Rus Gemisi

Rus Gemisi

Son dakika rus gemisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rus gemisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rus gemisi haber sayfamızda...

Rus Gemisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.457 rus gemisi haberi bulunmuştur.
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor'
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor' Kahire havalimanında bizzat Sisi tarafından kırmızı halıyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, uluslararası medya tarafından ilk sayfadan sunuldu. İki bölgesel güçün sık sık anlaşmazlık yaşadığını belirten AFP, ancak iki büyük çatışmada Türkiye ve Mısır'ın çıkarlarının uyum gösterdiğini bildirdi.
15.02.2024 Dünya
Rus gemisi Kırım’da batırıldı!
Rus gemisi Kırım’da batırıldı! Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş sürerken, son dönemde cephede gerileme yaşayan Ukrayna ordusu, dikkat çekici bir saldırı gerçekleştirdi.
15.02.2024 Dünya
Ay’ın güneyini kapma yarışı
Ay’ın güneyini kapma yarışı ABD, çok su olduğu umulan Ay’ın güneyini kapmak için Rusya, Çin, Hindistan, Japonya ve Avrupa’ya karşı atağa kalktı. Amaç, Ay’ın güneyinde kalıcı işgali sağlamak!
15.02.2024 Dünya
Karadeniz’de ne oluyor?
Karadeniz’de ne oluyor? Moskova’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çıkması sonrası ilk kez ticari bir gemiye ateş açması büyük ses getirdi. Ukrayna’nın sert tepki gösterdiği olay, Karadeniz’deki ticari güvenliğe dair endişeleri gündeme getirdi.
15.08.2023 Dünya
Ukrayna’nın kullandığı insansız deniz araçları nasıl çalışıyor, maliyetleri ne kadar?
Ukrayna’nın kullandığı insansız deniz araçları nasıl çalışıyor, maliyetleri ne kadar? Moskova, Karadeniz’deki gemilerine yönelik insansız deniz araçlarıyla düzenlenen en az iki saldırı girişimini püskürtüldüğünü açıklarken, bu girişimlerin arkasında Ukrayna’nın olduğunu belirtti. Ukrayna ise suçlamaları reddetti.
4.08.2023 Dünya
ABD'nin en kritik üssüne saldırı! Çin'in 'Savaş planı' siber dünyada
ABD'nin en kritik üssüne saldırı! Çin'in 'Savaş planı' siber dünyada Microsoft ABD'nin Pasifik Okyanusu üzerinde bulunan en önemli üslerinden birinin Çin tarafından siber saldırıya uğradığını belirtti. Askeri uzmanlar ise adanın önemini ve saldırının arkasında olası nedenleri açıkladı.
25.05.2023 Dünya
Savaş Rusya içine taşınıyor!
Savaş Rusya içine taşınıyor! Ukrayna savaşı devam ederken, sınıra yakın Rus kenti Belgorod’a saldırılması Moskova’da büyük rahatsızlık yarattı. Ülke, bir Rus kentinin işgal edilmesini ve buna nasıl izin verildiğini tartışıyor. Rus yönetimi, saldırıda Amerikan üretimi araçların kullanıldığını öne sürdü.
25.05.2023 Dünya
NATO'dan dikkat çeken çıkış! Ukrayna'ya kapıları kapattı
NATO'dan dikkat çeken çıkış! Ukrayna'ya kapıları kapattı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya ile savaş halindeyken Ukrayna'nın NATO üyeliğinin “gündemde olmadığını” açıkladı.
25.05.2023 Dünya
Mawar Tayfunu vurdu! Tüm ada karanlığa gömüldü
Mawar Tayfunu vurdu! Tüm ada karanlığa gömüldü ABD’ye bağlı özerk toprak statüsünde olan Guam’ı Mawar Tayfunu vurdu. Fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle binlerce ev ve iş yerinde elektrik kesildi.
24.05.2023 Dünya
Akılalmaz olay! TIR üst geçide çarptı, 11 yaşındaki çocuk aşağı düştü
Akılalmaz olay! TIR üst geçide çarptı, 11 yaşındaki çocuk aşağı düştü Konya'da bir TIR’ın kasasındaki sondaj makinesi yaya üst geçidine çarptı. Bu sırada üst geçidi kullanan F.K.Ç. (11) adlı kız çocuğu meydana gelen çökme nedeniyle 4,5 metreden yola düştü. Çocuğun hafif yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
24.05.2023 Gündem
Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı
Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı Türk Akım'ı ve Mavi Akım’ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisi saldırıya uğradı. Saldırı Ukrayna’ya ait insansız deniz araçlarıyla düzenlendi.
24.05.2023 Haberler
Esenler'de iş yerinde patlama! Yaralılar var
Esenler'de iş yerinde patlama! Yaralılar var Esenler'de bir otomobil tamirhanesinde LPG tankı değişim esnasında meydana gelen patlamada biri çocuk 5 kişi yaralandı. Patlama anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
24.05.2023 Gündem
