Rolling Stone

Rolling Stone

Son dakika Rolling Stone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rolling Stone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rolling Stone haber sayfamızda...

Rolling Stone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 rolling stone haberi bulunmuştur.
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım' Şimdilerde yeni James Bond olacağı yönündeki haberlerle konuşulan ünlü oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın, kendisinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Aaron, son röportajında eşiyle arasındaki yaş farkını savundu.
22.03.2024 Cadde
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit Rock severler burada mı? Rock ve metalin dünya üzerindeki nadide temsilcileri Metallica’nın Türkiye'de de çok sevilen, en özel şarkılarından biri olan 'Fade To Black'in tükenmişlik ve umutsuzlukla dolu bir hikâyeye sahip olduğunu biliyor muydunuz? İşte 'Fade to Black'in yalnızca grubun sıkı hayran kitlesi arasında sınırlı kalmaması gereken epey umutsuz hikâyesi.
1.12.2023 Yaşam
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit Rock severler burada mı? Rock ve metalin dünya üzerindeki nadide temsilcileri Metallica’nın Türkiye'de de çok sevilen, en özel şarkılarından biri olan 'Fade To Black'in tükenmişlik ve umutsuzlukla dolu bir hikâyeye sahip olduğunu biliyor muydunuz? İşte 'Fade to Black'in yalnızca grubun sıkı hayran kitlesi arasında sınırlı kalmaması gereken epey umutsuz hikâyesi.
4.10.2023 Müzik
Bob Dylan tahttan indi
Bob Dylan tahttan indi Rolling Stone Dergisi’nin Almanca edisyonu, “Tüm zamanların en iyi 500 albümü” listesini 19 yıl sonra güncelledi.
3.08.2023 Dünya
Selena Gomez'den kendisine böbreğini bağışlayan arkadaşına doğum günü mesajı!
Selena Gomez'den kendisine böbreğini bağışlayan arkadaşına doğum günü mesajı! Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
28.07.2023 Cadde
Taylor Swift - Matty Healy aşkı çok kısa sürdü! 'Uyumlu olmadıklarını fark ettiler'
Taylor Swift - Matty Healy aşkı çok kısa sürdü! 'Uyumlu olmadıklarını fark ettiler' İngiliz oyuncu Joe Alwyn ile 6 yıllık birlikteliğini sonlandıran Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Taylor Swift, Matty Healy ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çiftin kısa süreli birlikteliklerini noktaladığı öğrenildi.
8.06.2023 Cadde
Kan donduran olaylar zinciri: 'Benim için annemi öldürür müsün?'
Kan donduran olaylar zinciri: 'Benim için annemi öldürür müsün?' Küçük kızını yıllarca 'uydurma' hastalıklarla tekerlekli sandalyeye mahkum eden anne, karşısına çıkan bütün doktorları kandırdı. Facebook sayfasında paylaşılan tüyler ürpertici mesaj, 23 yıl süren köleliğin vahşi şekilde bittiğini gösteriyordu ancak hiç kimse o anda yaşananları tahmin bile edemezdi.
6.06.2023 Dünya
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum'
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum' Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar esen ikiliden Raisa, yaşananların ardından zorbalığa uğradığını açıkladı.
10.05.2023 Cadde
Çok sevdik, çok da sıkıldık
Çok sevdik, çok da sıkıldık “Titanik” 25. yılını 10 Şubat’ta, Sevgililer Günü hareketliliğini de ıskalamayacak biçimde, tekrar vizyona girerek kutluyor. Titanik denince aklımıza gelen şeylerin başında Celine Dion ve filmle özdeş şarkısı “My Heart Will Go On” da var. Hani şu bazılarımızın çok sevdiği, bazılarımızın ise koşarak kaçtığı şarkı.
5.02.2023 Pazar
Müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti!
Müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti! Kısa süre önce oyuncu arkadaşı Johnny Depp ile çıkardıkları albümün turnesini yapan gitarist Jeff Beck, hayatını kaybetti. Beck'in ajansı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak; "Ailesi, bu büyük kaybın üstesinden gelirken mahremiyet rica ediyor" diye yazdı. Sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından, ünlü ismin meslektaşlarından peş peşe paylaşımlar geldi.
12.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Mevlana’nın sözünü paylaştı Gisele Bündchen, yeni yılın ilk meditasyonunu bir akarsu kenarında yaptı...
10.01.2023 Cadde
Resmen boşandılar! Kanye West, Kim Kardashian'a nafaka ödeyecek
Resmen boşandılar! Kanye West, Kim Kardashian'a nafaka ödeyecek Son dönemde ırkçı söylemleriyle gündemde olan rapçi Kanye West ile reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıllık dava resmen sonuçlandı. Ünlü çiftin dört çocuğunun kimde kalacağı konusunda karar verilirken, West'in Kardashian'a ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
1.12.2022 Cadde
'Kanye West, Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
'Kanye West, Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Kim Kardashian ile sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kanye West, Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Cadde
Eminem: Müzik hayatımı kurtardı
