Roxy

Roxy

Son dakika Roxy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Roxy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Roxy haber sayfamızda...

Roxy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 492 roxy haberi bulunmuştur.
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç Büyük başarılara imza atan Avustralyalı küçük kız, girişimci ruhuyla imza attığı işlerinden bir servet kazandı. Okula yeniden odaklanma zamanının gelmesiyle ise, emekliliğini ilan etti.
15.02.2024 Dünya
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
‘Uykusuzlar’dan yeni şarkı
‘Uykusuzlar’dan yeni şarkı ‘Hatun Arıza Çıkardı’ albümleriyle tanınan Uykusuzlar, uzun bir aradan sonra davulcu değişikliğiyle geri döndü.
17.12.2023 Cadde
Clifton Oliver hayatını kaybetti
Clifton Oliver hayatını kaybetti 47 yaşındaki oyuncu Clifton Oliver, vefat etti. Acı haberi Oliver'ın kız kardeşi Roxy Hall duyurdu.
6.08.2023 Cadde
Kingsman: Gizli Servis filmi oyuncuları ve konusu! Kingsman: Gizli Servis oyuncu kadrosu
Kingsman: Gizli Servis filmi oyuncuları ve konusu! Kingsman: Gizli Servis oyuncu kadrosu Kingsman: Gizli Servis filmi, 2015 yılında gisterime girdi. Dave Gibbons ve Mark Millar'ın The Secret Service adlı çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde de Colin Firth, Samuel Jackson, Mark Strong gibi isimler paylaşıyor. Peki, Kingsman Gizli Servis oyuncuları kim?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Skandal: Hunter Biden, 'kız arkadaş deneyimi' için 30 bin dolar harcadı!
Skandal: Hunter Biden, 'kız arkadaş deneyimi' için 30 bin dolar harcadı! ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı beladan kurtulmuyor. Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmalar ve görüntülerin yanı sıra babasını "pedofili Peter" adıyla kaydettiği yer aldı.
12.07.2022 Dünya
Pandemi döneminin başarılı işletmeleri artık zorlanıyor mu, eğilimler değişiyor mu?
Pandemi döneminin başarılı işletmeleri artık zorlanıyor mu, eğilimler değişiyor mu? Covid pandemisi sırasında uygulanan kısıtlamalar ve karantina önlemleri, internet üzerinden verilen hizmetlere talebin artmasına neden oldu. Peki, aradan geçen iki yılda bu eğilim tersine mi döndü?
17.05.2022 Dünya
Yunan pilotun kan donduran planı! Kolundaki saat yaktı
Yunan pilotun kan donduran planı! Kolundaki saat yaktı Katil zanlısı olan Babis Anagnostopoulos, Atina’da hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Helikopter pilotu olan ve karısını boğarak öldüren adamın cinayetin ardından yakalanmamak için kurguladığı senaryo ise akıllara durgunluk verecek cinsten.
7.04.2022 Dünya
Hadi gel buluşalım o eski günlerde
Hadi gel buluşalım o eski günlerde Bir dönem dünyanın 'eğlence' başkenti olmaya aday İstanbul'un çehresi çok değişti. Özellikle de Beyoğlu'nun. "Değişen ben miyim yoksa Beyoğlu mu?" sorusunun peşine düşüp semtin arka sokaklarında gençliğimizi aradım.
13.02.2022 Gündem
ABD'de polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüpheliyi TIR şoförü yakalattı
ABD'de polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüpheliyi TIR şoförü yakalattı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde polis ile cinayet şüpheli arasında yaşanan iki saatlik kovalamaca TIR şoförü sayesinde bitti.
9.04.2021 Haberler
Bedeli ağır oldu... Felaketler silsilesi!
Bedeli ağır oldu... Felaketler silsilesi! Christian Aid adlı yardım kuruluşu tarafından hazırlanan bir rapor, 2020 yılında küresel ısınma ile ilişkili olarak sayıları ve şiddeti artan aşırı iklim olaylarının bedelinin çok ağır olduğunu ortaya koydu.
