Rosetti

Rosetti

Son dakika Rosetti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rosetti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rosetti haber sayfamızda...

Rosetti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 223 rosetti haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, süresiz erteleme kararı alınan Süper Lig'in başlangıç tarihini duyurdu.
13.12.2023 Süper Lig
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız'
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız' Fikstür nedeniyle haftayı maç yapmadan geçecek olan G.Saray’da, Teknik Direktör Okan Buruk dersini aldı. Rotasyon nedeniyle kupada Başakşehir’e elenen deneyimli teknik adam, Nelsson ve Rashica’nın yeniden ilk 11’e dönmelerini sağlayacak.
8.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
Cemal Ersen duyurdu! Juventus'un Andrea Pirlo planı
Cemal Ersen duyurdu! Juventus'un Andrea Pirlo planı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Milliyet Gazetesi yazarlarından Cemal Ersen, İtalyan çalıştırıcı hakkındaki gerçekleri okuyucularıyla paylaştı.
28.01.2023 Karagümrükspor
Bilal Meşe: Bu skandal ötesi kararlara kim engel olacak?
Bilal Meşe: Bu skandal ötesi kararlara kim engel olacak? Milliyet yazarı Bilal Meşe, Galatasaray-Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarını ve VAR protokolünü eleştirdi.
27.10.2022 Süper Lig
ÖZEL - Galatasaray maçı sonrası MHK'dan Ali Palabıyık kararı! Kurulun raporu ortaya çıktı
ÖZEL - Galatasaray maçı sonrası MHK'dan Ali Palabıyık kararı! Kurulun raporu ortaya çıktı Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Galatasaray'ın Alanyaspor'u ağırladığı müsabakada Ali Palabıyık'ın kararları çok tartışıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un büyük tepki gösterdiği Ali Palabıyık'ın yönetimi hakkında Merkez Hakem Kurulu karar verdi. Merkez Hakem Kurulu'nun Ali Palabıyık kararının detaylarına MİLLİYET ulaştı.
25.10.2022 Galatasaray
Fenerbahçe - Başakşehir maçında tartışmalı pozisyon! Penaltı yorumu: VAR karışamaz ama hakem bunu görmeli
Fenerbahçe - Başakşehir maçında tartışmalı pozisyon! Penaltı yorumu: VAR karışamaz ama hakem bunu görmeli Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, Başakşehir'i konuk etti. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 1-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Zorlu karşılaşmanın 33'üncü dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyon ve Zorbay Küçük'ün diğer kararlarını hakem yorumcuları değerlendirdi.
23.10.2022 Fenerbahçe
Mehmet Büyükekşi'den Cüneyt Çakır tarihi teklif! UEFA'ya sorulacak
Mehmet Büyükekşi'den Cüneyt Çakır tarihi teklif! UEFA'ya sorulacak Hakemlik kariyerini noktalayan ve TFF tarafından genç hakemleri eğitmesi amacıyla hakem eğitmeni olarak görevlendirilen Cüneyt Çakır, 4 Ağustos'ta bu kararı duyurmuştu. 28 yıllık hakemlik kariyeri sona eren Cüneyt Çakır'la ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş bir hamle geldi. Milliyet Gazetesi yazarlarından Cemal Ersen, Mehmet Büyükekşi'nin Cüneyt Çakır'a yaptığı teklifi duyurdu.
15.10.2022 Futbol
ÖZEL | Zorbay Küçük'e UEFA şoku! MHK'de Cüneyt Çakır bekleyişi
ÖZEL | Zorbay Küçük'e UEFA şoku! MHK'de Cüneyt Çakır bekleyişi FIFA listesine bu yıl giren Zorbay Küçük önce 8-11 Mayıs’ta Nyon’da yapılan testleri ve kural sınavını geçemedi. Son olarak yabancı dili de kapsayan telafi sınavında başarısız olan Küçük için UEFA'daki yol haritası belli oldu. Öte yandan Cüneyt Çakır'ın vedası sonrası yerine geçecek isimler otaya çıktı.
15.09.2022 Futbol
FIFA ve UEFA devreye girdi! MHK'nın kararı sonrası Cüneyt Çakır bilmecesi
FIFA ve UEFA devreye girdi! MHK'nın kararı sonrası Cüneyt Çakır bilmecesi TFF Tahkim Kurulu tarafından “hakem ve gözlemci operasyonu” geçersiz sayılan MHK’nın söz konusu isimlere sezon sonuna kadar görev vermemeyi planladığı ve bu yaklaşımıyla kararının arkasında duracağı ileri sürüldü.
28.03.2022 Süper Lig
Son dakika: Operasyon Tahkim duvarına çarptı! MHK'da istifa depremi
Son dakika: Operasyon Tahkim duvarına çarptı! MHK'da istifa depremi Merkez Hakem Kurulu tarafından “8 Mart operasyonu” ile kadro dışı bırakılan 12 hakem ve üç gözlemcinin yaptığı itiraz başvurusunu değerlendiren Tahkim Kurulu, yaklaşık altı saat süren duruşmanın ardından verilen tüm kararları bozdu.
