S-300

S-300

Son dakika S-300 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan S-300 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan S-300 haber sayfamızda...

S-300

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.947 s-300 haberi bulunmuştur.
Kentle bütünleşmiş bir Anadolu müzesi
Kentle bütünleşmiş bir Anadolu müzesi Yüksel Erimtan’ın kültürel mirası korumak amacıyla 60 yıllık emeği ile oluşturduğu arkeoloji koleksiyonunu barındıran Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, geçmişin ve bugünün değerlerini yaşatan bir kültür ve eğitim potası.
19.02.2024 Arkeoloji
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu?
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu? Ukrayna savaşının başından bu yana Rus donanmasının Karadeniz filosu Ukrayna'ya çok sayıda gemi kaybetti. Art arda devam eden saldırılarda Ukrayna tarafından hedef alınan son gemi, yakın geçmişte İstanbul Boğazı'nda Rus askerlerin verdiği pozla gündeme gelen Sezar Kunikov oldu. "Bir savaş gemisi vatan toprağıdır" diyen İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Rus Karadeniz filosunun yaşadığı hezimetin perde arkasını anlattı.
18.02.2024 Dünya
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek?
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek? Beyaz Saray Sözcüsü Kirby, "Türkiye S-400 konusundaki kaygılarımızı çözebilirse o zaman F-35 programına yeniden dönme hareketi olabilir." açıklamasında bulundu.
31.01.2024 Dünya
İçinde esirlerin de olduğu dev Rus uçağı yere çakıldı! Korkunç görüntüler
İçinde esirlerin de olduğu dev Rus uçağı yere çakıldı! Korkunç görüntüler Rus ordusuna ait Ilyushin Il-76 model uçak Ukrayna sınırındaki Belgorod'da düştü, Ukrayna medyasında yer alan haberlerdeki düzeltme dikkat çekiyor. Uçağın içinde ise toplamda 74 kişinin olduğu belirtiliyor.
11.02.2024 Dünya
Rusya'dan Harkov'a hava saldırısı! Çok sayıda kişi yaralandı
Rusya'dan Harkov'a hava saldırısı! Çok sayıda kişi yaralandı Rus ordusu, Ukrayna'da bulunan Harkov şehrine saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 17 kişi yaralandı.
17.01.2024 Dünya
Rusya, Ukrayna’ya füze yağdırdı! En az 12 ölü, 76 yaralı
Rusya, Ukrayna’ya füze yağdırdı! En az 12 ölü, 76 yaralı Rusya'nın Ukrayna geneline 158 füze ve insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 12 hayatını kaybetti, 76 kişi yaralandı.
29.12.2023 Dünya
Aphrodite’in güzel kenti
Aphrodite’in güzel kenti Aphrodisias Antik Kenti, tıpkı adını aldığı Tanrıça Aphrodite gibi görenleri kendine hayran bırakır. Bugün daha çok M.S. 1. yüzyıldan 6. yüzyıla kadar Roma Dönemi’nden yapıların görüldüğü kent, heykeltıraşları ile de ünlü. Kentin yakınlarında yer alan Babadağ eteklerindeki ocaklardan çıkan kaliteli mermerler, Aphrodisiaslı heykeltıraşların elinde birer sanat eserine dönüşmüş ve bu muhteşem eserler, İmparatorluğun dört bir yanına gönderilmiş.
20.11.2023 Arkeoloji
Polonya'da 2 kişiyi öldüren füze Ukrayna'ya ait çıktı
Polonya'da 2 kişiyi öldüren füze Ukrayna'ya ait çıktı Polonya'da Kasım ayında Przewodow köyüne düşerek 2 kişiyi hayattan koparan füzenin aylar sonra Ukrayna tarafından fırlatıldığı ortaya çıktı.
26.09.2023 Dünya
Polonya ve Almanya arasında kritik görüşme! Yıl sonuna işaret ettiler
Polonya ve Almanya arasında kritik görüşme! Yıl sonuna işaret ettiler Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, Polonya topraklarına yerleştirilen Alman Patriot füzelerinin en azından yıl sonuna kadar Polonya topraklarında kalmasını istediklerini söyledi.
3.07.2023 Dünya
NATO’dan ‘Wagner’ güvencesi
NATO’dan ‘Wagner’ güvencesi Rusya’da başlattıkları isyan sonrası komşu Belarus’a gönderilen Wagner grubu lideri Yevgeni Prigojin ve askerlerinin geleceği endişe yaratıyor. Wagner güçlerinin önemli bir kısmının Belarus’a yerleşmesinin Doğu Avrupa için ne gibi bir güvenlik sıkıntısı yaratacağına dair tartışmalar alevlenirken, NATO’dan güvence geldi.
29.06.2023 Dünya
Yunan medyası: Türkiye'deki seçimlerin hemen ardından ABD harekete geçecek
Yunan medyası: Türkiye'deki seçimlerin hemen ardından ABD harekete geçecek Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışı ve 14 Mayıs'ta kurulacak sandıkları yakından izleyen uluslararası medya, Putin'in Erdoğan'a övgüler yağdırdığını bildiriyor. Kathimerini ise ABD'nin 14 Mayıs'ın ardından girişeceği skandal F-35 hamlesini sayfasına taşıdı.
29.04.2023 Dünya
Çin ilk kez devrede! Gizli belgede savaş tahmini
Çin ilk kez devrede! Gizli belgede savaş tahmini Vladimir Putin'in müttefiki Çin ilk kez sıra dışı bir hamlede bulunurken, Amerikan Washington Post gazetesi ise savaşın kaderine ilişkin çarpıcı bir haber yayımladı.
