Şaban Vatan

Şaban Vatan

Son dakika şaban vatan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şaban vatan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şaban vatan haber sayfamızda...

Şaban Vatan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189 şaban vatan haberi bulunmuştur.
Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin takipsizlik kararına itiraz!
Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin takipsizlik kararına itiraz! Giresun’da evinin önünde yaralı bulunduktan sonra hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin savcılıkça verilen takipsizlik kararına ailesinin adına İstanbul Barosu’na bağlı avukatlar itiraz etti.
29.07.2020 Gündem
Rabia Naz Vatan olayında takipsizlik
Rabia Naz Vatan olayında takipsizlik Giresun Başsavcılığı, 2018 yılında Eynesil ilçesindeki evinin önünde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan soruşturmasında “takipsizlik” kararı verdi.
17.07.2020 Gündem
Rabia Naz soruşturmasında flaş gelişme!  Başsavcılık'tan açıklama geldi
Rabia Naz soruşturmasında flaş gelişme! Başsavcılık'tan açıklama geldi Giresun'da, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümü ile ilgili yürütülen savcılık soruşturmasında takipsizlik kararı verildi. Kararda küçük kızın ölümünün yüksekten düşme sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde bir delil tespit edilemediğine yer verildi.
16.07.2020 Gündem
‘Çiçek değil eşitlik istiyoruz’
‘Çiçek değil eşitlik istiyoruz’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşitlik ve özgürlük taleplerini bir kez daha dile getiren kadınlar Beşiktaş’ta birlikteydi.
9.03.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı’nın Rabia Naz raporu: Yüksekten düşme kesin
İçişleri Bakanlığı’nın Rabia Naz raporu: Yüksekten düşme kesin Milliyet, Giresun’un Eynesil ilçesinde, 12 Nisan 2018’de evinin önünde ağır yaralı bulunan Rabia Naz Vatan’ın ölümüne ilişkin İçişleri Bakanlığı’nın raporuna ulaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oluru sonrası İçişleri Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca hazırlanan raporda, “Müfettişliğimizde de müteveffa Rabia Naz Vatan’ın yüksekten düşme sonucu öldüğü kesinleşmiştir” denildi.
12.01.2020 Gündem
‘Kaza mı, düşme mi?’ elbiseler belirleyecek
‘Kaza mı, düşme mi?’ elbiseler belirleyecek Rabia Naz Vatan’ın ölümünün aydınlanmasında, olayın, “Trafik kazası mı, yüksekten düşme mi?” olduğuna ilişkin kilit delillerin başında elbiseler geliyor
4.01.2020 Gündem
Raporlar ‘ne kaza ne düşme’ diyor
Raporlar ‘ne kaza ne düşme’ diyor Milliyet, Rabia Naz’ın ölümündeki soru işaretlerinin izini sürüyor... Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili ortaya çıkan her çelişki ve soru işareti savcılığın kurduğu özel bir ekipçe her yönüyle araştırılıyor. Adli tıp raporları, şüpheli ölümlerde bilirkişiler ve uzmanlar, Rabia Naz vakasına ilişkin trafik kazasından çok, yüksekten düşme belirtilerinin olduğuna işaret ediyor.
3.01.2020 Gündem
Milliyet, Rabia Naz olayındaki soru işaretlerinin izini sürüyor / Şüpheli bir ölüm: Rabia Naz Vatan
Milliyet, Rabia Naz olayındaki soru işaretlerinin izini sürüyor / Şüpheli bir ölüm: Rabia Naz Vatan 20 ay geçmesine rağmen, Rabia Naz’ın neden o gün evinin önünde yaralı olarak yattığı, ölüm nedeni ve şekli, olayla bağlantılı birilerinin olup olmadığı aydınlatılabilmiş değil
2.01.2020 Gündem
Son dakika... Rabia Naz'ın otopsi raporu açıklandı
Son dakika... Rabia Naz'ın otopsi raporu açıklandı Giresun’un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) otopsi raporunun da olduğu savcılık dosyası, TBMM Araştırma Komisyonu'na ulaştı. Raporda, Nabia Naz'ın düşerek, yaşamını yitirdiğinin belirtildiği öğrenildi.
26.12.2019 Gündem
Acılı babadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Acılı babadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Ordu'da, evinin önünde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak, öldürülen Ceren Özdemir'in babası Yılmaz Özdemir, kendisini telefonla arayarak, başsağlığı dileğinde bulunan ve konunun takipçisi olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
8.12.2019 Gündem
‘Topukları patlamış kaza ihtimal dışı’
‘Topukları patlamış kaza ihtimal dışı’ İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişi Melih Özay, TBMM Rabia Naz’ın Ölümünü Araştırma Komisyonu’na sunduğu raporda olayın “trafik kazası” değil, bir “düşme” olduğunu belirtti.
6.12.2019 Gündem
TBMM dosyayı savcılıktan istedi
TBMM dosyayı savcılıktan istedi TBMM Rabia Naz’ın Ölümünü Araştırma Komisyonu, tanıkların ifadelerdeki çelişkiler nedeniyle Giresun Başsavcılığı’ndan soruşturma dosyasını talep etti
4.12.2019 Gündem
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan için tutanak tutuldu