Eminem: Müzik hayatımı kurtardı İlk adını duyduğumuzda sevdik ABD’li şarkıcı Eminem’i. Hırçın, öfkeli ve ağzından küfürü düşürmeyen bu genci kendine seçtiği adından ötürü hemen bağrımıza bastık.
13.11.2022 Dünya
Kanye West çocuklarının okulunu paylaştı, güvenlik için Kim Kardashian ödeme yaptı!
Kanye West çocuklarının okulunu paylaştı, güvenlik için Kim Kardashian ödeme yaptı! Son dönemde reality şov yıldızı eski eşi Kim Kardashian'a yönelik paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen rapçi Kanye West, sosyal medyada çocuklarının gittiği okulun adını paylaşmasıyla karmaşaya neden oldu. Okulun adının milyonlarca insan tarafından görüntülenmesinin ardından güvenlik önemlerinin artırıldığı, bunun ücretin ise Kardashian'ın ödediği iddia edildi.
12.10.2022 Cadde
Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor?
Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor? 'Beat It' ve 'Thriller' gibi albümleriyle pop müzik tarihine damga vuran dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın çocukları da en az efsane şarkıcının kendisi kadar gündeme gelen isimler. Prince Michael, Paris Michael Katherine ve Bigi; büyüyüp birbirlerinden ayrı hayatlar yaşasalar da hala yakın bir ilişki sürdürüyor. Şimdilerde merak konusu olan Jackson kardeşlerin hayatları, People tarafından mercek altına alındı.
5.10.2022 Cadde
Lebron James'ten sonra Stephen Curry de milyarderler listesinde! Ömür boyu imza
Lebron James'ten sonra Stephen Curry de milyarderler listesinde! Ömür boyu imza NBA takımlarından Golden State Warriors'ın yıldız basketbolcusu Stephen Curry, milyarder olmaya hazırlanıyor. Bu listeye LeBron James'ten sonra giren ikinci basketbolcu oldu.
15.09.2022 NBA
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’ ABD’de eski başkan Donald Trump’ın evine 8 Ağustos’ta iç güvenlik teşkilatı FBI tarafından yapılan baskında, 15 kutu belge ele geçirilmişti. Rolling Stones dergisi, bu belgeler arasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ait bir bölümün de olduğunu duyurdu.
31.08.2022 Dünya
Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim!
Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim! Nirvana grubunun 27 yaşında hayatını kaybeden solisti Kurt Cobain ve şarkıcı Courtney Love’ın kızı Frances Cobain 30'uncu yaşını kutladı. Henüz bir bebekken babasını kaybeden ve Cobain'e benzerliği ile dikkat çeken ünlü isim, "Bu yaşa geleceğimden emin değildim" ifadesini kullandı.
21.08.2022 Cadde
'Brad Pitt tekrar çalışmayacağı oyuncuların listesini tutuyor' iddiası!
'Brad Pitt tekrar çalışmayacağı oyuncuların listesini tutuyor' iddiası! ABD'li aktör Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda yeni filminin galasında etek giymesiyle gündeme gelmiş, stili sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Son olarak 'Bullet Train' filmindeki rol arkadaşı Aaron Taylor-Johnson'ın açıkladığına göre; ünlü ismin bir daha birlikte çalışmak istemeyeceği oyuncuların bir listesi olduğu ortaya çıktı. Johnson konuyla ilgili konuşurken; Pitt'in yıllar içerisinde beyaz perdeyi paylaştığı ve aralarında sorun çıktığı iddia edilen oyuncular mercek altına alındı. İşte detaylar...
9.08.2022 Cadde
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu!
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu! Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk, bu kez de babasıyla gündeme geldi. 76 yaşındaki baba Musk'ın, üvey kızından çocuğu olduğu ortaya çıktı.
15.07.2022 Dünya
Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu!
Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu! Elon Musk, özel hayatıyla yine gündemde. Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Musk'ın, şirketinin üst düzey bir çalışınından evlilik dışı çocuk sahibi olduğu, mahkeme belgeleriyle ortaya çıktı.
7.07.2022 Dünya
Carlos Santana sahnede fenalaştı! İşte sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama
Carlos Santana sahnede fenalaştı! İşte sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama Meksika asıllı ABD’li şarkıcı Carlos Santana, Michigan’da konser verdiği esnada yere yığıldı. Hayranlarını korkutan müzisyen, sağlık durumuna ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.
6.07.2022 Cadde
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor: 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor: 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Chris Brown'dan doğum yapan eski aşkı Rihanna'ya kutlama!
Chris Brown'dan doğum yapan eski aşkı Rihanna'ya kutlama! Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ve ocak ayında bebek beklediğini duyuran Rihanna, hamilelik sürecinde giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 13 Mayıs günü doğum yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcıyı tebrik edenlerden biri de olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown oldu. Ünlü ismin bu hamlesi, magazin gündemine bomba gibi düştü.
22.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rolling Stone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.