Rojda Demirer

Rojda Demirer

Son dakika Rojda Demirer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rojda Demirer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rojda Demirer haber sayfamızda...

Rojda Demirer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 219 rojda demirer haberi bulunmuştur.
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti Oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda otururken yaşadığı talihsizliği sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Duvarına kurşun isabet eden oyuncu, vakit kaybetmeden polisi aradı. Mukavelat, yaşadıklarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:
25.08.2023 Cadde
Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak'tan dudak dudağa poz! 'Zirvedeydik bugün'
Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak'tan dudak dudağa poz! 'Zirvedeydik bugün' İki yıl önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak'ın birlikteliği dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çift son olarak, çıktıkları İsveç tatilinden paylaştıkları romantik pozlarıyla gündeme geldiler.
10.07.2023 Cadde
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Didem Balçın, Avukat Can Aydın ile Mayıs 2020'de nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı.
9.05.2023 Cadde
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı! Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldı. Oyuncu Pınar Deniz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
6.03.2023 Cadde
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Dilin Döğer'den 'Zeynep' üzerine samimi açıklamalar
Dilin Döğer'den 'Zeynep' üzerine samimi açıklamalar Kanal D’nin; her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi 'O Kız', ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
24.01.2023 Cadde
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar Her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı kanal D dizisi 'O Kız', ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar Her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı kanal D dizisi 'O Kız', ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Cadde
Tango yapacaklar
Tango yapacaklar Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer, ‘O Kız’ dizisindeki tango sahnesiyle konuşulacak.
7.12.2022 Cadde
Dengeleri değiştirdi
Dengeleri değiştirdi Kanal D’nin, sevilen dizisi ‘O Kız’, yayınlanan yeni bölümüyle yine çok ses getirdi.
25.11.2022 Cadde
'O Kız'da Zeynep’in annesi Melek aslında kim?
'O Kız'da Zeynep’in annesi Melek aslında kim? Kanal D’nin; her çarşamba akşamı ekrana gelen, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi 'O Kız', yayınlanan yeni bölümü ile yine çok ses getirdi. Melek’in gelişi tüm dengeleri değiştirirkeni dizinin finaline ise Doruk’un Ozan ve Sitare’yi yakalaması damga vurdu.
24.11.2022 Televizyon
'O Kız'da Zeynep’in annesi Melek aslında kim?
'O Kız'da Zeynep’in annesi Melek aslında kim? Kanal D’nin; her çarşamba akşamı ekrana gelen, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi 'O Kız', yayınlanan yeni bölümü ile yine çok ses getirdi. Melek’in gelişi tüm dengeleri değiştirirkeni dizinin finaline ise Doruk’un Ozan ve Sitare’yi yakalaması damga vurdu.
24.11.2022 Cadde
Dengeler değişiyor
Dengeler değişiyor Kanal D’nin, her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi ‘O Kız’a Rojda Demirer, Melek karakteriyle dahil oldu.
19.11.2022 Cadde
‘O Kız’a dahil oldu
‘O Kız’a dahil oldu Rojda Demirer, Kanal D’de ekrana gelen ‘O Kız’ dizisine dahil oldu.
15.11.2022 Cadde
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten renkli kareler
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten renkli kareler Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte gösteri dünyasının ünlü simaları, rotayı tatil beldelerine çevirdi; kimi Bodrum'a gitti, kimi Çeşme'ye kimi ise Marmaris'i tercih etti. İşte masmavi denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran ünlüler ve objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
9.08.2022 Cadde
Üç Kız Kardeş Türkan ölüyor mu? Özgü Kaya diziden ayrılıyor mu?
Üç Kız Kardeş Türkan ölüyor mu? Özgü Kaya diziden ayrılıyor mu? Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı yeni bölümde intihar ediyor. Somer'in kollarına görülen Türkan'ın dizideki varlığı da gündeme geldi. Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya diziden ayrılacak mı? Türkan intihar mı etti?
31.05.2022 Cadde
Son Nefesime Kadar dizisi neden final oldu? Son Nefesime Kadar bitti mi?
Son Nefesime Kadar dizisi neden final oldu? Son Nefesime Kadar bitti mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümde ekran macerasını noktaladı. Dizi Happy Valley adlı yapımdan uyarlanmıştı. Peki, Son Nefesime Kadar dizisi neden bitti?
23.03.2022 Cadde
SON NEFESİME KADAR FİNAL Mİ, NEDEN BİTİYOR? Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman bitiyor? İşte, oyuncuları ve konusu...
SON NEFESİME KADAR FİNAL Mİ, NEDEN BİTİYOR? Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman bitiyor? İşte, oyuncuları ve konusu... Son Nefesime Kadar dizisi her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleri ile seyirci ile buluşuyor. Dizi polisiye ve dram türündedir. Başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay yer alıyor. Peki, Son Nefesime Kadar dizisi final mi, ne zaman bitiyor?
22.03.2022 Cadde
SON NEFESİME KADAR OYUNCULARI ROLLERİ || Son Nefesime Kadar dizisi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi gün?
SON NEFESİME KADAR OYUNCULARI ROLLERİ || Son Nefesime Kadar dizisi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi gün? Son Nefesime Kadar oyuncuları, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay yer alıyor. Polisiye dram türündeki dizi Son Nefesime Kadar'ın oyuncuları kadar konusu da dikkat çekiyor. Peki, hangi diziden uyarlandı?
9.03.2022 Cadde
Son Nefesime Kadar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Son Nefesime Kadar dizisi hangi diziden uyarlama?
Son Nefesime Kadar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Son Nefesime Kadar dizisi hangi diziden uyarlama? Fox TV ekranında yayımlanan yeni dizi Son Nefesime Kadar bu akşam tekrar bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın yer aldığı dizi Son Nefesime Kadar ilk iki bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen iki bölümü ile izleyiciden tam not alan Son Nefesime Kadar dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakterlerinin yanı sıra dizinin hangi diziden uyarlandığı ise bir diğer merak konusu! İşte Son Nefesime Kadar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
5.03.2022 Cadde
Üç Kız Kardeş Türkan kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Özgü Kaya kimdir, dizileri neler?
Üç Kız Kardeş Türkan kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Özgü Kaya kimdir, dizileri neler? Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandırıyor. Dizide ailenin en büyük kızı olan Özgü Kaya, İstanbul'da doğdu. Oyunculuğa dair ilk deneyimini Adı Efsane adlı dizi ile elde etti. Peki, Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya nereli, boyu ve yaşı kaç?
28.02.2022 Cadde
'Son Nefesime Kadar' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Son Nefesime Kadar' dizisinin yayın tarihi belli oldu BBC’nin BAFTA ödüllü 'Happy Valley' dizisinin Türkiye uyarlaması olarak, Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 'Son Nefesime Kadar' dizisinin yayın tarihi belli oldu.
17.02.2022 Cadde
En güzel 40!
En güzel 40! Sedef Avcı, 40 yaşına girdi.
24.01.2022 Cadde
Rojda Demirer: Gölge etme başka ihsan istemem
Rojda Demirer: Gölge etme başka ihsan istemem Son olarak Maraşlı dizisinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer tatil pozuyla hayranlarını mest etti. Rojda Demirer bikinisinin ipini çözüp güneşlendi.
30.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rojda Demirer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.