Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrani takvimine göre yılbaşını simgeleyen Roş Aşana vesilesiyle Musevi vatandaşlara tebriklerini sundu.
19.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sevgi ve hoşgörü medeniyetinin sembolü olan bu topraklarda aziz milletimiz, yüzyıllardır toplumsal, kültürel, siyasi ve beşeri çeşitliliği, birlik ve beraberliğini güçlendiren en önemli zenginlik olarak telakki etmiştir." ifadelerini kullandı.
30.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı tebrik ederek, "Bizler, toplumsal, kültürel ve dinsel farklılıkları tarih boyunca zenginlik olarak telakki eden kadim bir geleneğin mensuplarıyız. Tüm vatandaşlarımızın kendi kültür, din ve geleneklerini özgürce yaşayabilmelerinin en temel haklardan biri olduğuna inanıyor, ecdadımızdan miras aldığımız bu anlayışın muhafazasını birlik ve beraberliğimizin de teminatı olarak görüyoruz" dedi.
20.09.2017 Siyaset