27.04.2023 Dünya
‘Ukrayna’nın hava savunması çökebilir!’
‘Ukrayna’nın hava savunması çökebilir!’ Geçtiğimiz hafta sosyal medyaya sızdırıldığı belirlenen gizli Pentagon belgelerindeki detaylarla ilgili her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor.
11.04.2023 Dünya
72 kilometrelik korku! Uydudan görüntülendi, Kırgız işçiler kazdı
72 kilometrelik korku! Uydudan görüntülendi, Kırgız işçiler kazdı Geçtiğimiz günlerde uydu fotoğrafları Rus ordusunun olası bir çatışma için Kırım'ı savunmaya hazırlandığı ortaya çıkardı. Olayın sıcaklığı etkisini korurken Sentinel-2 uydusu Rusların yeni planını açığa çıkardı.
10.04.2023 Dünya
Alman basını: Erdoğan başarıya ulaştı!
Alman basını: Erdoğan başarıya ulaştı! İsrail gazetesi Jerusalem Post ABD'nin Ankara Büyükelçisi'nin Kılıçdaroğlu ile buluşmasına mercek tutan bir analize yer verdi, Alman Die Welt ise Türkiye'nin NATO ve Rusya diplomasisini yazdı.
7.04.2023 Dünya
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet AKINCI TİHA’dan atılan İHA-230 füzesinin 140 kilometreden hedefi vurması Türkiye için yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Ankara bu atışla ilk kez havadan atılan balistik füze gibi son derece stratejik bir imkana kavuşmakla kalmadı aynı zamanda mühimmat ve platformlarda yerli/milli sistem sahibi olmanın önemini bir kez daha göstermiş oldu.
4.04.2023 Ekonomi
Son dakika: Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü
Son dakika: Karadeniz'de korkulan oldu! Rus uçakları ABD İHA'sı düşürdü Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Biden konuyla ilgili bilgilendirildi. Rusya'nın Washington Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan Rusya'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
14.03.2023 Dünya
‘Amerikan silahları İran’a gönderiliyor’
‘Amerikan silahları İran’a gönderiliyor’ ABD yönetimine yakın kaynaklar, Rusya’nın sahada ele geçirdiği Amerikan silahlarını İran’a gönderdiğini belirtti. İran’ın bu silahlara ‘geri mühendislik’ uygulamaya çalıştığı tahmin ediliyor.
11.03.2023 Dünya
Karadeniz'de garip manevralar! Sinop ve Sivastopol arasında uçtu
Karadeniz'de garip manevralar! Sinop ve Sivastopol arasında uçtu Dünya Rusya'nın Kinzhal hipersonik füzesini de ateşlediği saldırıya kilitlendi, bu sırada Karadeniz semalarında bir Amerikan insansız uçağı vardı. Rotası tahmin edilemeyen RQ-4B Global Hawk, bugün yine havalandı ve halihazırda Flightradar24'te en çok takip edilen uçak.
10.03.2023 Dünya
Atina’dan ABD’ye S-300 resti!
Atina’dan ABD’ye S-300 resti! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş birinci yılına girerken, Yunanistan, ABD’nin bir süredir ısrar ettiği Rus S-300 savunma sistemlerinin Kiev’e gönderilmesi talebini açıkça reddetti.
24.02.2023 Dünya
İsrail ilk kez ilan etti! Demir Kubbe sahaya iniyor
İsrail ilk kez ilan etti! Demir Kubbe sahaya iniyor Cephede toplanan 500 bin askerin saldırıya geçmesi bekleniyor. 250 kilometre menzilli radarı savaşa gönderme kararı veren Fransa "Tabu yok" dedi, İsrail lideri Netanyahu ise kimsenin dile getiremediği senaryoyu ilk kez duyurdu.
2.02.2023 Dünya
Rusya saldırıya hazırlanıyor! Biden basitçe yanıtladı: No
Rusya saldırıya hazırlanıyor! Biden basitçe yanıtladı: No Rus ordusunun planı deşifre oldu, Amerikan ordusu ise resmi internet sitesinden ilk fotoğrafları yayınladı. ABD liderinin Beyaz Saray dışındaki gazetecilerin sorusuna tek kelimelik yanıtı dünyada ilk haber.
31.01.2023 Dünya
Trump'tan korkutan nükleer kehanet! 'Bu savaşı hemen bitirin'
Trump'tan korkutan nükleer kehanet! 'Bu savaşı hemen bitirin' Almanya ve ABD'nin Ukrayna'ya tank gönderme kararı sonrası Donald Trump'tan korkutan bir açıklama geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın bitmesi gerektiğine parmak basan Trump, korkunç bir de tahminde bulundu.
28.01.2023 Dünya
Topyekûn savaş! Almanya ve ABD'yi Avrupa ülkeleri izledi
Topyekûn savaş! Almanya ve ABD'yi Avrupa ülkeleri izledi ABD'nin Abrams tanklarını sevk etme kararını Almanya'nın resmi duyurusu izledi, Avrupa dalgalandı. Almanya'nın ardından Hollanda, İspanya ve Finlandiya da Leopard sinyali verdi.
31.01.2023 Dünya
Rusya'da dikkat çeken hazırlık! Bakanlık resmen doğruladı
Rusya'da dikkat çeken hazırlık! Bakanlık resmen doğruladı Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova'daki idari binalara S-300 hava savunma sistemleri kurulduğuna dair ortaya çıkan görüntülerin ardından tatbikatlar gerçekleştirildiğini açıkladı.
21.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

S-300 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.