Rocky

Rocky

Son dakika rocky haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rocky gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rocky haber sayfamızda...

Rocky

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 553 rocky haberi bulunmuştur.
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?'
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Santa Monica'da görüntülendi. Rihanna'nın yeni tarzı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa' ve Vietnam Savaşı gazisi 'John Rambo' karakterleriyle hafızalara kazındı. Dünyaca ünlü oyuncu, son olarak beş yıl önce sevenlerinin karşısına çıktığı ikonik aksiyon serisinde kendisinin yerini almasını istediği meslektaşını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi!
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi! Carl Weathers, 'Rocky' (1976) filminde Sylvester Stallone'un canlandırdığı Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa'nın rakibi 'Apollo Creed' rolüyle hafızalarda yer etti. 1979, 1982 ve 1985'teki serinin devam filmlerinde de kamera karşısına geçen ABD'li aktör, 76 yaşında hayatını kaybetti.
3.02.2024 Cadde
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri Evcil hayvan sahipleri aileye yeni katılan dostları için en güzel isimleri vermeyi istiyor. Rengarenk pulları minik ve sevimli halleri ile akvaryum balıkları için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Rengine ve karakterine göre isim vermeyi düşünenler için hazırladığımız balık isimleri ile ilgili içerikte akvaryum balıklarına verilebilecek isim önerilerini bulabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
44 yaşında anne olmuştu! Oğlunun plasentasından yapılan hapları kullanıyor
44 yaşında anne olmuştu! Oğlunun plasentasından yapılan hapları kullanıyor 'Keeping Up with the Kardashians' adlı reality şovuyla tanınan Kourtney Kardashian, geçtiğimiz ayın başlarında Travis Barker ile evliliğinden dünyaya gelen, Rocky adını verdikleri oğlunu kucağına almıştı. Ünlü isim, sağlığa iyi geldiğini öne sürerek; bebeğinin plasentasından yapılan hapları kullanmaya başladığını açıkladı.
2.12.2023 Cadde
ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız!
ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız! ABD'li rapçi ASAP Rocky ile Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın mutlu birliktelikleri 2020 yılından beri devam ediyor. Ünlü çift, özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor. ASAP Rocky, gizlice evlendikleri konuşulan iki çocuğunun annesi Rihanna ile ilişki hakkında açıklama yaptı.
21.11.2023 Cadde
Rihanna'nın üçüncü bebeğini beklediği iddiası olay oldu! 'Hürrem Sultan'a bağladı iyice'
Rihanna'nın üçüncü bebeğini beklediği iddiası olay oldu! 'Hürrem Sultan'a bağladı iyice' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. son olarak ortaya atılan, ünlü ismin üçüncü bebeğini beklediği iddiası; sosyal medyada gündem oldu.
15.11.2023 Cadde
Sylvester Stallone kaybettiği oğlu hakkında konuştu! 'Rocky V' itirafı dikkat çekti
Sylvester Stallone kaybettiği oğlu hakkında konuştu! 'Rocky V' itirafı dikkat çekti 'Rocky', 'Rambo' ve 'Cehennem Melekleri' serilerinin yıldızı Sylvester Stallone, hayatı ve 50 yılı aşkın oyunculuk kariyerine odaklanan 'Sly' adlı belgeselle gündemde. İtalyan kökenli ABD'li aktör, 1974-1985 yılları arasında evli kaldığı Sasha Czack'la ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Sage'in 36 yaşındayken 'yıkıcı' ölümünden bahsetti ve ebeveynlik pişmanlıklarına dair itirafta bulundu.
9.11.2023 Cadde
A101 KASIM AYI İNDİRİMLERİ 🛒 A101 aktüel ürünler 9 Kasım kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Döküm Tencere, Çamaşır Makinesi, Dik Şarjlı Süpürge, Elektrikli Motorlu Bisiklet...
