Saatler

Saatler

Son dakika saatler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saatler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saatler haber sayfamızda...

Saatler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.558 saatler haberi bulunmuştur.
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali’nin üçüncü gününde rock müziğin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi sahne aldı.
22.04.2024 Ege
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor!
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor! Zamanla gelişiyorlar... Zamanla öğreniyorlar… Zamanla keşfediyorlar… Zamanla başarıyorlar… Çocuklarımızın başarısı, zamanı nasıl kullandıklarında saklı… Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Saat&Saat, 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk' projesiyle geleceğimizin çocuklarına zamanlarını daha verimli kullanma becerisi kazandırarak, onlara verdiği önemi gösteriyor.
22.04.2024 Advertorial
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.
17.04.2024 Dünya
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Haberler
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan!
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan! Ticaret Bakanlığı, e-ihale yöntemiyle yılın ilk 3 ayında yapılan tasfiyelik satışlar için toplam 3 bin 807 ihale gerçekleştirildiği ve 913 milyon liradan fazla gelir elde edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Yakınları haber alamadı gerçek saatler sonra ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Yakınları haber alamadı gerçek saatler sonra ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Kütahya'nın Domaniç ilçesinde Yüksel Örenli’nin (62) direksiyon hakimiyetini kaybettiği süt kamyonu yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Haber alamayan yakınlarının güzergah üzerinde yaptığı aramada Örenli, ağaçların arasında kalan kamyonetin içerisinde kazadan saatler sonra yaralı halde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
14.04.2024 Gündem
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Saatler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.