Rojin

Rojin

Son dakika Rojin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rojin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rojin haber sayfamızda...

Rojin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 337 rojin haberi bulunmuştur.
Mardin'de midibüs ile TIR çarpıştı: 18 yaralı
Mardin'de midibüs ile TIR çarpıştı: 18 yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde özel halk otobüsü olarak kullanılan midibüs ile TIR'ın çarpıştığı kazada 18 kişi yaralandı.
6.04.2024 Haberler
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı Beyköy'de halk otobüsünün beton elektrik direğine çarptığı bildirilirken bir kaza haberi de Kızıltepe'den geldi. İki kazada toplam 30 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu TFF, U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve onların hayallerini sonuna kadar desteklemek için kamp gerçekleştirecek.
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Doğacak bebeklerine isim vermek isteyen anne ve baba adayları bu konu üzerine yakınlarından veya internet üzerinden fikir sahibi oluyor. Cinsiyetin öğrenilmesinin ardından ebeveynleri isim telaşı kaplıyor. Aile bireyleri bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kendi isimleri ile uyumlu olmasını isteyen bazı anne ve baba adayları dışında kız bebeklerine isim verirken anlamlarına ayrıca dikkat eden aileler de var. Ebeveynler en çok modern çağa uygun, popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan isimleri tercih ediyor. R harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzaklaştırma kararı kalkınca öldürdü!
Uzaklaştırma kararı kalkınca öldürdü! Bir kadın daha “korunamadığı için” eşi tarafından katledildi! Hakkındaki uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ayda, eşi Burcu Ayda’yı bıçaklayarak öldürdü.
18.12.2023 Gündem
Esenyurt’ta dehşet! Çocuklarının gözü önünde eşini defalarca bıçakladı
Esenyurt’ta dehşet! Çocuklarının gözü önünde eşini defalarca bıçakladı İstanbul Esenyurt’ta karısıyla tartışan koca, eşini çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı. Çocukların çığlıklarını duyarak olaya müdahale eden komşular kanlar içerisinde kalan kadını müdahale ederken, kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.12.2023 Haberler
Esenyurt’ta dehşet! Çocuklarının gözü önünde eşini defalarca bıçakladı
Esenyurt’ta dehşet! Çocuklarının gözü önünde eşini defalarca bıçakladı Esenyurt’ta karısıyla tartışan koca, eşini çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı. Çocukların çığlıklarını duyarak olaya müdahale eden komşular kanlar içerisinde kalan kadını müdahale ederken, kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.12.2023 Gündem
A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu!
A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu! UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'ta Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.
19.10.2023 Futbol
Rojin İsminin Anlamı Nedir? Rojin Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Rojin İsminin Anlamı Nedir? Rojin Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? İsimler hangi dilden olursa olsun her zaman için anlamaları önemli olmaktadır. Yazımızın devamında sizlerle Rojin isminin anlamını, Kuran-ı Kerim'deki yerini ve sahip olduğu özellikleri derledik.
25.09.2023 Yaşam
Başkan Mirkan Aydın öğrencilerden destek istedi
Başkan Mirkan Aydın öğrencilerden destek istedi Basketbol Süper Lig ekibi Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) oyuncuları, öğrencilerle buluştu.
8.09.2023 Basketbol
Kanseri yenip YKS’de dereceye girdiler
Kanseri yenip YKS’de dereceye girdiler Bursa Uludağ Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği okurken lenf kanserine yakalanıp, 4. sınıfta eğitimine ara veren Furkan Demirel, hastalığı yendikten sonra girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) eşit ağırlıkta Türkiye 976.’sı olmayı başardı.
16.08.2023 Eğitim
Kanseri yendi, YKS'de dereceye girdi!
Kanseri yendi, YKS'de dereceye girdi! Bursa Uludağ Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okurken lenf kanserine yakalanıp, 4'üncü sınıfta okulu bırakan Furkan Demirel (24), hastalığı yendikten sonra girdiği 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) eşit ağırlıkta Türkiye 976'ncısı oldu.
