Sabriye

Sabriye

Son dakika Sabriye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sabriye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sabriye haber sayfamızda...

Sabriye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 938 sabriye haberi bulunmuştur.
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar 18 yıl oldu Arka Sokaklar hayatımıza gireli… Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi her hafta başka bir heyecanla karşılıyor bizi… Onlar bu dizinin en sevilen çiftlerinden… Cansu ve Emre karakteriyle karşımıza çıkan Ece Aydemir ve Oğuz Peçe, “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu ve birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Gündem
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı!
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı! 'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022'de düzenlenen 'All Star'ın büyük finalinde, SMS sonucu Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi hakkında konuştu. Survivor Adem, fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'ya kırgınlığının nedenini de ilk kez anlattı.
29.03.2024 Cadde
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
Sabriye Şengül sessizliğini bozdu! Survivor itirafı sosyal medyayı salladı
Sabriye Şengül sessizliğini bozdu! Survivor itirafı sosyal medyayı salladı O milli bir sporcu… Survivor yarışmasıyla hayatımıza girdi ve biz sporcu kişiliğinin yanı sıra onun farklı yönlerini de tanıdık. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, sempatik halleri ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı… Uzun bir süredir ekranlarda görmediğimiz Şengül, bu sessizliğini Milliyet için bozdu. Milliyet Youtube kanalında yayınlanan "Şansın Ne" programına konuk olan başarılı isim sorularımızı yanıtladı.
6.03.2024 Gündem
3 çocuk annesinin kahreden sonu!
3 çocuk annesinin kahreden sonu! Denizli'nin Serinhisar ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen asansör kazasında 3 çocuk annesi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
12.02.2024 Gündem
Üniversiteyi bitirdi öğretmen olmak istiyor
Üniversiteyi bitirdi öğretmen olmak istiyor İzmir’de memur olarak görev yaparken emekliye ayrılan 60 yaşındaki Sabriye Acar, üniversite eğitiminden sonra formasyon alarak hastanelerde uzun süre tedavi olmak zorunda kalan çocuklar için gönüllü öğretmenlik yapmak istiyor...
3.02.2024 Ege
60 yaşında üniversiteyi bitirdi, gönüllü öğretmen olmak istiyor
60 yaşında üniversiteyi bitirdi, gönüllü öğretmen olmak istiyor İzmir’de memur olarak görev yaparken emekliye ayrılan 60 yaşındaki Sabriye Acar, üniversite eğitiminden sonra formasyon alarak hastanelerde uzun süre tedavi olmak zorunda kalan çocuklar için öğretmenlik yapmak istiyor.
1.02.2024 Eğitim
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kahramanlara gözyaşıyla veda
Kahramanlara gözyaşıyla veda Irakın kuzeyinde süren Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit düşen 6 asker dün memleketlerinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Afyonkarahisar, Denizli, Gümüşhane, Malatya, Sinop ve Tokat’taki törenlerde ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atıldı.
27.12.2023 Gündem
Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı
Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı Bursa'da Covid-19 pandemisinde eve tedavi için alınan oksijen tüpünün gaz sıkışması nedeniyle patlaması sonucu Atakan Yazar (42) ile yeğeni Tuğra Yazar (17) yaralandı.
11.12.2023 Gündem
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası’na 21 yıl önce yazılan mektuplar adreslere ulaşıyor. Alıcılar arasında o gün doğmamış olanlar da var, hayatta olmayan yakınlarından mektup alanlar da.
28.10.2023 Gündem
Feci kazada ölen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi
Feci kazada ölen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen feci kazada ölen 5 kişinin kimlik tespiti yapıldı. Cenazeler, Gaziantep'in Nizip ilçesinde tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Diyarbakır'a gönderildi.
21.10.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.
28.09.2023 Haberler
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.
28.09.2023 Gündem
Sabriye İsminin Anlamı Nedir? Sabriye Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Sabriye İsminin Anlamı Nedir? Sabriye Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Anlamları merak edilen isimlerden biri de Sabriye ismidir. Sabriye ismini duyan anne ve babalar çocukları için bu ismin anlamını öğrenmek isteyebiliyor. Kişiler Sabriye isminin ne anlama geldiğini öğrenebilmek adına internet üzerinde farklı kaynaklarda araştırma yapabiliyor. Sabriye isminin anlamı nedir? Sabriye ne demek, ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Yeğeni tarafından vahşice öldürülen hala son yolculuğuna uğurlandı
Yeğeni tarafından vahşice öldürülen hala son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da halası ve babaannesinin boğazını kesen ve halasının ölümüne sebep olan genç yakalandı. Halanın cenazesi ise gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.09.2023 Gündem
Bursa'da vahşet! Harçlık vermedi diye halasını öldürdü, babaannesini ağır yaraladı
Bursa'da vahşet! Harçlık vermedi diye halasını öldürdü, babaannesini ağır yaraladı Bursa'da, Y.B. (24), harçlık isteğine olumsuz yanıt veren halası Safiye Vardar (45) ile babaannesi Sabriye Balaban'a (71) bıçakla saldırdı. Vardar hayatını kaybederken, boğazı kesilen Balaban ise ağır yaralı olarak tedaviye alındı. Polis, olaydan sonra kaçan Y.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
14.09.2023 Gündem
'Aile evine döndü' dehşeti! Daha önce de kaçırıp, dövmüşler
'Aile evine döndü' dehşeti! Daha önce de kaçırıp, dövmüşler Adana’da Mustafa Ataman’ı (20) tabancayla öldürüp, annesi, ablaları, ağabeyi ve arkadaşını yaralayan şüpheliler Gökhan Gezer (27), kuzeni M.G. (16) ile arkadaşı Ruhat Kılıç (25) yakalandı. Öldürülen Ataman’ın, ablası H.G.’nin, şüphelilerin amcası E.G.’yi terk edip ailesinin evine dönmesi üzerine cinayetin bu işlendiği ortaya çıktı.
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabriye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.