Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son dakika Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haber sayfamızda...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 803 saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu haberi bulunmuştur.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İnsanımız adeta nefes alamıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İnsanımız adeta nefes alamıyor Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İnsanımız adeta nefes alamıyor. Her şey korkunç bir şekilde pahalandı” dedi. Karamollaoğlu, bir gazetecinin 2018 yılında ‘Hızlı tren hizmet değil, göçü hızlandırır' dediğini hatırlatması üzerine "Hızlı tren Sivas'a yeni bir iş imkanı, istihdam imkanı tanımıyor. Onun için ben öyle demiştim. Ben hızlı trenin kendisine değil, önceliğine karşıyım" diye konuştu.
3.03.2024 Gündem
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Belediye başkanı bir bakıma dert babasıdır
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Belediye başkanı bir bakıma dert babasıdır Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu aday tanıtım toplantısında konuştu. Temel Karamollaoğlu, "Belediyelerimizde atacağımız adımlar, Türkiye'nin tamamında hatta bütün dünyada dikkat çekecektir. Şehirlerimiz bizi, biz de şehirlerimize hizmet etmeyi özledik. İnşallah 1 Nisan sabahı Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacağız sizleri" dedi.
3.02.2024 Gündem
İYİ Parti’den CHP’ye sloganlı tepki: ‘Teröre alan açana mecbur değilsin!’
İYİ Parti’den CHP’ye sloganlı tepki: ‘Teröre alan açana mecbur değilsin!’ İYİ Parti’nin, İstanbul, Ankara ve İzmir’de bilboardlara asılmadığı için CHP Genel Merkezi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında gerginlik yaşanmasına neden olan 4 sloganının “şifreleri” belli oldu.
3.02.2024 Gündem
Saadet Partisi, İBB Başkan Adayı Birol Aydın’ı tanıttı! ' İstanbul, 31 Mart’ta Saadet diyecek'
Saadet Partisi, İBB Başkan Adayı Birol Aydın’ı tanıttı! ' İstanbul, 31 Mart’ta Saadet diyecek' Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte tanıttı.
28.01.2024 Gündem
Özel: Gelecek çok güzel olacak
Özel: Gelecek çok güzel olacak CHP lideri Özgür Özel, yeni yıl için video mesaj yayınladı.
1.01.2024 Gündem
Irak’ın kuzeyinden acı haber: 6 asker şehit
Irak’ın kuzeyinden acı haber: 6 asker şehit Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Çatışmanın ardından 7 terörist etkisiz hale getirildi.
23.12.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi heyetini kabul etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi heyetini kabul etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi heyetini, CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti.
20.12.2023 Gündem
Bitmez son yolculuğuna uğurlandı
Bitmez son yolculuğuna uğurlandı Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
16.12.2023 Gündem
Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, İstanbul'da Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2023 Gündem
Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Erdoğan'dan taziye telefonu
Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Erdoğan'dan taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu arayıp, başsağlığı diledi.
14.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
14.12.2023 Haberler
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
14.12.2023 Gündem
Bakan Koca: Hasan Bitmez'in sağlık durumu düne göre daha ciddi
Bakan Koca: Hasan Bitmez'in sağlık durumu düne göre daha ciddi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
13.12.2023 Gündem
SP’li vekil bayıldı görüşme ertelendi
SP’li vekil bayıldı görüşme ertelendi Bütçe görüşmelerinde Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, kürsüdeyken bayılıp kafasını basamaklara çarptı. Doktor vekillerin kalp masajı yaptığı Bitmez’e hastanede anjiyo yapıldı. Bu olay nedeniyle dünkü görüşmeler ertelendi.
13.12.2023 Gündem
Özgür Özel'den Karamollaoğlu'na geçmiş olsun telefonu
Özgür Özel'den Karamollaoğlu'na geçmiş olsun telefonu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis kürsüsünde fenalaşan ve yoğun bakımda tedavisi süren Saadet Partili Hasan Bitmez ile ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu telefonla arayıp, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
12.12.2023 Gündem
Son dakika... TBMM'de konuşma yapan vekil Hasan Bitmez bayıldı, 10 dakika kalp masajı yapıldı
Son dakika... TBMM'de konuşma yapan vekil Hasan Bitmez bayıldı, 10 dakika kalp masajı yapıldı Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM'de konuşma yaptığı esnada bayıldı. Bitmez'e ilk müdahaleyi doktor olan vekiller yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vekil Bitmez'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
12.12.2023 Gündem
Babasından bir ay sonra annesini de uğurladı
Babasından bir ay sonra annesini de uğurladı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan (75), dün Ankara’da toprağa verildi.
11.12.2023 Gündem
Ali Babacan’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Ali Babacan’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın vefat eden annesi Güner Babacan, son yolculuğuna uğurlandı. Babacan, geçtiğimiz ay da babası Hilmi Babacan’ı kaybetmişti.
10.12.2023 Gündem
Hilmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı
Hilmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı.
7.11.2023 Gündem
Babacan’ın baba acısı
Babacan’ın baba acısı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın babası Hilmi Babacan (85), Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.
7.11.2023 Gündem
İYİ Parti’den CHP’ye temkinli ittifak yanıtı
İYİ Parti’den CHP’ye temkinli ittifak yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, Saadet-Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Özgür Özel’e, CHP Genel Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebriklerini iletti.
7.11.2023 Gündem
Soma ile tanındı
Soma ile tanındı Asıl mesleği eczacılık olan Özgür Özel, milletvekili seçilmeden önce Türkiye Eczacılar Birliği yönetiminde görev aldı. Özel, parti içinde aldığı görevlerle CHP’de öne çıkmıştı.
6.11.2023 Gündem
‘Hamas direniş örgütüdür’
‘Hamas direniş örgütüdür’ Parti genel merkezinde medya kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail’in, şu anda kurulu olduğu toprakların tamamını işgal ederek aldığını, BM kararlarına uymadığını söyledi.
27.10.2023 Gündem
‘İsrail’in hangi dilden anlayacağını biliriz’
‘İsrail’in hangi dilden anlayacağını biliriz’ Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partilerinin ortak grup toplantısında, İsrail-Filistin çatışması ve İsrail’in Gazze’de hastaneyi bombalaması olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.