'Koronavirüsün laboratuvardan çıktığını söylediğim için ölüm tehditleri alıyorum'
'Koronavirüsün laboratuvardan çıktığını söylediğim için ölüm tehditleri alıyorum' ABD eski CDC Direktörü Redfield açıklamasında, "O zamanlar başka bir hipotez önerdiğim için ölüm tehditleri aldım, dışlandım. Bunu politikacılardan bekliyordum ama bilim insanlarından değil" dedi.
4.06.2021 Dünya
Öüm tehditleri alıyor! ABD eski CDC direktörü: Salgın laboratuvar kaynaklı
Öüm tehditleri alıyor! ABD eski CDC direktörü: Salgın laboratuvar kaynaklı ABD eski Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) Direktörü Robert Redfield, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının laboratuvar kaynaklı olduğu teorisini dile getirdiği için ölüm tehditleri aldığını belirtti.
3.06.2021 Dünya
Trump'ın sözleri yine bilim insanlarının açıklamalarıyla çelişiyor
Trump'ın sözleri yine bilim insanlarının açıklamalarıyla çelişiyor ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs aşısı ve maske kullanımı konusunda ülkenin üst düzey sağlık yetkilisi tarafından verilen bilgilerle çelişkili açıklamalarda bulundu. Trump, Çarşamba günü yaptığı açıklamada 2020'nin sonunda en az 100 milyon doz aşının ülkesinde dağıtılacağını açıkladı.
17.09.2020 Dünya
'Corona virüsten 200 bin kişi ölebilir' denilmişti! Yeni açıklama geldi...
'Corona virüsten 200 bin kişi ölebilir' denilmişti! Yeni açıklama geldi... Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield, ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında sosyal mesafe kuralına uyum sayesinde ölüm oranının tahmin edilenden daha düşük olabileceğini ortaya koydu.
7.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri