Sosyal medyanın yeni gözdesi Viktoria Odintcova'dan mest eden paylaşımlar
Sosyal medyanın yeni gözdesi Viktoria Odintcova'dan mest eden paylaşımlar Son dönemde yaptığı itiraflarla gündeme bomba gibi düşen Rus model Viktoria Odintcova, Instagram hesabından nefes kesen bir paylaşımda bulundu. İşte Cristiano Ronaldo'nun tanışmak için kendisine Instagram'dan mesajlar attığını iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Viktoria Odintcova'nın Instagram'dan yaptığı cesur paylaşımlar...
6.01.2020 Cadde
Rus güzele imza yağdı!
Rus güzele imza yağdı! Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda maçlar oynandıkça renkli görüntüler de artmaya başladı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Rus güzeller büyüledi
Rus güzeller büyüledi RUSYA'da yaşayan 3'ü üniversite öğrencisi, diğeri İngilizce öğretmeni 4 kız arkadaş, yılbaşı tatilini geçirmek için Antalya'nın Kemer ilçesine geldi. Hava sıcaklığının 19 dereceyi bulduğu Kemer'de denize giren kızlar, güzellikleriyle hayran bıraktı. Rusya'da yaşayan ve 2015 yılında Kemer'de düzenlenen Club Aura Güzellik Yarışması'nın birincisi üniversite öğrencisi Regina Minacheva (22), 2016 yılında Miss Kemer International Güzellik Yarışması'na katılan üniversite öğrencisi Ekaterina Dyakonova (21), kısa süre modelliğin ardından İngilizce öğretmeni olan Daria Balabanova (24) ile ülkesinde modellik yapan üniversite öğrencisi Larisa Batchaeva (21) yılbaşı tatili için Kemer'e geldi.Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Otel'de konaklayan 4 arkadaş, denize girerek yeni yılı kutladı. Ülkelerinde hava sıcaklığı eksi 20 dereceyi bulan kızlar, Kemer'de 19 derece sıcaklıkta denize girip eğlendi. Bolca fotoğraflarını çekip sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından paylaşan kızlar, güzellikleriyle de büyüledi. Kızlar hep birlikte Rusça, İngilizce ve Türkçe yeni yılı da kutladı.Regina Minacheva, Rusya'dan geldik. Rusya'da şu anda hava sıcaklığı eksi 20 derece. Türkiye'de ise hava sıcak ve 19 derece. Bizim için bu çok güzel hava dedi.
11.09.2019 Nevidyo
Rusya'nın esmer bombası Sveta Bilyalova
Rusya'nın esmer bombası Sveta Bilyalova Güzel Rus model Sveta Bilyalova paylaşımlarıyla herkesi büyülüyor.
11.09.2019 Nevidyo
Rusya'yı sallayan model: Ekaterina Zueva
Rusya'yı sallayan model: Ekaterina Zueva 26 yaşındaki güzel model cesur paylaşımlarıyla akılları baştan alıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Marta Mayer fenomen olma yolunda!
Marta Mayer fenomen olma yolunda! Rus güzelin instagram paylaşımları yürek hoplatıyor. Mayer'in bistagram hesabını bugün itibariyle 142 bin kişi takip ediyor.
11.09.2019 Nevidyo
Rus model nefes kesti!
Rus model nefes kesti! Modelliğin yanı sıra dans ve fitness ile ilgilenen Rus güzel Diana Sparks, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla nefesleri kesiyor.
23.12.2016 Diğer Sporlar
Gayana Bagdasaryan vücut hatlarıyla dikkat çekiyor
Gayana Bagdasaryan vücut hatlarıyla dikkat çekiyor Rus model yuvarlak vücut hatlarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Liza Peskov
Liza Peskov Tatilini Antalya'nın Kemer ilçesinde geçiren Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Liza Peskov, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesinin önemli olduğunu belirterek, "Türkiye ve Rusya annem ve babam gibi. İki ülke arasındaki bir süre önce yaşanan kavga, bir aile arasında, iki eş arasında çıkan kavga gibiydi. En sonunda 'barış geldi' diyebiliriz." dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri