Robin Wright

Robin Wright

Son dakika Robin Wright haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Robin Wright gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Robin Wright haber sayfamızda...

Robin Wright

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 robin wright haberi bulunmuştur.
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncunun 19 yaş küçük aşkıyla İtalya kaçamağı! Sokakta öpüşürken görüntülendiler
Ünlü oyuncunun 19 yaş küçük aşkıyla İtalya kaçamağı! Sokakta öpüşürken görüntülendiler İki kez Oscar kazanan usta oyuncu Sean Penn, geçtiğimiz sene Leila George ile boşanmalarının ardından yeni bir aşka yelken açtı. Meslektaşı Olga Korotyayeva ile tatile giden ünlü isim, kaçamak yapmak için İtalya'yı tercih etti. İkili, sokakta el ele yürürken ve öpüşürken görüntülendi.
10.06.2023 Cadde
Kevin Spacey hakkındaki cinsel taciz davasında karar çıktı!
Kevin Spacey hakkındaki cinsel taciz davasında karar çıktı! Şimdilerde 'Star Trek: Discovery' dizisinde rol alan Anthony Rapp, meslektaşı Kevin Spacey tarafından, 14 yaşındayken Broadway'da farklı yer ve zamanlarda cinsel tacize uğradığını iddia etmişti. Rapp, iki Oscar ödüllü Spacey'den 'zihinsel ve duygusal acı' ve iş kaybı için 40 milyon dolar tazminat talep etmişti. Mahkeme jürisi, bir saat 20 dakikada karara vardı.
22.10.2022 Cadde
Oyuncu çift Sean Penn ile Leila George boşanıyor!
Oyuncu çift Sean Penn ile Leila George boşanıyor! Daha önce iki evlilik yapan dünyaca ünlü ABD'li yıldız Sean Penn, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında dünyaevine giren 61 yaşındaki aktör ile kendisinden 32 yaş küçük oyuncu Leila George'un ayrılık kararı aldığı öğrenildi.
16.10.2021 Cadde
Robin Wright ücret eşitsizliği hakkında konuştu
Robin Wright ücret eşitsizliği hakkında konuştu Erkek başrollerin daha fazla ücret aldığını savunan oyuncu Robin Wright, kendisine 'House of Cards' dizisindeki rol arkadaşı Kevin Spacey'den daha az para vermek için sunulan bahaneyi dile getirdi.
17.05.2021 Cadde
Sundance, zamanın ruhunu yakalıyor
Sundance, zamanın ruhunu yakalıyor Bu yıl 29 Ocak’ta başlayacak ‘bağımsız filmlerin platformu’ Sundance Film Festivali, takipçilerini Utah dağlarında değil, pandemi şartlarına uygun olarak ekran başında ağırlayacak. Festivaldeki filmlerin yüzde 50’sinin kadın yönetmenlerin imzasını taşıması ise cinsiyet eşitliği sağlıyor
27.01.2021 Kültür Sanat
Kadın yönetmenler bu yıl da sinemaya damga vuracak
Kadın yönetmenler bu yıl da sinemaya damga vuracak 2020 kadın yönetmenlerin başarılarıyla öne çıktığı bir yıl oldu. Bu yıl da kadın yönetmenlerin imzalarını taşıyan iddialı filmler izleyiciyle buluşacak
18.01.2021 Kültür Sanat
Karaaslan’ın filmi Sundance’te
Karaaslan’ın filmi Sundance’te 28 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 2021 Sundance Film Festivali’nin programı açıklandı.
17.12.2020 Kültür Sanat
Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu nedir, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı oyuncuları kimler?
Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu nedir, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı oyuncuları kimler? Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filmi bu akşam SHOW TV'de yayınlanıyor. İzleyiciler ise film hakkında bilgi almak istiyor. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu nedir, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı oyuncuları kimler? İşte filmi daha önce izlemeyenlerin merak ettiği soruların yanıtları...
31.10.2020 Cadde
Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filmi oyuncuları kimler? Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu
Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filmi oyuncuları kimler? Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu 6 Ekim 2017'de vizyona giren Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filmi bu akşam SHOW TV'de ekrana geliyor. İzleyiciler ise film hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Bilim kurgu ve geirlim türündeki Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin oyuncuları kimler, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı konusu nedir?
