Rockstar Games

Rockstar Games

Son dakika rockstar games haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rockstar games gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rockstar games haber sayfamızda...

Rockstar Games

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 rockstar games haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS)
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS) Oyun sektörünün popüler isimlerinden GTA’nın en efsane serisi hiç şüphesiz Vice City’dir. 2002 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran GTA Vice City yaklaşık 20 yıldır hala severek oynanıyor. Oyun severler GTA Vice City hileleri ile görevlerini hızlıca tamamlayabiliyor. GTA serisinin en efsane oyunlarından Vice City’de araba, helikopter, ölümsüzlük, motor hilesi gibi şifreler ile oyun daha eğlenceli hale getiriliyor. Ancak oyunda para hilesi olmasa da kazanmak için bazı yöntemler bulunuyor. GTA PC ve PS helikopter, ölümsüzlük, para, araba, polis, tank hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız GTA Vice City hileleri 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Fenomen oyun GTA’nın sırları
Fenomen oyun GTA’nın sırları Video oyunu serisi GTA’nın yeni versiyonu “GTA 6”nın fragmanının izlenme rekoru kırması üzerine dünya çapındaki bu popülaritenin arkasına ışık tuttuk.
10.12.2023 Dünya
GTA 6 İLK FRAGMAN YAYINLANDI! GRAND THEFT AUTO (GTA 6) ne zaman çıkacak, fiyatı ne olacak? İşte fragmandan ilk izlenimler...
GTA 6 İLK FRAGMAN YAYINLANDI! GRAND THEFT AUTO (GTA 6) ne zaman çıkacak, fiyatı ne olacak? İşte fragmandan ilk izlenimler... GTA 6'nın ilk trailer'ı yayınlandı. Rockstar Games'in dünyaca ünlü oyunu Grand Theft Auto ya da dünyada bilinen adıyla GTA 6 yeni oyunu için müjdeli haber geldi. İlk fragman yayınlanırken fragmanda dikkat çeken ilk kadın karakter Lucia öne çıktı. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç para olacak, PC'de olacak mı?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı Video oyun meraklılarının heyecanla beklediği “Grand Theft Auto VI” (GTA 6) yüzünü gösterdi. Dünyanın en popüler oyunları arasında olan GTA 6’nın son sürümü için resmi bir fragman yayınlandı. Fragmana göre oyun 2025 yılında piyasaya çıkacak ve ilk kadın ana karaktere sahip olacak.
6.12.2023 Ekonomi
GTA 4 Hileleri: GTA IV Araba, Ölümsüzlük, Para, Tank, Paraşüt ve Polis Hilesi ve Tüm Şifreleri
GTA 4 Hileleri: GTA IV Araba, Ölümsüzlük, Para, Tank, Paraşüt ve Polis Hilesi ve Tüm Şifreleri Oyun dünyasına damgasını vuran v Grand Tehft Auto IV daha oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Büyük küçük herkesin oynadığI oyunlardan serisinin en sevilenleri arasında yer alan GTA 4’ün zorlu görevlerinden kurtulmak isteyenler için hileleri bulunuyor. 2008 yılında piyasaya sürülen GTA 4 serisinde araba, ölümsüzlük ve polisten kurtulma gibi hileleri ile görevler hızlıca ve kolayca geçilebiliyor. PC’nin yanı sıra PlayStation’da (PS) da hileler aktif edilebiliyor. Grand Theft Auto IV araba, ölümsüzlük ve polis hilesi için GTA 4 Hileleri içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi GTA serisinin üçüncü oyunudur. Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan ve hala günümüzde oynanmaya devam eden GTA 3 2001’de yayımlanmıştır. Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen GTA 3’ü daha eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, silah, helikopteri ölümsüzlük, para ve tank gibi hileleri bulunur. Bunun yanı sıra GTA 3 hileleri ile oyunda geçilmesi zor görevlerin tamamlanmasına yardımcı olur. GTA 3 araba, helikopter ve ölümsüzlük hilesi için “GTA 3 Hileleri” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Max Payne 3 sistem gereksinimleri - Max Payne 3 minimum pc özellikleri
Max Payne 3 sistem gereksinimleri - Max Payne 3 minimum pc özellikleri Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen Max Payne 3, oyunseverlerin favori oyunlarındna bir tanesi. Peki Max Payne 3 oyununun sistem gereksinimleri ve minimum pc özellikleri neler? İşte cevabı!