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan için tutanak tutuldu Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan hakkında, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evine yaklaşmama kararını ihlalden soruşturma başlatıldı.
29.11.2019 Gündem
‘Rabia Naz’ı eve girerken gören var’
‘Rabia Naz’ı eve girerken gören var’ Giresun Eynesil’de geçen yıl hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, kızının araba çarpmasıyla, görevliler ise yüksekten düşerek öldüğünü söyleyince araştırma için TBMM’de komisyon kurulmuştu.
29.11.2019 Gündem
Tırnaktaki DNA izi baba ve ağabeye ait
Tırnaktaki DNA izi baba ve ağabeye ait Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi’nde 12 Nisan 2018’de evinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan’ın (11) tırnak arası ve yeleğindeki DNA örneklerinin kime ait olduğu tespit edildi. Adli Tıp Raporu’na göre yelekteki DNA, ağabey Yaşar Mert Vatan’a, tırnak arasındaki DNA ise ağabey Yaşar Mert ile baba Şaban Vatan’a ait çıktı.
24.11.2019 Gündem
Rabia Naz Vatan’ın tırnağındaki DNA baba Şaban Vatan’a ait çıktı
Rabia Naz Vatan’ın tırnağındaki DNA baba Şaban Vatan’a ait çıktı Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) otopsi raporunda rastlanılan sol el tırnağındaki erkek DNA profili araştırılıyor. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca daha önce DNA profili örneği vermekten kaçındığı açıklanan babası Şaban Vatan'ın eşi ve oğlu ile birlikte verdiği örneğin sonucu açıklandı. Trabzon Adli Tıp Kurumu raporuna göre; Rabia Naz Vatan'ın otopsi raporunda sol el tırnağındaki erkek DNA profilinin baba Şaban Vatan ve oğlu Yaşar Mert Vatan'ın DNA profili örnekleri ile uyumlu olduğuna yer verildi.
23.11.2019 Gündem
‘Mavi Balina’ kurbanı mı?
‘Mavi Balina’ kurbanı mı? Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştırmak için kurulan TBMM Araştırma Komisyonu dün, baba Şaban Vatan’ın trafik kazası iddiasında sorumlu tuttuğu eski Eynesil Belediye Başkanı Cafer Somuncuoğlu’nu da dinledi. Rabia Naz’ın ‘Criminal Case’ ve birçok çocuğu intihara sürükleyen ‘Mavi Balina’ oyununu oynadığını duyduğunu söyleyen Somuncuoğlu, komisyonun buna yoğunlaşması gerektiğini ifade etti.
22.11.2019 Gündem
Rabia Naz’ın son anları TBMM tutanaklarında: Çığlık atarak hayata veda etti
Rabia Naz’ın son anları TBMM tutanaklarında: Çığlık atarak hayata veda etti Rabia Naz’ın ölümünü araştıran TBMM Komisyonu’na yapılan açıklamalara göre, küçük kız son dakikalarında acılar içinde çığlık attı ve hiç konuşmadan hayata gözlerini yumdu
21.11.2019 Gündem
Son dakika: Savcılık'tan Rabia Naz'ın babası için flaş karar
Son dakika: Savcılık'tan Rabia Naz'ın babası için flaş karar Giresun'un Eynesil ilçesinde geçen yıl 11 yaşında hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın babaannesi Fikriye Vatan'ın şikayeti üzerine, Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'ın annesinin evine bir ay süreyle yaklaşmaması yönünde Görele Cumhuriyet Başsavcılığınca tedbir kararı alındı.
21.11.2019 Gündem
‘Yüksekten düşme ama intihar değil’
‘Yüksekten düşme ama intihar değil’ Giresun Eynesil’de 13 Nisan 2018’de evlerinin önünde yaralı bulunan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.
19.11.2019 Gündem
Rabia Naz’ın amcasından babasına suçlama: Trafik kazası deyin baskısı
Rabia Naz’ın amcasından babasına suçlama: Trafik kazası deyin baskısı Rabia Naz’ın ölümünü araştıran komisyona ifade veren amca, babanın “Trafik kazası diyeceksiniz” diye baskı yaptığını, kendisini yumrukladığını, doktora da para verildiğini iddia etti
16.11.2019 Gündem
Soylu'dan Rabia Naz Vatan açıklaması
Soylu'dan Rabia Naz Vatan açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Rabia Naz kızımız üzerinden yargı, emniyet, tüm kurumlar birileri tarafından felç edilmek isteniyor. Bugüne kadar babanın iddialarını kanıtlayacak en ufak bulguya rastlamadık." ifadelerini kullandı.
14.11.2019 Siyaset
Rabia Naz'ın babası gözaltına alındı
Rabia Naz'ın babası gözaltına alındı Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan, gözaltına alındı. Öte yandan Valilik, Şaban Vatan ve 3 şüphelinin gözaltına alınmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
14.11.2019 Gündem
‘Soruşturmanın seyrini  değiştirecek tanık var’
‘Soruşturmanın seyrini değiştirecek tanık var’ Milliyet, Giresun Başsavcısı Abdülrahim Alan’ın, Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili TBMM Araştırma Komisyonu’na yaptığı yeni ve kritik tespitleri açıklıyor.
14.11.2019 Gündem
Baba Vatan’dan DNA örneği başvurusu
Baba Vatan’dan DNA örneği başvurusu Giresun’un Eynesil ilçesinde evlerinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın (11) babası Şaban Vatan, kendisinden DNA örneği alınması için Görele Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi.
13.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şaban Vatan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.