8.10.2020 Cadde
‘Forrest Gump’ın yazarı hayatını kaybetti
‘Forrest Gump’ın yazarı hayatını kaybetti 1986 yılında yayımlanan “Forrest Gump” romanının yazarı Winston Groom, önceki gün 77 yaşında hayatını kaybetti. The Guardian’da yer alan habere göre Groom’un ölümü Alabama valisi Kay Ivey tarafından doğrulandı
19.09.2020 Kültür Sanat
Robin Wright ile Clement Giraudet denizde aşka geldi
Robin Wright ile Clement Giraudet denizde aşka geldi Oyuncu Robin Wright ile eşi Clement Giraudet, sosyal izolasyon döneminin bitmesiyle soluğu plajda aldı. Bir süre sörf yapan çift, daha sonra birbirlerini öpücüklere boğdu.
14.06.2020 Cadde
Robin Wright kızıyla Malibu'da! Böyle yardım etti
Robin Wright kızıyla Malibu'da! Böyle yardım etti ABD'li oyuncu Robin Wright (54) ile manken kızı Dylan Penn (29), Anneler Günü'nde plaja indi. Anne-kıza, Wright'ın eşi ve Penn'in erkek arkadaşı eşlik etti.
11.05.2020 Cadde
Everest filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? - Everest Dağı nerede, kaç yüksekliğinde?
Everest filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? - Everest Dağı nerede, kaç yüksekliğinde? Merakla beklenen Everest filmi bu akşam STAR TV'de ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki heyecanla araştırılan Everest filminde kimler oynuyor ve filmin konusu nedir? İşte hem bu soruların yanıtları hem de Everest Dağı ile ilgili filmin çekildiği yer ve zaman ile ilgili ayrıntılar...
27.04.2020 Cadde
Wonder Woman filmi konusu ve başrol oyuncuları!
Wonder Woman filmi konusu ve başrol oyuncuları! Wonder Woman filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2 Haziran 2017 yılında vizyona giren Wonder Woman filminin yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Filmde Amazon prensesi olan Diana Price nam-ı değer Wonder Woman dünyada yaşanan şiddetli çatışmaların yaşandığını Amerikan bir pilottan öğrenir ve mücadele için Amazon'dan ayrılır. Peki Wonder Woman filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
13.11.2019 Gündem
Keyifleri yerinde
Keyifleri yerinde Geçtiğimiz ağustos ayında Clement Giraudet ile dünyaevine giren oyuncu Robin Wright, önceki gün eşiyle Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
19.09.2019 Cadde
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Cadde
Wonder Woman filmi konusu | Wonder Woman filmi başrol oyuncuları
Wonder Woman filmi konusu | Wonder Woman filmi başrol oyuncuları Wonder Woman filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Amazon prensesi Diana Price, nam-ı değer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için bulunduğu toprakları bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. İnsanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır. Peki Wonder Woman filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?
17.06.2019 Gündem
Wonder Woman başrol oyuncusu Gal Gadot kimdir?
Wonder Woman başrol oyuncusu Gal Gadot kimdir? Wonder Woman flimi 2017 yılında vizyona girdi. Aksiyon, fantastik ve macera türündeki film 133 dakika sürüyor. Peki Wonder Woman başrol oyuncusu kim? İşte Wonder Woman filminin konusu.
23.04.2019 Gündem
Sean Penn kimdir?
Sean Penn kimdir? Sean Penn İstanbul'a gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret ile gündeme geldi. Sean Penn, Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin gerçekleştirildiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na geldi. Peki Sean Penn kimdir?
7.12.2018 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
8.11.2018 Cumartesi
Partnerine sahip çıktı!
Partnerine sahip çıktı! Robin Wright, ‘House of Cards’ dizisinde birlikte rol aldığı ve adı taciz iddialarına karışan Kevin Spacey için, “İnsanların değiştiğine, kendilerini yenilediğine ve bir şansı daha hak ettiklerine inanırım” dedi...
5.09.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Robin Wright ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.