5.07.2020 Oyun
Türkiye'de oyunlara olan ilgi ikiye katlandı!
Türkiye'de oyunlara olan ilgi ikiye katlandı! Türk Telekom’un oyun platformu Playstore’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında satışlar yüzde 100 arttı.
5.06.2020 Oyun
Playstore'dan bayrama özel indirim
Playstore'dan bayrama özel indirim Türk Telekom, oyun platformu Playstore’daki birçok oyunu indirimli fiyatlarla sunuyor. Playstore’da seçili oyunlar 22-30 Mayıs tarihleri arasında yüzde 80’e varan indirimlerle oyun severleri bekliyor.
22.05.2020 Oyun
Ücretsiz olan GTA 5'in sunucuları çöktü!
Ücretsiz olan GTA 5'in sunucuları çöktü! Dünyanın en sevilen oyunlarından biri olan GTA 5, geçtiğimiz hafta Epic Games tarafından ücretsiz oldu. Epic Games'in 150 liralık oyunu, ücretsiz dağıtmasıyla birlikte,yoğun ilgi gören GTA 5'in sunucuları bu yoğunluğa dayanamadı ve çöktü.
18.05.2020 Oyun
GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!
GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı! Son zamanlarda Rockstar Games tarafında hareketli günler yaşanıyor. GTA 6'dan sonra kapanacağı konuşulan Rockstar Games'ten şu ana kadar resmi bir açıklama olmasa da, Avusturya merkezli bir oyun sitesi, GTA 6'nın fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı!
27.01.2020 Oyun
Rockstar Games kapanıyor mu?
Rockstar Games kapanıyor mu? Son zamanlarda oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından biri olan GTA 6'dan üzücü bir haber geldi. İddialara göre GTA 6'nın duyurulmasından sonra Rockstar Games kapanacak.
3.01.2020 Oyun
GTA 6'nın çıkış tarihi açıklandı mı?
GTA 6'nın çıkış tarihi açıklandı mı? Dünya genelinde en beğenilen ve en çok satan oyunlardan biri olan GTA serisinin yeni oyunu uzun bir süredir bekleniyor. Henüz Rockstar Games tarafından resmi bir açıklama gelmedi fakat City Morgue isimli topluluktan önemli bir paylaşım geldi.
20.11.2019 Oyun
Rockstar GTA 6'yı geliştirecek çalışan arıyor!
Rockstar GTA 6'yı geliştirecek çalışan arıyor! Uzun zamandır beklenen GTA 6 hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Rockstar Games'in alt kuruluşlarından olan, Rockstar Leeds, yeni bir işe alım süreci başlattı ve bu süreç büyük ihtimalle GTA 6 için.
4.11.2019 Oyun
Red Dead Redemption2'nin PC sürümünün grafikleri nasıl olacak?
Red Dead Redemption2'nin PC sürümünün grafikleri nasıl olacak? Geçtiğimiz hafta PC'ye geleceği açıklanan Red Dead Redemption 2'den yeni bilgiler ve görseller gelmeye devam ediyor. 5 Kasım 2019'da piyasaya sürülecek oyunun PC grafikleri nasıl olacak?
10.10.2019 Oyun
Red Dead Redempton 2'nin PC sistem gereksinimleri ve fiyatı belli oldu!
Red Dead Redempton 2'nin PC sistem gereksinimleri ve fiyatı belli oldu! Geçtiğimiz sene Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen Red Dead Redemption 2, yılın en iyi oyunlarından biri olarak seçilmişti. Grafikleri, senaryosu ve açık dünyada barındırdığı bir çok etken sayesinde kısa sürede bir çok başarıya ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta Red Dead Redemption 2 PC'ye de duyurulmuştu. Şimdi ise PC sistem gereksinimleri ve fiyatı ortaya çıktı.
