Roberto Firmino

Roberto Firmino

Son dakika roberto Firmino haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan roberto Firmino gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan roberto Firmino haber sayfamızda...

Roberto Firmino

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 241 roberto firmino haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüye 7 milyon euro bonservis
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüye 7 milyon euro bonservis Ara transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Avrupa'nın önemli futbolcularıyla temas kurdu. Sarı-lacivertliler yıldız golcü için 7 milyon euroyu da gözden çıkardı. İşte detaylar...
7.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı golcü! Yılın transferi için görüşmeler başladı
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı golcü! Yılın transferi için görüşmeler başladı Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dünya yıldızı golcü için harekete geçti. Yılın transferini gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertliler görüşmelere başladı. İşte detaylar...
4.01.2024 Fenerbahçe
Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da kazanacağı rakam belli oldu! Sözleşmede özel madde
Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da kazanacağı rakam belli oldu! Sözleşmede özel madde Nuri Şahin'in Dortmund'a imza atmasının ardından Akdeniz ekibiyle anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme detayları belli oldu.
1.01.2024 Antalyaspor
Süper Lig devinden Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'dan ayrılıyor
Süper Lig devinden Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'dan ayrılıyor Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’den ayrılma kararı alan Roberto Firmino için bomba bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Brezilyalı yıldızın peşinde.
1.01.2024 Fenerbahçe
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den Marcao planı! Kiralama formülü
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den Marcao planı! Kiralama formülü Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta Fatih Terim'in göreve getirilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Panathinaikos'un savunma hattına yapacağı takviye doğrultusunda Marcao'yu gündemine aldığı aktarıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar'a Brezilya temsilcisinin teklifte bulunduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların teklifi değerlendirdiği aktarıldı.
30.12.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe Süper Lig'de geride kalan 17 haftanın ardından 18 teknik direktör veda etti. Süper Lig'deki görevinden ayrılan son isimler Nuri Şahin ile Servet Çetin oldu.
30.12.2023 Süper Lig
Goran Dragic'ten basketbola veda kararı!
Goran Dragic'ten basketbola veda kararı! Chicago Bulls'tan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Goran Dragic, parkelere veda ederek emeklilik kararı aldı.
30.12.2023 NBA
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Roberto Firmino'ya Türkiye'den kulüplerin ilgi gösterdiği iddia edildi. Brezilyalı santrforun, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi! Dünya devleri peşinde
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi! Dünya devleri peşinde Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.
5.12.2023 İtalya Serie A
Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı! Juventus'tan bonservis kararı
Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı! Juventus'tan bonservis kararı A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız, Premier Lig devlerini peşinden koşturuyor. Juventus, Kenan Yıldız için bonservis kararını verdi.
Al Ittihad'dan Lautaro Martinez için rekor transfer teklifi! Rakam dudak uçuklattı
Al Ittihad'dan Lautaro Martinez için rekor transfer teklifi! Rakam dudak uçuklattı Suudi Arabistan Pro Ligi temsilcisinin Inter'in Arjantinli golcüsü için tarihi bir teklif yaptığı ileri sürüldü.
12.11.2023 Dünyadan Futbol
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol
Romelu Lukaku'ya Suudi Arabistan'dan rüya gibi teklif!
Romelu Lukaku'ya Suudi Arabistan'dan rüya gibi teklif! Geçen sezon Inter'de Şampiyonlar Ligi Finali'nde forma giyen Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oluyor.
25.08.2023 Dünyadan Futbol
Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha! Al Ahli'den ters köşe transfer hamlesi
Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha! Al Ahli'den ters köşe transfer hamlesi Yaz transfer sezonuna damgasını vuran Suudi Arabistan ekipleri, yıldız futbolcuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Son olarak Atalanta'dan milli futbolcu Merih Demiral'ı kadrosuna katan Al Ahli, bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.
19.08.2023 Dünyadan Futbol
Jürgen Klopp: Sonsuz para her zaman problem yaratır
Jürgen Klopp: Sonsuz para her zaman problem yaratır Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp açıklamalarda bulundu.
Merih Demiral bombası! İşte yeni takımı, kazanacağı rekor ücret belli oldu
Merih Demiral bombası! İşte yeni takımı, kazanacağı rekor ücret belli oldu Transferde Fenerbahçe'nin yanı sıra Premier Lig ekipleri ile de adı anılan milli savunmacının forma giyeceği takım belli oldu. Merih Demiral, kazanacağı yıllık ücret ile Türk futbol tarihine geçecek.
15.08.2023 Dünyadan Futbol
Roberto Firmino şov yaptı! Al Ahli sezona 3 puanla başladı
Roberto Firmino şov yaptı! Al Ahli sezona 3 puanla başladı Suudi Arabistan Ligi'nin 1'inci haftasında Al Ahli, Al Hazem'i 3-1 mağlup etti. Al Ahli'nin yeni transferi Roberto Firmino maça damga vurdu.
11.08.2023 Dünyadan Futbol
Barcelona'dan Suudi Arabistan'a! Transfer resmen açıklandı
Barcelona'dan Suudi Arabistan'a! Transfer resmen açıklandı İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'dan forma giyen Franck Kessie'nin yeni adresi Suudi Arabistan oldu. Al Ahli, Fildişi Sahilli futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.
9.08.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'tan transfer çılgınlığı! Fenerbahçe döneminin 5 katı: 178 milyon euro
Jorge Jesus'tan transfer çılgınlığı! Fenerbahçe döneminin 5 katı: 178 milyon euro Transfer piyasasında adeta fırtınalar estiren ve dünya yıldızlarına verdiği bonservislerle dikkatleri çeken Suudi Arabistan'da Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al-Hilal, harcama şampiyonu oldu. İşte detaylar...
5.08.2023 Dünyadan Futbol
Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek'
Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek' Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Suudi Arabistan'a transfer olan yıldız futbolcularla ilgili konuştu.
30.07.2023 Dünyadan Futbol
Transfer pazarına Suudi Arabistan damgası! Dev kulüplerden korkunç harcama
Transfer pazarına Suudi Arabistan damgası! Dev kulüplerden korkunç harcama Futbola yatırımını artıran Suudi Arabistan'da kulüpler yaz transfer döneminde dünyaca ünlü isimleri transfer etti. İşte dikkat çeken Arap kulüplerinin bu yaz harcadığı çılgın miktarlar...
28.07.2023 Dünyadan Futbol
Riyad Mahrez de Suudi Arabistan'da ter dökecek! Resmi imza
Riyad Mahrez de Suudi Arabistan'da ter dökecek! Resmi imza Manchester City'nin Cezayirli yıldızı Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye transfer oldu.
28.07.2023 Dünyadan Futbol
Ronaldo'dan olay sözler: Türkiye'yi geçecek
Ronaldo'dan olay sözler: Türkiye'yi geçecek Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol kariyerini sürdüren dünyaca ünlü yıldız, gündeme bomba gibi düşecek sözler sarf etti. CR7'nin Celta Vigo hezimetinin ardından Türkiye ile ilgili açıklaması şaşkınlığa neden oldu.
18.07.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Roberto Firmino ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.