler geçirdim" dedi.
2.07.2020 Cadde
Tom Hanks üçüncü plazma bağışını yaptı
Tom Hanks üçüncü plazma bağışını yaptı Mart ayında eşi Rita Wilson ile corona virüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Tom Hanks, üçüncü kez plazma bağışında bulundu.
28.05.2020 Cadde
Tom Hanks ve eşi plazma bağışında bulunacak
Tom Hanks ve eşi plazma bağışında bulunacak Kovid-19'a yakalandıktan sonra iyileşen Tom Hanks ve eşi Rita Wilson plazma bağışında bulunacaklarını açıkladı.
27.04.2020 Cadde
Tom Hanks ve eşi plazma bağışında bulunacak
Tom Hanks ve eşi plazma bağışında bulunacak Eşi Rita Wilson ile yeni tip corona virüse (covid-19) yakalanan ve iyileşen Amerikalı ünlü oyuncu Tom Hanks, plazma bağışında bulunacaklarını açıkladı.
26.04.2020 Dünya
Tom Hanks, ‘Corona’ adlı çocuğa daktilosunu hediye etti
Tom Hanks, ‘Corona’ adlı çocuğa daktilosunu hediye etti ABD'li aktör Tom Hanks, kendisine mektupla ulaşarak, ismi 'Corona' olduğu için okuldaki arkadaşlarının salgın sürecinde kendisiyle alay ettiğini söyleyen 8 yaşındaki Avustralyalı Corona De Vries'a, Corona marka daktilosunu hediye etti.
23.04.2020 Cadde
Rita Wilson: Kimsenin bana dokunmasını istemedim!
Rita Wilson: Kimsenin bana dokunmasını istemedim! Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, Avustralya'da corona virüsü tedavisi görmüş ve birkaç hafta önce de taburcu olmuşlardı. Wilson, günler sonra ilk kez yaşadıklarını anlattı.
15.04.2020 Cadde
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda Corona virüsü yenen dünyaca ünlü ABD'li aktör Tom Hanks, Saturday Night Live (SNL) adlı komedi programının sunuculuğunu üstlendi. Programı evinden sunan 63 yaşındaki oyuncu, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydiğini açıkladı.
13.04.2020 Cadde
Rita Wilson, ölmesi durumda Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi
Rita Wilson, ölmesi durumda Tom Hanks'ten parti yapmasını istedi Geçtiğimiz hafta corona virüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks - Rita Wilson çiftinden güzel haber gelmişti. Rita Wilson, ölmesi durumunda Tom Hanks’ten iki şey istediğini söyledi.
8.04.2020 Cadde
Tom Hanks ve eşi karantinadan çıktı
Tom Hanks ve eşi karantinadan çıktı Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson, corona virüs nedeniyle karantina altına alındıkları Avustralya'dan ABD'ye geri döndü.
28.03.2020 Cadde
Tom Hanks'ten yeni mesaj var
Tom Hanks'ten yeni mesaj var Eşi Rita Wilson'la birlikte koronavirüs tedavisi gören ünlü aktör Tom Hanks, son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.
23.03.2020 Cadde
Milliyet'te Haftanın Özeti (20 Mart 2020)
Milliyet'te Haftanın Özeti (20 Mart 2020) İşte bu haftanın öne çıkan başlıkları...
20.03.2020 Haberler
Tom Hanks'ten esprili corona virüs paylaşımı
Tom Hanks'ten esprili corona virüs paylaşımı Eşi Rita Wilson'la corona virüse yakalanan ve dün taburcu olan Tom Hanks, takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Usta aktör son olarak esprili bir paylaşım yaptı.
18.03.2020 Cadde
Corona virüse yakalanmışlardı... Tom Hanks ile Rita Wilson'dan haber geldi
Corona virüse yakalanmışlardı... Tom Hanks ile Rita Wilson'dan haber geldi Geçtiğimiz hafta corona virüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks - Rita Wilson çiftinden güzel haber geldi. Tedavilerinin ardından taburcu olan ikili, tedbir amaçlı evlerinde karantinaya alındı.
17.03.2020 Cadde
Corona virüse yakalanan Tom Hanks'ten haber var
Corona virüse yakalanan Tom Hanks'ten haber var Son dakika haberlere göre, kendisi ve eşi Rita Wilson'ın yaptırdıkları corona virüs testinin pozitif çıktığını duyuran Tom Hanks, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Öte yandan ünlü çiftten Rita Wilson ile görüşen sunucu Richard Wilniks'ten de şaşırtıcı bir haber geldi.
16.03.2020 Cadde
Tom Hanks'in eşiyle görüşen sunucuya corona virüs bulaştı
Tom Hanks'in eşiyle görüşen sunucuya corona virüs bulaştı Avustralyalı ünlü sunucu Richard Wilkins'e corona virüsü teşhisi kondu. Wilkins, 7 Mart ve 9 Mart’ta Rita Wilson ile Sydney’de görüştüklerini açıkladı. Rita Wilson ve eşi Tom Hanks’e 12 Mart’ta corona virüsü teşhisi konulmuştu.
16.03.2020 Cadde
Olga Kurylenko'da corona virüs tespit edildi
Olga Kurylenko'da corona virüs tespit edildi 'James Bond' filmiyle tanınan ünlü oyuncu Olga Kurylenko, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
16.03.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Rita Wilson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.