10.10.2019 Oyun
Red Dead Redemption 2'den PC oyuncularına müjde!
Red Dead Redemption 2'den PC oyuncularına müjde! Geçtiğimiz yılın en başarılı oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 yalnızca konsollara çıkmıştı ve PC'ye gelip gelmeyeceği büyük merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde kendi oyun servisini duyuran Rockstar sürpriz bir şekilde Red Dead Redemption 2'yi PC için duyurdu! Red Dead Redemption 2 PC'ye ne zaman gelecek?
7.10.2019 Oyun
Rockstar GTA ile ilgili bir duyuru yapabilir!
Rockstar GTA ile ilgili bir duyuru yapabilir! Take-Two Interactive'ye bağlı olan Rockstar Games bildiğiniz gibi GTA serisinin ve Red Dead Redemption'un yapımcısı. Uzun zaman aralıklarıyla piyasaya oyun sürseler de bu oyunlar gerçekten kaliteli oluyor ve adından çokça bahsettiriyor. Rockstar Games, Avustralya'da aldığı bir sertifika yeni bir GTA oyununun duyurulabileceği yönünde dedikoduların çıkmasına yol açtı.
27.09.2019 Oyun
GTA nedir? GTA oyunu nasıl ortaya çıktı? Tarihi ve açılımı
GTA nedir? GTA oyunu nasıl ortaya çıktı? Tarihi ve açılımı Tarihin en ünlü oyunlarından biri olan GTA nedir? GTA oyunu nasıl ortaya çıktı? GTA açılımı nedir? Oyunun ortaya çıkış süreci, gelişimi ve hakkında detaylı bilgilere gözatalım.
22.01.2019 Trend
Red Dead Redemption 2, dünya çapında 17 milyondan fazla kopya sattı
Red Dead Redemption 2, dünya çapında 17 milyondan fazla kopya sattı Vahşi Batı video oyunu Red Dead Redemption 2 (RDR2), bir hafta içerisinde 17 milyonun üzerinde kopya sattı. İlk Red Dead Redemption oyununun 15 milyon satışa ulaşması için ise sekiz yıl geçmesi gerekmişti.
8.11.2018 Oyun
Red Dead Redemption 2'de öne çıkan detaylar neler?
Red Dead Redemption 2'de öne çıkan detaylar neler? 8 yıllık hasret bitiyor… Çıktığı ilk günden bu yana tüm oyun camiasının sevgisini ve saygısını kazanan, yıllar geçtikçe gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında sayılmaya başlayan Red Dead Redemption’ın devam oyunu 26 Ekim’de satışa sunulacak. Uzun zamandır beklenen ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk oynanış videosu ile heyecanın doruk noktasına ulaştığını söyleyebiliriz. Temel oynanış mekaniklerinin tanıtıldığı bu tanıtım serisinin ilk videosunda sayısız yenilik görebiliyoruz. İşte Red Dead Redemption 2'de öne çıkan detaylar…
13.08.2018 Oyun
GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak?
GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) ne zaman piyasaya çıkacağı uzun zamadır konuşuluyor. En son GTA 6'nın 2019'da çıkacağı yorumları yapılıyordu. Rockstar Games, konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.
4.07.2018 Teknoloji
Red Dead Redemption 2'nin fiyatı cep yakıyor
Red Dead Redemption 2'nin fiyatı cep yakıyor Red Dead Redemption 2, ön siparişe açıldı. 26 Ekim’de piyasaya çıkacak Red Dead Redemption 2'nin fiyatı ise epey konuşulacak. Oyun PlayStation Store ve Xbox Games Store'da 369 TL’ye satılacak.
8.06.2018 Teknoloji
Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yolda
Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yolda Red Dead Redemption 2'nin üçüncü fragmanı 2 Mayıs'ta geliyor. Diğer fragmanlarda oyunun ana karakteri ve hikayeye yönelik bilgiler veren Rockstar Games, yeni fragmanda oynanış mekaniklerine değinebilir.
1.05.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Rockstar Games ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.