Robot Köpek

Robot Köpek

Son dakika robot köpek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan robot köpek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan robot köpek haber sayfamızda...

Robot Köpek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 114 robot köpek haberi bulunmuştur.
Robot köpeğe simit-çay ikram ettiler
Robot köpeğe simit-çay ikram ettiler Pendik’in sokaklarında gezen robot köpek Jidoka Dog vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kimileri robot köpeğe simit ve çay ikram etti, kimileri de kendilerini selamlayan robot köpek ile selamlaştı. Robot köpeğin Pendik sokaklarında gezdiği anlar renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.
12.08.2023 Haberler
Uçakta kaos! Çıkan yangın yolculara dehşeti yaşattı
Uçakta kaos! Çıkan yangın yolculara dehşeti yaşattı Tayvan'dan Singapur'a doğru yola çıkmaya hazırlanan bir uçağın içinde dün yangın çıktı. Bir anda alevlerin arasında kalan yolcular dumandan etkilendi.
12.01.2023 Dünya
Sakar damattan kayınpederine komplo! Önce ayağına sonra kafasına
Sakar damattan kayınpederine komplo! Önce ayağına sonra kafasına Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan bir tamir atölyesinde yaşananlar sosyal medyayı salladı, eşine az rastlanır görüntü milyonlarca kez izlendi. Sakar damadın dükkanı kapatırken yol açtığı olaylar silsilesi, pes dedirtti.
12.01.2023 Dünya
15 bin dolarlık robot köpek, sokak ortasında tekmelendi
15 bin dolarlık robot köpek, sokak ortasında tekmelendi Avustralya'da 15 bin dolar değerindeki robot köpek, yolda yürüyen bir kişinin tekmeli saldırısına uğradı. Askeri arama kurtarma görevleri için tasarlanan robotta 2 bin 500 dolarlık zarar oluştu.
12.01.2023 Dünya
Bilim insanları yeni robot köpeğe 'Marvel' adını verdi: Düz duvara tırmanıyor
Bilim insanları yeni robot köpeğe 'Marvel' adını verdi: Düz duvara tırmanıyor Robot köpekler bir yandan dans videolarıyla birçok kişinin sempatisini kazanırken, bir yandan da silahlanma ihtimalleriyle ürkütücü bir gelecek senaryosu çiziyor. Şimdi de Güney Kore İleri Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'ndeki araştırmacılar, demir ve çelikten yapılmış duvarlara veya tavanlara tırmanabilen 4 ayaklı bir robot geliştirdi.
20.12.2022 Dünya
En gelişmiş robota Türk imzası atacak
En gelişmiş robota Türk imzası atacak Volt Teknoloji, dünyanın en gelişmiş robot köpeklerden olan “Ghost Robotics Vision 60” için yeni özellikler üzerinde çalışacak. Hedefte ise ürünün tamamen yerli olarak üretilmesi var
27.10.2022 Ege
Ege'deki tehdit unsurlarına sürpriz etkisi yaratacak: Sancar SİDA
Ege'deki tehdit unsurlarına sürpriz etkisi yaratacak: Sancar SİDA SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda öne çıkan ürünlerden biri de Yonca Onuk Tersanesi-HAVELSAN ortak yapımı Sancar SİDA'ydı.
27.10.2022 Gündem
Yerli insansız deniz aracı her işi yapan robot köpek
Yerli insansız deniz aracı her işi yapan robot köpek Savunma fuarı SAHA EXPO’ya ilginç teknolojiler damga vuruyor. İstanbul’daki fuarda, Volt Teknoloji’nin getirdiği robot köpek, ses geçirmeyen kumaşlar, yerli insansız deniz aracı, askeri araçlar öne çıkıyor. Fuar, 28 Ekim’e kadar açık.