15.08.2023 Eğitim
Mide küçültme ameliyatına giren genç kız hayatını kaybetti
Mide küçültme ameliyatına giren genç kız hayatını kaybetti İstanbul Bağcılar'da bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 19 yaşındaki Rojin Elveren, hayatını kaybetti. 40 dakika sürmesi beklenen ameliyat sonrası kızlarını odasında bekleyen aile, ölüm haberiyle sarsıldı.
16.07.2023 Haberler
İstanbul'da mide küçültme ameliyatında kahreden son! Hastaneye gülerek girdiler, sonrasında yaşananlar skandal
İstanbul'da mide küçültme ameliyatında kahreden son! Hastaneye gülerek girdiler, sonrasında yaşananlar skandal İstanbul Bağcılar'da bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 19 yaşındaki Rojin Elveren, hayatını kaybetti. 40 dakika sürmesi beklenen ameliyat sonrası kızlarını odasında bekleyen aile, ölüm haberiyle sarsıldı.
16.07.2023 Gündem
Festival konukları
Festival konukları Rojin ve Haluk Levent, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kuzu Kırpma Festivali’nde konser verecek.
10.07.2023 Cadde
Ünlülerin seferberliği devam ediyor: İlk günden beri bölgede
Ünlülerin seferberliği devam ediyor: İlk günden beri bölgede Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler ilgili kurumlara para yardımı yapmalarının yanı sıra bu merkezlerde de canla başla çalıştı. Depremin olduğu ilk saatlerde arazi aracıyla bölgeye giden ve köylere ulaşmaya çalışan İbrahim Çelikkol, arama-kurtarma ekiplerine yardım ederek, can kurtarıyor.
13.02.2023 Cadde
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
9.02.2023 Cadde
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine destek
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine destek Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir deprem daha meydana geldi. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, büyük bir destek de Acun Ilıcalı'dan geldi.
8.02.2023 Cadde
HDP önündeki evlat nöbetinde aile sayısı 337'ye ulaştı
HDP önündeki evlat nöbetinde aile sayısı 337'ye ulaştı Diyarbakır’da HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin sayısı, 2 ailenin daha katılımıyla 337’ye çıktı.
7.12.2022 Gündem
İlişkiniz güvenli mi güvensiz mi?
İlişkiniz güvenli mi güvensiz mi? Herkes ilişkilerinde güvenli olmayı hak eder. Fakat bu ilişkiler güvenli olmayan bazı davranışlar sebebiyle kişilere zarar verebilir. Zarar veren davranışların neler olduğunu ayırt etmek ise her zaman kolay olmayabilir.
1.12.2022 Gündem
Ece Seçkin: Önce inanamadım, boş verdim ama kayıtsız kalamadım!
Ece Seçkin: Önce inanamadım, boş verdim ama kayıtsız kalamadım! Şarkıcı Ece Seçkin, Kral Pop Radyo'da yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa" programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Twitter'da bir öğretmenin kendisinin boyu üzerinden Rojin isimli öğrencisine yaptığı göndermeye tepki gösteren ünlü popçu, sosyal medyada çok konuşulan mesajı hakkında açıklama yaparken, hakkında bilinmeyenleri de anlattı.
27.09.2022 Cadde
‘Tatlı Süt Köpüğü’nün festival yolculuğu
‘Tatlı Süt Köpüğü’nün festival yolculuğu “Vicdan Ağacı” ile “Kızım Gibi Kokuyorsun” filmleriyle ulusal ve uluslararası pek çok festivalde yer alan Olgun Özdemir, yeni filmi “Tatlı Süt Köpüğü”yle yeni bir maratona başlıyor.
31.08.2022 Kültür Sanat
Alkol bağımlılığına dikkat! Her geçen gün artıyor
Alkol bağımlılığına dikkat! Her geçen gün artıyor İnsanlık tarihi kadar eski olan alkol, tarih boyunca tedavi edici ya da dinsel amaçlarda kullanılmıştır. Alkol kullanımı çok eski zamanlara kadar dayanmasına karşın alkol bağımlılığının bir hastalık olarak ifade edilmesi yakın zamanda ortaya çıkmıştır. Alkol bağımlılığına karşı uyarılarda bulunan Psikolog ve Aile Danışmanı Rojin Nazik konu hakkında önemli bilgiler verdi.
5.07.2022 Genel Sağlık
‘Hormon festivalindeyim’
‘Hormon festivalindeyim’ Rojin, 1.5 ay önce kucağına aldığı oğlu Robin’le Bebek’teydi.
10.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rojin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.