Rıza Durmisi

Rıza Durmisi

Son dakika Rıza Durmisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rıza Durmisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rıza Durmisi haber sayfamızda...

Rıza Durmisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 rıza durmisi haberi bulunmuştur.
Servet Çetin: Transferde geç kaldık
Servet Çetin: Transferde geç kaldık DG Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, “Tabii ki transferde geç kaldık. Gönül isterdi ki kampın başında gelsin onları hazırlayalım. Hem mental olarak hem kondisyon olarak hem teknik taktik anlamında çok isteriz ama maalesef çok zor oluyor. Yapacak bir şey yok ama en kısa sürede kadromuza katacağız inşallah” dedi.
1.08.2023 Sivasspor
Rıza Durmisi transferinde Fenebahçe'ye müjdeli haber!
Rıza Durmisi transferinde Fenebahçe'ye müjdeli haber! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Riza Durmisi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Danimarkalı sol bekin, bonservisini elinde bulunduran İtalyan ekibi Lazio'ya geri döneceği ifade edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Rodriguez ile anlaşma sağladı
Fenerbahçe, Rodriguez ile anlaşma sağladı Fenerbahçe sol bek sorunu çözdü. Sarı lacivertli ekip İtalya'da Milan forması giyen Ricardo Rodriguez ile anlaşma sağladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Riza Durmisi resmen Nice'te!
Riza Durmisi resmen Nice'te! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Riza Durmisi'yi satın alma opsiyonuyla renklerine bağladığını duyurdu
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe transfer haberleri... FB transferde son durum...
Fenerbahçe transfer haberleri... FB transferde son durum... Bugün transferin son günü... Saat 23.59'a kadar kulüpler transferlerini bitirmek zorunda... Sarı-lacivertli kulüp son olarak Luiz Gustavo transferini bitirirken taraftarlar başka transfer yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyor. İşte FB transferlerinde son durum...
2.09.2019 Gündem
Tayfun Bayındır: 'Rıza Durmisi 2. Roberto Carlos olabilir'
Tayfun Bayındır: 'Rıza Durmisi 2. Roberto Carlos olabilir' Milliyet Gazetesi spor servisi spor müdürü Tayfun Bayındır. CNN Türk yayınında Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Rıza Durmusi ile ilgili dikkat çekici bir yorumda bulundu. Bayındır, 'Rıza Durmisi'nin açıklandığı zaman çok etkileyeceğini düşünüyorum. Eğer İspanya'da oynadığı gibi oynarsa Fenerbahçe'nin 2. Roberto Carlos'u olacaktır.' ifadelerini kullandı.
2.09.2019 Futbol
Durmisi’de sorun çıktı
Durmisi’de sorun çıktı Fenerbahçe Yönetimi, Rıza Durmisi’nin Lazio’dan istenen sağlık raporları olumsuz çıkınca transferi askıya aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Transfer taarruzu
Transfer taarruzu Fenerbahçe transfer döneminin bitmesine 3 gün kala hamleleriyle öne çıktı. Forvet hattına Mevlüt Erdinç’i katan sarı-lacivertliler, sol bekte de Riza Durmisi’yi bitiriyor. Luiz Gustavo konusunun ise pazartesi günü netleşmesi bekleniyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer Tv Haber Bülteni - 17 Ağustos 2019
Skorer Tv Haber Bülteni - 17 Ağustos 2019 Spor Toto Süper Lig’de Cemil Usta Sezonu, dün oynanan Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçıyla açıldı. Sarı kırmızılılar, deplasmandan 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, maçı yorumlayan Erman Tooğlu, Fatih Terim ve öğrencilerini sert sözlerle eleştirdi. Fenerbahçe’nin, uzun süredir listesinde yer alan Riza Durmisi için Lazio'ya yaptığı teklifin detayları açıklandı. Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Volkan Babacan transferi için Başakşehir’in Muhammed Şengezer’i almasını bekliyor. Ancak mevcut isimlerin transferinde sorun çıkarsa, eski kaptan Tolga Zengin’e 1 yıllık teklif götürülecek. Trabzonspor, Edgar Le'nin geçici transferi için Feyenoord ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Sunucu: Ezgi Toper, Kamera: Fevzi Tapan, Kurgu: Seçkin Karaduman
17.08.2019 Futbol
Sol beke Danimarka rüzgarı