27.10.2022 Ekonomi
170 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe attı! Kurtarmak için milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı
170 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe attı! Kurtarmak için milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı İçinde yaklaşık 170 milyon dolar (yaklaşık 3 milyar TL) değerinde Bitcoin barındıran sabit diskini yanlışlıkla çöpe atan James Howells, kripto parayı kurtarmak milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı.
27.07.2022 Ekonomi
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor!
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor! Dünya’nın farklı ülkelerinde ilgi ile takip edilen "Robotlar Şehri" müzesi şimdi İstanbul‘da açılıyor. Yeni nesil müze olarak da adlandırılan Robotlar Şehri’nde başta Las Vegas, Pekin, Berlin, Milano ve Tokyo'daki sergilerden en son robot modelleri olmak üzere dünyanın her yerinden 85 farklı robot yer alıyor. Robotlar izleyicilere 30 dakikada bir, 4 teknik performans gösteriyor ve sanal gerçeklik teknolojisini test ediyor.
22.03.2022 Yaşam
Duvar yerine  robot köpek!
Duvar yerine robot köpek! ABD, önceki başkan Donald Trump zamanında yapımına başlanan ve tepki çeken Meksika sınırına duvar projesi yerine “robot köpek” yerleştirmeyi düşünüyor.
5.02.2022 Dünya
Robot köpeğine tasma takan kadın sosyal medyada viral oldu
Robot köpeğine tasma takan kadın sosyal medyada viral oldu İspanya’nın Leon kentinde bir kadın robot köpeğini gezdirirken görüntülendi. TikTok’ta ve Twitter’da paylaşılan görüntüler viral oldu.
12.10.2021 Teknoloji
Boston Dynamics robotu Çernobil'de görüntülendi! 'Bu teknolojiye ihtiyacımız var!'
Boston Dynamics robotu Çernobil'de görüntülendi! 'Bu teknolojiye ihtiyacımız var!' Nükleer atıkların temizlenmesinde robotları kullanmayı hedefleyen bilim insanları, çalışmalara Çernobil’den başladı.
12.10.2021 Teknoloji
Son dakika... New York polisi, tepki çeken robot köpek "Digidog"u kullanmayacak
Son dakika... New York polisi, tepki çeken robot köpek "Digidog"u kullanmayacak New York Polis Teşkilatı (NYPD), gelen tepkiler üzerine tartışmalı robot köpek "Digidog"u artık kullanmayacaklarını açıkladı. New York'un Demokrat milletvekili Alexandria Ocasio Cortez, şubat ayında, Digidog'un düşük gelirli ve beyaz olmayan toplulukları hedef almak için kullanıldığını öne sürerek robotun kullanılmasını kınamıştı.
29.04.2021 Dünya
Boston Dynamics'e Çin'den büyük rakip: AlphaDog geldi!
Boston Dynamics'e Çin'den büyük rakip: AlphaDog geldi! Boston Dynamics, geliştirdiği robotlarla dikkat çekerken Çin'den önemli bir hamle geldi. Boston Dynamics'in çok popüler Spot'una karşı AlphaDog isimli bir robot geliştirildi. Robot köpek, uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor.
13.04.2021 Teknoloji
Çin ordusuna dahil edilen robot köpekler korku salıyor
Çin ordusuna dahil edilen robot köpekler korku salıyor Robotların orduya dahil edilmesine yönelik yeni bir gelişme de Çin'den geldi. Daha önce ABD'nin ve Fransa'nın konu hakkında çalışmalar yaptığı ve farklı yapılardaki robotları ordudaki görev yerlerinde konuşlandırıldığı biliniyor. Test çalışmalarına başlayan Çin de farklı bir robot köpek ordusu kurmaya başladı.
9.04.2021 Haberler
Çin ordusuna dahil edilen robot köpekler korku salıyor
Çin ordusuna dahil edilen robot köpekler korku salıyor Robotların orduya dahil edilmesine yönelik yeni bir gelişme de Çin'den geldi. Daha önce ABD'nin ve Fransa'nın konu hakkında çalışmalar yaptığı ve farklı yapılardaki robotları ordudaki görev yerlerinde konuşlandırıldığı biliniyor. Test çalışmalarına başlayan Çin de farklı bir robot köpek ordusu kurmaya başladı.
