Robert O'brien

Robert O'brien

Son dakika Robert O'Brien haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Robert O'Brien gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Robert O'Brien haber sayfamızda...

Robert O'brien

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 robert o'brien haberi bulunmuştur.
O'Brien'dan Biden'a 'İran'a taviz vermeme' uyarısı
O'Brien'dan Biden'a 'İran'a taviz vermeme' uyarısı ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, ABD başkanlığına seçilen Joe Biden'a, İran'a taviz vermenin Orta Doğu'daki barış sürecini tehlikeye atacağı uyarısında bulundu.
25.11.2020 Dünya
ABD, Filipinler'e füze ve bomba transferi yapacak
ABD, Filipinler'e füze ve bomba transferi yapacak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, ABD'nin Filipinler'e füze ve bomba transferi yapacağını duyurdu.
24.11.2020 Dünya
'Çin de ABD seçimlerine müdahale etmeye çalıştı'
'Çin de ABD seçimlerine müdahale etmeye çalıştı' Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, İran ve Rusya'nın yanı sıra Çin ve başka birkaç ülkenin de ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını tespit ettiklerini açıkladı.
22.10.2020 Dünya
Trump'tan O'Brien açıklaması: Onunla son dönemde görüşmedim
Trump'tan O'Brien açıklaması: Onunla son dönemde görüşmedim ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi "pozitif" çıkan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ile son dönemde görüşmediğini açıkladı.
27.07.2020 Dünya
Son dakika... Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı koronavirüse yakalandı
Son dakika... Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı koronavirüse yakalandı Dünyada en çok vaka ve ölümün görüldüğü ABD'de, Robert O'Brien'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Başkanı Trump ile yakından çalışan Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien, bugüne kadar Beyaz Saray'da Covid-19'a yakalanan en üst düzey isim oldu.
27.07.2020 Dünya
Son dakika haberleri: Çin yine hedefte! 'Hayvanlara işkence ediliyor ve...'
Son dakika haberleri: Çin yine hedefte! 'Hayvanlara işkence ediliyor ve...' Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, "Kesinlikle, yeni tip corona virüsün (covid-19) Vuhan'daki bir laboratuvardan çıkmış olma potansiyeli var. Virüsün bir canlı hayvan pazarından çıktığını söylüyorlar. Canlı hayvan pazarlarında hayvanlara işkence ediliyor ve buradaki durum çok pis. Her iki durumda da bu Çinliler için iyi bir şey olmaz." dedi.
12.05.2020 Dünya
ABD'den Çin'e corona virüsü suçlaması: Örtbas ettiler
ABD'den Çin'e corona virüsü suçlaması: Örtbas ettiler ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına ilişkin, "Vuhan'da en iyi uygulamaları kullanmak yerine salgın örtbas edildi. Bu da dünya toplumunun virüse vereceği cevapta belki de iki ayına mal oldu." açıklamasında bulundu.
11.03.2020 Dünya
O'Brien, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimlerini 'antisemitizm' ile savundu
O'Brien, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimlerini 'antisemitizm' ile savundu Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, Batı'da artan antisemitizm nedeniyle daha çok Yahudi'nin İsrail'e göç edeceğini ve bu nedenle işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşimlerinin gerekli olduğunu savundu.
5.02.2020 Dünya
Çavuşoğlu, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien ile görüştü
Çavuşoğlu, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
17.10.2019 Siyaset
Sözcü Kalın, ABD heyetini kabul etti
Sözcü Kalın, ABD heyetini kabul etti Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien başkanlığındaki heyeti kabul etti.
16.10.2019 Siyaset
Trump onu seçti! 'Gezegendeki en iyi insan'
Trump onu seçti! 'Gezegendeki en iyi insan' ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanlığı'na getireceğini açıkladığı Robert O'Brien, selefi John Bolton'a kıyasla daha "ılımlı" dış politika yaklaşımıyla öne çıkıyor.
18.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Robert O'brien ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.