27.03.2022 Futbol
'Türk futbol tarihinin en acımasız operasyonu'
'Türk futbol tarihinin en acımasız operasyonu' Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Türk futbolunda bomba etkisi yaratan bir kararla içinde elit isimlerin de yer aldığı 13 hakemi liste dışı bırakmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen konuyla ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...
26.03.2022 Süper Lig
UEFA harekete geçti: Bu kesinlikle kabul edilemez!
UEFA harekete geçti: Bu kesinlikle kabul edilemez! Hakem Octavian Sovre’nin Borussia Dortmund’un yıldızı Erling Haaland'dan imza almasına UEFA’dan tepki geldi, hakemlerin bu tip davranışlardan uzak durması istendi.
9.04.2021 Futbol
Cüneyt Çakır: "Kesinlikle seyircisiz olarak başlayacak"
Cüneyt Çakır: "Kesinlikle seyircisiz olarak başlayacak" Türk hakemliğinin yüz akı Cüneyt Çakır, koronavirüs günlerini Milliyet’e değerlendirdi, önemli mesajlar verdi.
10.04.2020 Süper Lig
Serie A'da gol krallığı yarışı nefes kesiyor
Serie A'da gol krallığı yarışı nefes kesiyor Serie A'da 2019-2020 sezonunda 23 hafta geride kalırken, şampiyonluk potasında yer alan üç takımın mücadelesi, golcü futbolcuları arasındaki rekabete de yansıdı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Nihat Özdemir'den yabancı sınırı açıklaması
Nihat Özdemir'den yabancı sınırı açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, hakemlerin geçtiğimiz 11 haftadaki performansına 10 üzerinden 7 puan verdiğini belirterek, yabancı sayısı konusunda da bazı kriterler getirileceğini ifade etti.
1.07.2020 Milli Takım
Rosetti: Maçtaki kararları teknolojinin değil, hakemlerin almasını istiyoruz
Rosetti: Maçtaki kararları teknolojinin değil, hakemlerin almasını istiyoruz UEFA Hakem Komitesi Başkanı Roberto Rosetti, VAR sistemi ile ilgili İngiltere'de önemli açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Lale Orta: Böyle maç yönetmeyi çok isterdim
Lale Orta: Böyle maç yönetmeyi çok isterdim FIFA kokartlı ilk Türk kadın hakem Lale Orta, "UEFA önemli bir karşılaşmaya kadın hakem atayabiliyorsa, Türkiye de yapabilir. Biz aslında Türkiye olarak onlardan çok daha önde hareket edip, öncü olduk. Türk kadınına 1990 senesinde Süper Lig'de yardımcı hakemlik, 1999 yılında da orta hakemlik görevi verildi. Avrupa'da bazı ligler bizden 20 yıl sonra bunu gerçekleştirdi" dedi.
1.07.2020 Futbol
Ilk defa kadın hakem
Ilk defa kadın hakem UEFA tarihinde ilk kez bir erkek maçında düdük çalacak kadın hakem Stephanie Frappart, İstanbul’da tarihe geçecek. Fransız hakem, “Futbol aynı futbol... Sadece kadınlar ve erkekler farklı oynuyor” diye konuştu
1.07.2020 Futbol
Cüneyt Çakır: “Ev sahibi olmaktan dolayı mutluyum”
Cüneyt Çakır: “Ev sahibi olmaktan dolayı mutluyum” Liverpool ile Chelsea arasında yarın İstanbul’da oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçı öncesi mücadelenin hakemleri ve UEFA Hakem Komitesi Başkanı Roberto Rosetti basın toplantısı düzenledi. Mücadelede dördüncü hakem olarak görev yapacak olan Cüneyt Çakır, ev sahibi olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
İstanbul'daki Süper Kupa finalinde "kadın hakem" ile tarih yazılacak
İstanbul'daki Süper Kupa finalinde "kadın hakem" ile tarih yazılacak UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea'nin yarın İstanbul'da karşı karşıya geleceği müsabakayı Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, "Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak. Onları yok etmeden çıkartacağız. İnşallah yolları bozulmadan" dedi.
1.07.2020 Futbol
Cüneyt Çakır: VAR ile hakemler özgüven kazandı
Cüneyt Çakır: VAR ile hakemler özgüven kazandı FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Roberto Rosetti: "TFF hakemler için her şeyi yapıyor"
Roberto Rosetti: "TFF hakemler için her şeyi yapıyor" UEFA'nın Video Yardımcı Hakem Kursu için Türkiye'ye gelen UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti, önümüzdeki sezondan itibaren uygulamaya koyacakları sistemi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya değerlendirdi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rosetti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.