Marketler bugün saat kaça kadar açık? Hafta sonu marketler açık olacak mı?
Marketler bugün saat kaça kadar açık? Hafta sonu marketler açık olacak mı? Hafta sonu sokağa kısıtlaması bu akşam 81 ilde yeniden başlayacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Kasım'da alınan kabine toplantısında kararı ile uygulamaya koyulan hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu hafta sonu da 81 ilde uygulanmaya devam edecek. Marketlerden ihtiyacı olan vatandaşlar bugün marketlerin saat kaça kadar açık olacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki Hafta sonu marketler açık olacak mı, bugün saat kaça kadar hizmet verecek?
18.12.2020 Gündem
Kargolar bugün saat kaça kadar açık? Bayramda kargolar çalışacak mı?
Kargolar bugün saat kaça kadar açık? Bayramda kargolar çalışacak mı? Mübarek Kurban Bayramı için geri sayım sürerken kargo şubelerinde işlemleri olan ve kargo bekleyen vatandaşlar kargo şubeleri bugün saat kaça kadar açık ve bayramda kargolar dağıtıma devam edecek mi sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. e-Ticaret sitelerinden yapılan alışveriş oranlarının her geçen gün artmasına ek olarak bayram günlerinde kargo dağıtım hizmetlerinde yoğunluk nedeniyle aksamalar yaşanıyor. Peki Kargolar bugün saat kaça kadar açık olacak, Bayramda kargolar çalışıyor mu?
30.07.2020 Gündem
Nüfus müdürlükleri çalışma saatleri | Nüfus müdürlüğünde hangi işlemleri yapılır?
Nüfus müdürlükleri çalışma saatleri | Nüfus müdürlüğünde hangi işlemleri yapılır? Nüfus Müdürlüğü'nde işlem yaptıracak olan vatandaşlar merakla araştırıyor. Nüfus Müdürlükleri hangi saat aralığında çalışıyor? Nüfus Müdürlükleri saat kaça kadar açık? İşte Nüfus Müdürlüğü'nde yapılan işlemler...
3.04.2019 Gündem