Rodrigue Beaubois

Rodrigue Beaubois

Son dakika Rodrigue Beaubois haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rodrigue Beaubois gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rodrigue Beaubois haber sayfamızda...

Rodrigue Beaubois

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 rodrigue beaubois haberi bulunmuştur.
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti.
EuroLeague'de Anadolu Efes, Olympiakos'u devirdi!
EuroLeague'de Anadolu Efes, Olympiakos'u devirdi! Anadolu Efes, THY EuroLeague'nin 30. haftasında evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 85-72 mağlup etti.
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti!
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Anadolu Efes, Barcelona'yı 98-74'lük skorla mağlup etti.
Anadolu Efes, Panathinaikos engeline takıldı!
Anadolu Efes, Panathinaikos engeline takıldı! Turkish Airlines EuroLeague'in 20'nci haftasında Panathinaikos, Anadolu Efes'i 83-76 mağlup etti.
Anadolu Efes, Darüşşafaka Lassa engeline takılmadı!
Anadolu Efes, Darüşşafaka Lassa engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında Anadolu Efes, Darüşşafaka Lassa'yı 85-78 mağlup etti.
Türk derbisi öncesi Erdem Can ve Jasikevicius'tan açıklamalar
Türk derbisi öncesi Erdem Can ve Jasikevicius'tan açıklamalar Turkish Airlines EuroLeague'deki Türk derbisinde Anadolu Efes, yarın Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. Dev karşılaşma öncesi Erdem Can ve Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.12.2023 Futbol
Panathinaikos maçı öncesi Anadolu Efes'te sakatlık krizi! 6 eksik birden
Panathinaikos maçı öncesi Anadolu Efes'te sakatlık krizi! 6 eksik birden Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftasına Panathinaikos ile başlayacak olan Anadolu Efes'te sakatlık krizi yaşanıyor. Mücadele öncesi lacivert-beyazlı takımda 6 eksik bulunuyor.
Anadolu Efes'e sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber
Anadolu Efes'e sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile karşılaşmaya hazırlanan Anadolu Efes'e 2 yıldızından kötü haber geldi.
Anadolu Efes, Partizan engeline takılmadı!
Anadolu Efes, Partizan engeline takılmadı! Turkish Airlines Euroleague'in 10'uncu haftasında Anadolu Efes, Partizan'ı 100-94 mağlup etti.
Anadolu Efes'ten Pınar Karşıyaka'ya 101 sayı!
Anadolu Efes'ten Pınar Karşıyaka'ya 101 sayı! Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında Pınar Karşıyaka'yı 101-85 mağlup etti.
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Ergin Ataman gözyaşlarıyla veda etti! Fenerbahçe Beko itirafı: Karakterimizi hatırladık
Ergin Ataman gözyaşlarıyla veda etti! Fenerbahçe Beko itirafı: Karakterimizi hatırladık Anadolu Efes kariyerindeki son maçına çıkan Ergin Ataman, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmalarını değerlendirdi. Veda mesajında gözyaşlarını tutamayan Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'ya 42 sayıyla mağlup oldukları maça değindi.
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Türkiye Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonunda final serisi bu akşam oynanacak ilk maçla başlıyor. 15 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanına sahip olan Anadolu Efes ile en son 2014-15 sezonunda şampiyon olan ve 2 şampiyonluğu bulunan İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka müzelerine yeni bir kupa eklemek için karşı karşıya gelecek. Toplamda 5 maç üzerinden oynanacak final serisinde 3 galibiyete ulaşan takım 2022-23 sezonunun şampiyonu olacak.
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti!
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023 Basketbol
Anadolu Efes seride avantajı kaptı!
Anadolu Efes seride avantajı kaptı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off turu ilk maçında Anadolu Efes, sahasında Darüşşafaka'yı 104-94 mağlup etti.
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Fenerbahçe başantrenörü Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi!
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Fenerbahçe başantrenörü Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi! Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederken mücadele sonunda başanternör Ergin Ataman'dan rakip koç Dimitris Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi geldi
Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko galibiyeti! Micic sedye ile çıktı
Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko galibiyeti! Micic sedye ile çıktı Türkiye Basketbol Süper Ligi erteleme maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 96-91 mağlup etti. Anadolu Efes'te Vasilije Micic şoku yaşandı. Sedya ile çıkan Sırp yıldız gözyaşlarını tutamadı.
Yunan basını duyurdu! Ergin Ataman, Anadolu Efes'ten Panathinaikos'a yıldız ismi de götürüyor
Yunan basını duyurdu! Ergin Ataman, Anadolu Efes'ten Panathinaikos'a yıldız ismi de götürüyor Anadolu Efes'ten sezon sonunda ayrılacak olan Ergin Ataman, Panathinaikos ile anlaşma sağladı. Resmi imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor. Yunan basını, Ataman'ın Anadolu Efes'ten bir ismi de Panathinakos'a götürebileceğini yazdı.
30.04.2023 Basketbol
Ergin Ataman'ın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı! Bu iş uzadı
Ergin Ataman'ın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı! Bu iş uzadı Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'ın kısa süre içinde Panathinaikos'a resmi imzayı atması bekleniyor. Tecrübeli başantrenörün menajeri Misko Raznatovic çarpıcı açıklamalarda bulundu. Raznatovic, Ataman'ın Panathinaikos'a imza süreci ve öncesinde yaşananları anlattı.
Ergin Ataman'dan Panathinaikos'a efsane kadro! Transfer için yıldızlar listede
Ergin Ataman'dan Panathinaikos'a efsane kadro! Transfer için yıldızlar listede Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşma sağlayan Ergin Ataman'ın Yunan temsilcisinin kadrosunda önemli değişiklikler yapacağı öne sürüldü. Ergin Ataman'ın transfer listesindeki yıldızlar netlik kazandı.
Ergin Ataman maç bitmeden soyunma odasına gitti! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçında ortalık karıştı
Ergin Ataman maç bitmeden soyunma odasına gitti! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçında ortalık karıştı Turkish Airlines Euroleague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko'nun kazandığı maçın son 3 saniyesinde ortalık karıştı. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman karşılaşma bitmeden soyunma odasına gitti.
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet Turkish Airlines Euroleague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 103-86'lık skorla mağlup etti. Lacivert-beyazlıların play-off şansı kalmadı.
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 33. hafta maçında bu akşam Ataşehir'de karşılaşacak. Avrupa'daki Türk derbisi play-off hesapları açısından da oldukça büyük öneme sahip.
Anadolu Efes - Olimpia Milano: 89-69
Anadolu Efes - Olimpia Milano: 89-69 Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in 31'inci hafta karşılaşmasında İtalya ekibi Olimpia Milano'yu sahasında 89-69 mağlup etti. Bu sonucun ardından Anadolu Efes, 15'inci galibiyetini elde ederken Olimpia Milano 17'nci mağlubiyetini aldı.

Benzer Haber Etiketleri

Rodrigue Beaubois ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.