A101 KASIM AYI İNDİRİMLERİ 🛒 A101 aktüel ürünler 9 Kasım kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Döküm Tencere, Çamaşır Makinesi, Dik Şarjlı Süpürge, Elektrikli Motorlu Bisiklet... A101 mağazalarında her hafta Perşembe gününü özel onlarca farklı ürün Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile satışa sunuluyor. Bu Perşeme A101 mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında yine her zaman olduğu gibi TV, Beyaz Eşya çeşitleri, Cam Ürünler, Tava ve Tencere ürünleri, Cep Telefonu, Yazıcı, Blender Set, Kurutma Makinesi gibi ürünler yer alıyor. İşte A101 mağazalarında bu hafta satışa çıkacak ürünler...
7.11.2023 Bilgi Rehberi
Kardashian'lara yeni bebek! Kourtney dördüncü kez anne oldu
Kardashian'lara yeni bebek! Kourtney dördüncü kez anne oldu 'Keeping Up with the Kardashians' reality şovuyla tanınan Kourtney Kardashian, hamilelik döneminde bebeği hayati tehlike yaşayınca apar topar ameliyata alınmıştı. Daha sonra bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı. Anne karnında geçirdiği operasyonla hayata tutunan Rocky adlı erkek bebek dün dünyaya geldi.
5.11.2023 Cadde
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada!
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada! Aksiyon meraklıları için heyecan verici gelişme... 'Cehennem Melekleri' (The Expendable) serisinde başrolleri paylaşan ikili yeniden bir araya geliyor. 'Rocky' ve Rambo'daki ikonik rolleriyle tanınan Sylvester Stallone ile aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ın iş birliğine dair ayrıntılar ortaya çıktı.
31.10.2023 Cadde
Rihanna sahnelere dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı
Rihanna sahnelere dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı ABD'li rapçi ASAP Rocky ile Rihanna, geçtiğimiz aylarda ikinci bebeklerini kucaklarına almıştı. dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, sahnelere gösterişli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Rihanna, son olarak rekor bir anlaşma yaptı.
24.10.2023 Cadde
Pera’da ‘Ritmik Kâbuslar’ zamanı!
Pera’da ‘Ritmik Kâbuslar’ zamanı! Pera Film, kökeni pagan geleneklerine dayanan ve tüm dünyada popüler kültürün parçası hâline gelen Cadılar Bayramı’na özel bir programı sinemaseverlerle buluşturuyor.
20.10.2023 Kültür Sanat
'Rocky' serisinin yıldızı hayatını kaybetti!
'Rocky' serisinin yıldızı hayatını kaybetti! Bir döeneme damga vuran 'Rocky' serisinde Sylvester Stallone tarafından canlandırılan Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie Pennino rolüyle tanınan oyuncu Burt Young, yaşama veda etti.
19.10.2023 Cadde
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya Siyasetten ekonomiye, teknolojiden pop kültürüne kadar refaha yönelik pek çok yeniliğin yaşandığı 1980’ler dünyayı değiştiren 10 yıl oldu. 21. yüzyılın ilk çeyreğine damga vuran bu yıllardaki değişimi Milliyet okurları için hazırladık...
18.10.2023 Gündem
'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu
'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu İtalyan kökenli ABD'li aktör Sylvester Stallone, 'Rocky' ve 'Rambo' gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasında yer alıyor. 77 yaşındaki oyuncu, 2019 yapımı 'Last Blood'da beşinci kez izleyici karşısına çıktığı Rambo serisine geri dönme olasılığı hakkında samimi bir itirafta bulundu. 'John Rambo'nun savaş günleri büyük olasılıkla geride kaldı.
20.09.2023 Cadde
Rihanna'nın ikinci oğlunun adı ortaya çıktı!
Rihanna'nın ikinci oğlunun adı ortaya çıktı! ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz ay ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çiftin oğlunun adı ise dün ortaya çıktı.
8.09.2023 Cadde
Rihanna ikinci kez anne oldu! Gizlice doğum yapmış
Rihanna ikinci kez anne oldu! Gizlice doğum yapmış Uzun süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan Rihanna, ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Gizlice doğum yaptığı öğrenilen dünyaca ünlü şarkıcının bebeğinin cinsiyeti açıklanırken; adı hakkında da bir ipucu verildi.
23.08.2023 Cadde
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu ABD’nin Colorado eyaletinde “sistemden izole” yaşamaya çalışan üç kişinin öldüğü tespit edildi.
27.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rocky ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.