9.04.2021 Teknoloji
ABD'nin ardından Avrupa da kullanacak! Geleceğin silahı
ABD'nin ardından Avrupa da kullanacak! Geleceğin silahı İnsansız robotların orduların emrine amade olacağı günleri beklerken, yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD'nin farklı eyaletlerinde kullanılan robot köpeklerin Fransız ordusunda da yeri var.
8.04.2021 Teknoloji
ABD Hava Kuvvetleri yeni bekçi köpeklerini ‘robotlardan seçti’
ABD Hava Kuvvetleri yeni bekçi köpeklerini ‘robotlardan seçti’ Farklı ülkeler robot araçları farklı görevler için bünyesine katmaya devam ediyor. Şimdi ise Ghost Robotics tarafından geliştirilen robot köpek Q-UGV Vision 60 4. Jenerasyon geleceğin aracı olarak karşımıza çıkıyor.
1.04.2021 Teknoloji
Boston Dynamics'ten yeni bir robot geldi: Stretch
Boston Dynamics'ten yeni bir robot geldi: Stretch Ürettiği robotlara farklı ve fonksiyonel özelikleri eklemesiyle dikkat çeken Boston Dynamics, yeni yardımcı robotunu görücüye çıkarttı. Stretch adı verilen robot, Spot ve Atlas gibi eğlenceli ve 'çok hareketli' değil. Depo çözümü olarak geliştirilen robot ağır yükleri kaldırabiliyor olmasıyla bir adım öne çıkıyor.
30.03.2021 Teknoloji
Eskişehirli öğrenci Boston Dynamics ilhamlı "robot köpek" geliştirdi!
Eskişehirli öğrenci Boston Dynamics ilhamlı "robot köpek" geliştirdi! Eskişehir'de özel bir lisenin 12'nci sınıfında öğrenim gören Halid Yıldırım, farklı kullanım alanlarına uygun "robot köpek" geliştirmeyi başardı.
22.03.2021 Teknoloji
Son dakika... Şehirde robot köpek şoku! 'Dehşet içinde izledim'
Son dakika... Şehirde robot köpek şoku! 'Dehşet içinde izledim' Robotların insanların hayatını kolaylaştırması için çalışmalar bir taraftan sürerken Boston Robotics 'in Digidog'u için bir gelişme yaşandı.
21.03.2021 Teknoloji
Hyundai Motors, Boston Dynamics'in hisselerinin %80'inini aldı
Hyundai Motors, Boston Dynamics'in hisselerinin %80'inini aldı Hyundai Motors, Boston Dynamics’in kontrolünü devralmak için ana firma olan SoftBank’e yaklaşık 1 milyar dolar ödeme yapacak. Bu alışverişin ardından ana firma Softbank, Boston Dynamics’in hisselerinin %20’sine sahip olmaya devam edecek.
18.12.2020 Teknoloji
Robot köpek ve insansı Atlas Koreli mi oluyor?
Robot köpek ve insansı Atlas Koreli mi oluyor? Robot köpekleri ve takla atan insansı robotlarıyla dikkatleri üzerine çeken Amerikalı teknoloji şirketi Boston Dynamics’in Güney Koreli otomotiv devi Hyundai’ye satıldığı iddia edildi. 
11.12.2020 Ekonomi
Hyundai Robot Köpeği Satın Alacak
Hyundai Robot Köpeği Satın Alacak Dünyaca ünlü robot köpek Spot’ın üreticisi Boston Dynamics firmasının sahibi Softbank, Boston Dynamics’i Hyundai’ye satmaya hazırlanıyor. Satışın 1 milyar dolar değerinde olması bekleniyor.
27.11.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Robot Köpek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.