Sol beke Danimarka rüzgarı Transferde artık elini çabuk tutmak zorunda olan Fenerbahçe, savunma hattına yeni bir hamle hazırlığına girişti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yeni savunma hazırlanıyor
Yeni savunma hazırlanıyor Fenerbahçe’de Ersun Yanal yeni bir savunma hattı üzerinde duruyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Riza Durmisi gelişmesi: 4 milyon Euro
Riza Durmisi gelişmesi: 4 milyon Euro Sol bek konusunda araştırmalar yürüten Fenerbahçe’de Riza Durmisi ismi öne çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin gündeminde olan 25 yaşındaki futbolcu için Lazio’nun 4 milyon euroluk bir bedel belirlediği belirtiliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Duyurdular! Fenerbahçe, Durmisi transferini bitiriyor...
Duyurdular! Fenerbahçe, Durmisi transferini bitiriyor... Yeni sezon öncesi kadrosunu bir sol bek takviyesiyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Lazio'da forma giyen Riza Durmisi'nin transferini bitirmeye en yakın kulüp olduğu öne sürüldü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Durmisi, Beşiktaş'a yakın! Kampa götürülmedi...
Durmisi, Beşiktaş'a yakın! Kampa götürülmedi... Adriano'nun takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarına geçen Beşiktaş'ın Durmisi transferinde son derece hareketli saatler yaşanıyor. İtalyan ekibinin Almanya'nın Marienfeld bölgesinde gerçekleştireceği sezon öncesi hazırlık kampının kadrosunda Durmisi'ye yer vermemesi, yıldız ismin Beşiktaş'a transfer olacağına yönelik dedikoduları güçlendirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş 1 milyon euroya Nastic transferini bitiriyor!
Beşiktaş 1 milyon euroya Nastic transferini bitiriyor! Beşiktaş yönetimi, Genk forması giyen defans oyuncusu Bojan Nastic'in transferinde mutlu sona yakın. Boşnak oyuncuyla anlaşmaya varan siyah-beyazlıların 1 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor...
30.06.2020 Beşiktaş
Skorer TV Haber Bülteni - 22 Temmuz 2019
Skorer TV Haber Bülteni - 22 Temmuz 2019 Hücum hattına Samatta’yı düşünen Galatasaray, Genk ile görüşmelerinde büyük yol katetti. Sarı Kırmızılılar’ın hedefi, Falcao’yu transfer edip 26 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak. Sol beke transfer yapmaya hazırlanan Beşiktaş’ın listesinde en üst sıradaki Riza Durmisi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Fenerbahçeli Eljif Elmas'ın transferini açıklayarak, "Umarın en kısa sürede aramıza katılır" dedi. Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Gençlerbirliği’nde gündem, Galatasaray’a gönderilen Ahmet Çalık.
22.07.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni- 9 Mart 2018
Skorer TV Spor Bülteni- 9 Mart 2018 Fenerbahçe’de tartışılan isimlerden biri olan Valbuena için sarı-lacivertli kulübe sürpriz bir teklif geldi.   İspanya La Liga takımı Real Betis, sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Riza Durmisi için sarı kırmızılı takımdan teklif bekliyor.   Beşiktaş’a geldiği günden beri oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Anderson Talisca ile, İngiltere’nin Wolverhampton Wanderers kulübünün ilgilendiği iddia edildi.   UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal, deplasmanda Milan'ı 2-0 mağlup etti.
9.03.2018 Haber Bülteni
Galatasaray'dan Rıza Durmisi'ye teklif!
Galatasaray'dan Rıza Durmisi'ye teklif! Galatasaray, sol bek transferi için Real Betis forması giyen Rıza Durmisi'ye teklif götürdü.
30.06.2020 Galatasaray
Sevilla 3 - 5 Real Betis
Sevilla 3 - 5 Real Betis İspanya Ligi’nin 18.haftasında oynanan Endülüs Derbisi'nde Real Betis deplasmanda Sevilla'yı 5-3 yendi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Galatasaray'a sürpriz sol bek!
Galatasaray'a sürpriz sol bek! Danimarka basını, Galatasaray'ın Real Betis'in Danimarkalı sol beki Rıza Durmisi için 12 milyon euroluk bir teklif sunduğunu iddia etti.
30.06.2020 Galatasaray
Danimarka'nın aday kadrosu açıklandı
Danimarka'nın aday kadrosu açıklandı Danimarka Milli Takımı'nın, Polonya ve Karadağ ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Durmisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.