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı Türk Akım'ı ve Mavi Akım’ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisi saldırıya uğradı. Saldırı Ukrayna’ya ait insansız deniz araçlarıyla düzenlendi.
25.05.2023 Dünya
Düşman gemilerini buluşturdu
Düşman gemilerini buluşturdu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz naaşı, ölümünden 9 gün sonra “Tamiri tamamlansın da uzun bir yolculuk yapmak isterim” dediği Yavuz zırhlısının güvertesine konularak İzmit’e oradan da beyaz trenle Ankara’ya götürülmüştü.
21.11.2022 Gündem
Alay konusu olan Putin'den misilleme geldi! İntikam peşinde...
Alay konusu olan Putin'den misilleme geldi! İntikam peşinde... İşgale soyunduğu Ukrayna'dan ilk büyük darbeyi Berdyansk limanında yiyen Rusya lideri Putin, Nisan ayında Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'nın batırılmasıyla şoke olmuştu. Hiç beklenmedik bir saldırıyla, 70'inci doğum gününü kutlayan Putin'i çılgına çeviren Ukrayna'da hem sevinç hem de tedirginlik hakim. Yetkililer patlamayı 'kuralsız savaş' olarak adlandırırken, ağır kayıplar veren ve utanç yaşayan Putin, bir sonraki adımı atarak misilleme yaptı.
9.10.2022 Dünya
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri Henüz işgalin ilk ayı dolmadan ilk büyük darbeyi Berdyansk limanında yiyen Rusya lideri Putin, Nisan ayında Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'nın batırılmasıyla çılgına döndü. Kırım Yarımadası'nda önce hava üssündeki Rus savaş uçaklarını yok eden Ukraynalılar, bugün ise hiç kimsenin beklemediği bir saldırıya girişti.
8.10.2022 Dünya
Tahıl yüklü Rus gemisi, Karasu'dan ayrıldı
Tahıl yüklü Rus gemisi, Karasu'dan ayrıldı Sakarya'nın Karasu ilçesi açıklarında, 1 Temmuz'dan bu yana bekleme yapan, tahıl yüklü ve Rusya bandıralı gemi ‘Zhibek Zholy’, bu sabah konum vericisini kapatarak bölgeden ayrıldı.
7.07.2022 Ekonomi
Yılan Adası için yapılan savaş Karadeniz'in kontrolü için ne anlama geliyor?
Yılan Adası için yapılan savaş Karadeniz'in kontrolü için ne anlama geliyor? Ukrayna işgalinin başladığı ilk günlerden bu yana Yılan Adası, sembolik anlamı ve coğrafi önemi ile savaşın önemli başlıklarından biri olma konumunu koruyor.
12.05.2022 Dünya
Rusya Karadeniz'de yunusları devreye alıyor! Gizli üsse de balinalar konuşlandırıldı
Rusya Karadeniz'de yunusları devreye alıyor! Gizli üsse de balinalar konuşlandırıldı Rusya'nın Karadeniz'deki üssünü korumak için eğitimli yunuslara başvurduğu ortaya çıktı. İngiliz Guardian'ın haberine göre, Sovyet Donanması zamanında da kullanılan deniz memelileri gizli bir deniz üssüne yerleştirildi.
28.04.2022 Dünya
Çernihiv'de çalışmalar sürerken uyarı geldi! 'Dikkatli olun'
Çernihiv'de çalışmalar sürerken uyarı geldi! 'Dikkatli olun' Rus ordusundan temizlenen Ukrayna’nın Çernihiv kentinde, Rusların geride bıraktığı patlayıcı maddeler toplanarak imha edilmeye devam ediyor.
19.04.2022 Dünya
Batan Rus gemisi Moskva mürettebatının aileleri soruyor: 'Oğullarımız nerede?'
Batan Rus gemisi Moskva mürettebatının aileleri soruyor: 'Oğullarımız nerede?' Rusya - Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle 55'inci gününde de devam ederken, Rus Donanması'na ait Moskva'nın batmasıyla yaşananlar gündemden düşmüyor. Kremlin'in Karadeniz Filosu'ndaki amiral gemisinin batırılmasına ilişkin henüz netleşmeyen birçok nokta var.
19.04.2022 Haberler
Rusya harekete geçti! Ekonomik yaptırımlara karşı yeni hamle
Rusya harekete geçti! Ekonomik yaptırımlara karşı yeni hamle Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Batı tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımları hatırlatarak, söz konusu yaptırımların aşılması ve Rus ekonomisine destek amacıyla 2,5 trilyon rubleden (32,3 milyar dolar) fazla bir bütçe kullanacaklarını ifade etti.
19.04.2022 Ekonomi
Batan Rus gemisi Moskva mürettebatının aileleri soruyor: 'Oğullarımız nerede?'
Batan Rus gemisi Moskva mürettebatının aileleri soruyor: 'Oğullarımız nerede?' Rusya - Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle 55'inci gününde de devam ederken, Rus Donanması'na ait Moskva'nın batmasıyla yaşananlar gündemden düşmüyor. Kremlin'in Karadeniz Filosu'ndaki amiral gemisinin batırılmasına ilişkin henüz netleşmeyen birçok nokta var.
19.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Gemisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.