29.12.2020 Dünya
SPX kış sporları ile büyüyor
SPX kış sporları ile büyüyor Spor tutkunlarını, kış sporları için gerekli olan tüm ekipman ve ihtiyaçlar için Burton, Rossignol, Quiksilver, Roxy, Sallomon, Billabong, Bogner Fire & Ice, Jack Wolfskin ve Merrell gibi markalarla buluşturan SPX mağazaları, 2020-2021 sezonuna büyüme hedefiyle giriyor.
15.12.2020 Ekonomi
Jack Whitehall ile Roxy Horner gün batımını izledi
Jack Whitehall ile Roxy Horner gün batımını izledi Ünlü sunucu Jack Whitehall ile yeni sevgilisi Roxy Horner, tatilin tadını çıkarıyor. Önceki gün sahilde görüntülenen çift, romantik anlar yaşadı.
26.08.2020 Cadde
Rock’n roll’un meşru kralına veda
Rock’n roll’un meşru kralına veda Kendisini Rock’n roll müziğin kralı olarak tanımlayan 1950’lerde çıkardığı albümlerle bu müziğin temelini atan Little Richard, önceki gün 87 yaşında hayatını kaybetti. Paul McCartney’den Jimmy Page’e müzisyenler onun üstlendiği öncü rolü vurguladılar
11.05.2020 Kültür Sanat
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri Renkli kombin Yeni İnci, ev giyim ve pijama koleksiyonlarından sonra spor giyim tasarımlarını sergiledi...
21.03.2020 Cadde
‘Kaliteli vakit geçiriyorum’
‘Kaliteli vakit geçiriyorum’ Kevin Hart, köpeklerini gezdirirken çektirdiği fotoğrafını Instagram’dan yayınladı.
21.03.2020 Cadde
Aylin Aslım kimdir? Aylin Aslım kaç yaşında?
Aylin Aslım kimdir? Aylin Aslım kaç yaşında? Aylin Aslım kimdir? Şarkıcı kimliği ile tanınan Aylin Aslım kaç yaşında? İşte Aylin Aslım ile ilgili merak edilenler, Aylin Aslım'ın biyografisi...
2.01.2020 Gündem
Belgesel tutkunları outdoor giyimi şehirde büyütüyor
Belgesel tutkunları outdoor giyimi şehirde büyütüyor Aralarında Quiksilver, Roxy, Billabong, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin, Bogner, Rossignol, Burton, Babolat ve Dunlop’un da bulunduğu 20’den fazla global markanın Türkiye distribütörlüğünü yürüten Olgar Şirketler Grubu, pazarın hızla büyüdüğünü görünce üretime de başladı. Olgar, Salomon marka termal içlik, rüzgar geçirmeyen polar gibi giyim ürünlerine şimdi de Merrell marka ayakkabıları eklemeye hazırlanıyor.
27.10.2019 Ekonomi
Kardeş koleksiyonu
Kardeş koleksiyonu Roxy’nin ‘Sister’ adını verdikleri kız kardeş koleksiyonu için Kelia Moniz ile kamera karşısındaydı.
26.07.2019 Cadde
Beş yıldır kayıp olan kedi şans eseri geri döndü
Beş yıldır kayıp olan kedi şans eseri geri döndü İngiltere'de Roxy adındaki hayvan veterinere götürülürken kaçtı, yıllarca süren aramalardan bir sonuç alınamadı. Komşunun bahçesinde dolaşan kedi ise inanılmaz hikayeyi ortaya çıkardı.
1.01.2019 Dünya
Beş yıldır kayıp olan kedi şans eseri geri döndü
Beş yıldır kayıp olan kedi şans eseri geri döndü İngiltere'de Roxy adındaki hayvan veterinere götürülürken kaçtı, yıllarca süren aramalardan bir sonuç alınamadı. Komşunun bahçesinde dolaşan kedi ise inanılmaz hikayeyi ortaya çıkardı.
1.01.2019 Dünya
Genç sporcular için söylediler
Genç sporcular için söylediler Gümüşlükspor’un ‘Köyümüz Çocukları İçin Profesyonel Davranış ve Amatör Ruh ile Ücretsiz Spor Eğitimi’ kampanyası kapsamında, Deniz Çakır, Birce Akalay, Mehmet Erdem ve Özge Fışkın gibi isimler Beyoğlu Roxy’de sahneye çıktı...
29.11.2018 Cadde
Elif Çağlar’la doğaçlama vakti
Elif Çağlar’la doğaçlama vakti Kadıköy’ün caz mekânı, Yeldeğirmeni’nde yer alan Badau’da bugün cazcı Elif Çağlar ile ‘Scat ve Doğaçlama Atölyesi’ yapılacak...
25.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Roxy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.